Kur, lai atrod normālu vīrieti?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Šis noteikti ir izplatīts jautājums daudzām brīvajām sievietēm. Pēdējā laikā šķiet, ka visi sakarīgie vīrieši ir vai nu aizņemti vai arī ir geji. Protams, pati arī esmu ļoti izvēlīga vīriešu ziņā, jo man nav vienalga ar ko es esmu kopā, bet tik un tā, kur ir kaut viens normāls vīrietis? Kādu vīrieti es meklēju un kāds man liekas sakarīgs? Pavisam vienkārši- Simpātisks un ar kaut kādām manierēm, nu, lai nav pēdējais kretīns pēc rakstura. Tomēr, es sastopu vai nu- simpātiskus un pēdējos kretīnus vai nu - lieliskus raksturā, bet ar izskatu galīgi nekādu. Nemeklēju jau nekādu princi baltā zirgā, bet, tomēr, izskatam ir nozīme, to taču nevar noliegt. Vienkārši pietrūkst attiecības, gribās atkal atrast vīrieti, kurš liks maniem tauriņiem vēderā lidot... Kā ir ar jums? Kā jums šķiet, kur var atrast normālus un sakarīgus vīriešus, kur būtu vērts pameklēt? Un ko darīt, ja tik ļoti gribās attiecības, bet neviens viņas nedod. Jeb, precīzāk, nav redzeslokā neviens vīrietis ar, kuru gribētos tās veidot?!
08.01.2013 08:56 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Vienreiz kreklos viens kantējās klāt un prasīja telefona nr. Teicu, ja nepierakstīs un atcerēsies galvā, tad, lai zvana, jo tas nozīmē, ka viņam laba atmiņa un galva. Un viņš nākamajā dienā zvanīja ar. :D
10.01.2013 13:17 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
Tā nu, neko nemainot, jūs, godātās meitenes un sievietes, turpināsiet raut viena otrai no rokām tos nedaudzos normālos vīriešus, kuri vēl uz pasaules palikuši. Priekšpēdējā tautas skaitīšana (par pēdējo - neesmu pētījis) parādīja, ka LV sieviešu bija par 189000 vairāk nekā vīriešu. Protams, sievietēm vidējais mūža ilgums ir daudz lielāks, bet vīriešu vidū procentuāli deģenerātu arī ir daudz vairāk nekā starp sievietēm, tā kā situācija caurmērā paliek nemainīga. Ko darīt?
Viena izeja ir. Lai visām objektīvi būtu iespēja būt laimīgām, mīlētām un ar vīrieti pie sāniem, ir jāpārstāj sēdēt kā suņiem uz siena kaudzes un ar vēsu prātu jāpaskatās uz daudzsievības ieviešanas iespējām. Zinu, kā tas notiek un darbojas pie NORMāLIEM musulmaņiem, kuri ne tikai izliekas, bet arī ievēro to, ko no viņiem tā reliģija prasa.
Ieguvumu var būt vairāki:
a) daudzām vairs nebūs nepieciešams pierakstīt 14 lappuses forumā ar bezcerības izmisuma saucieniem,
b) tiks legalizēts tas, kas tāpat jau visapkārt notiek (vai ir zināmi daudzi precēti un situēti vīrieši, kuriem nav mīļāko? Tāda nu, lai cik tas kādām nepatiktu ir no dabas ieliktā vīrieša daba, kuru sabiedrība nav spējusi izmainīt pat vairāku simtu gadu garumā. Un arī nekad neizmainīs). Arī sodienas mīļākajām būs kaut kādas garantijas dzīvē,
c) genofonds uzlabosies, jo neba nu nīkuļi būs spējīgi uzturēt divas vai vairākas sievas ar bērniem.

Un problēmas var būt tikai mūsu cilvēku audzināšanā!
27.01.2013 02:16 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Nevajag nemaz latviešu vīriešus pataisīt par musulmaņiem. Mūsu meitenes ar tās reliģijas pārstāvjiem tāpat saista savu dzīvi, arī pa īstam, ne tikai fiktīvi.

Šim te gan es nepiekritīšu:
b) tiks legalizēts tas, kas tāpat jau visapkārt notiek (vai ir zināmi daudzi precēti un situēti vīrieši, kuriem nav mīļāko? Tāda nu, lai cik tas kādām nepatiktu ir no dabas ieliktā vīrieša daba, kuru sabiedrība nav spējusi izmainīt pat vairāku simtu gadu garumā. Un arī nekad neizmainīs). Arī sodienas mīļākajām būs kaut kādas garantijas dzīvē,
Sievietes arī veiksmīgi spēj būt poligāmas un neuzticība kā sievietēm, tā vīriešiem rodas no tā, ka attiecībās kaut kas nav kārtībā.
27.01.2013 02:27 |

Reitings 90
Sievietes arī veiksmīgi spēj būt poligāmas un neuzticība kā sievietēm, tā vīriešiem rodas no tā, ka attiecībās kaut kas nav kārtībā.

