Nē, nedomāju, ka vīriešiem ideālais variants būtu vairākas sievietes. Pat musulmaņi cenšas tomēr palikt pie vienas sievas, jo katra sieva ir jānodrošina pilnvērtīgi, sākot ar savu māju un beidzot ar pārējo, turklāt, nākamās sievietes par sievām var ņemt tikai ar 1. piekrišanu, kā arī īpašos gadījumos, piemēram, ja pirmajai sievai nevar būt bērnu.
Es esmu sieviete, kas ir kopā tikai ar vienu vīrieti, bet manā galvā risinās pārdomas par citiem vīriešiem un ja sabiedrības noteikumi būtu savādāki, tad kāpēc gan nepiekopt daudzvīrību? Starp citu, tāda pastāv vienai no tautām pie Himalajiem, jo tur ir pārāk maz zemes, lai to varētu dalīt atkal un atkal nākamo paaudžu dēliem. Manuprāt, daudzsievība ir netaisna pret sievietēm, neviena no viņām nesaņem pilnvērtīgu devu uzmanības, kur nu vēl ar seksuālo pusi, ja gadās, ka viena no sievietēm tāda aktīvāka.
Pirmais teikums ir uzskatāms izskaidrojums jums pašām, kāpēc tik bieži pār jums pilnīgi negaidīti nāk atklāsme no sērijas: "Ak, šausmas, kā zibens no skaidrām debesīm nāca ziņa, ka mans vīrs/vīrietis paklusām tiekas arī ar kādu citu!" Atbilde ir sekojoša: jūs kārtējo reizi esat piespriedelējušas pilnus forumus ar pārdomām un teorijām par attiecību veidošanu, bet par to subjektu, ar kuru tās attiecības cenšaties veidot, NEKĀ NEZINĀT.
Tas, vai katra no sievām saņem pietiekošu devu uzmanības vai kā cita, ir pilnībā atkarīgs no vīrieša. Atklāti sakot, latvju bāleliņi nav pat vienai sievai raduši izrādīt tik daudz uzmanības un dāvināt tik daudz dāvanu, cik bagātie arābi vai turki izrāda katrai no savām četrām. Viņu sievas staigā zeltā un zīdā. Negribu lielīties un salīdzināt sevi ar viņiem, bet savai sievai pēc ceturtā bērna dzimšanas, pildot iepriekš dotu solījumu (ja būs ceturtais, tad - nopirkšu), nofinansēju auto. Protams, ne zelta Maybach, bet 6 gadus vecu minivenu atbilstoši savām finanšu iespējām. Ja būtu otra sieva, es būtu netaisnīgs, ja viņa nedabūtu tādu pašu. Tā nedrīkst, un to es saprotu.