Es kaut kā biju pārliecināts, ka priekš sievietes IDEĀLAIS variants ir VIENS vīrietis, un nav runa par to, ko kurš spēj. Arī es, iespējams, kādam spītējot vai stulbi cenšoties kādam kaut ko pierādīt, varu gulēt ar otru vīrieti, 70 gadus vecu tanti vai sviedrainu un nesakoptu 150 kg smagu mammu, bet tas nav mans ideālais variants. Vīriešu vairākuma ideālais variants ir vairākas sievietes, un mīļākās eksistē tikai tāpēc, ka šī dabiskā lietu kārtība ir likumiski apspiesta. Nejautā savam vīrietim, jo viņš Tev noteikti pateiks, ka Tu viņam esi vienīgā, utt., utml., bet pa draugam pajautā citiem vīriešiem, ko viņi darītu, ja būtu tāda iespēja oficiāli un bez apkārtējo kritikas paņemt sev otro sievu, kura turklāt par to nepārtraukti neburkšķēs? Atklātas atbildes varētu būt divas: a) man otru nevajag, jo jau pirmo īsti nevaru uzturēt vai arī b)jā, ņemtu otro sievu, ja nebūtu iespējas dabūt mīļāko.
27.01.2013 14:00 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Kaspar - tu ar esi viens no deģenerātiem, tā, ka nesapņo! :D
27.01.2013 14:05 |

Reitings 676
Reģ: 08.10.2009
klubu džekiem nav ne vainas, divas manas attiecības, kuras abas ilga pa 3 gadiem, sākās tieši tā :)

bet kur atrast normālus džekus- velns viņ zin.. laikam , ka vnk nav viņi jameklē un jādzīvo brīvi, ar prieku, darot to kas pašai patīk, neiespringstot uz bikšaiņiem :D
27.01.2013 14:09 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Smiekligi ... Shi diskusija tiesham izklausas pec izmisuma kliedziena ... pec seksa :D Jo luk, esot jameklejas, NAV :D

Viriesi nak un iet, bet mums katrai vienmer bus japaliek kopaa ar vienu personu - ar sevi pashu, ar saviem tikumiem un netikumiem, miljajaam dienaam un histerijaam utt. Tad nu labak veidosim sevi pec shim augstajam prasibam, kuras uzstaajiigi sagaidam no otra cilveka, pilnveidosimies un attistisimies neierobezotos augstumos; merkis dzivee tacu (es ceru) visiem ir viens - but laimigam.

Tomer otru ir vieglak ielikt kados konkretos raamjos, vai ne? Bet varbut tad, kad pashas busim apmierinatas ar sevi, nebus tik izmisigi jameklee otrs, kurs katru dienu apliecinatu, ka esam tik lieliskas un unikalas (jo mes tadas busim un svarigakais - pashas ari zinasim!!!!)
27.01.2013 14:19 |

Reitings 61
Reģ: 27.11.2012
Tā izskatās, Kaspar, ka centies savu neuzticību un/vai tieksmi pēc poligāmijas attaisnot ar to, ka Latvijā ir vīriešu trūkums un taču visi vīrieši krāpj vai sapņo par to (muļķības).

Vēl atgādināšu, ka vīriešu skaits neaprobežojas tikai ar Latviju. Ja man būtu izvēle būt viena no sievām Latvijā vai arī atrast vīru ārpus Latvijas robežām, kur daudzsievība neeksistē, tad izvēlētos otro variantu! Netaisos savu vīrieti dalīt ne ar vienu citu. Kā arī, nepazīstu nevienu sievieti, kura atklāti būtu gatava dalīt savu vīrieti/vīru ar kādu citu!
27.01.2013 14:43 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
saja diskusija ir 14.lpp...neatceros vai te jau ko rakstiju vai ne, bet es ari esmu ieverojusi,ka tiem pusiem,kuriem ir super raksturs-figura, seja ir nekada, bet tie smukinie nereti rakstura ir nekadi! un prikols ta tads,ka es nespetu ar neglitu virieti, lai vai cik jauks un feins vins ir, bet ja nav tas seksualas iekares,pievilcibas,tad neka!
27.01.2013 14:54 |

Reitings 90
Kaspar - tu ar esi viens no deģenerātiem, tā, ka nesapņo!

Kad nav nekā, ko pateikt, sākam "piešūt" citiem diagnozes un apsaukāties. Nu, ko, līdz mielēm i-netā pazīstama situācija. Šī ir pēdējā reize, kad šādiem tekstiem vispār pievēršu uzmanību. Nav vērts.
27.01.2013 15:07 |

Reitings 90
Tā izskatās, Kaspar, ka centies savu neuzticību un/vai tieksmi pēc poligāmijas attaisnot ar to, ka Latvijā ir vīriešu trūkums un taču visi vīrieši krāpj vai sapņo par to (muļķības).

Vēl atgādināšu, ka vīriešu skaits neaprobežojas tikai ar Latviju. Ja man būtu izvēle būt viena no sievām Latvijā vai arī atrast vīru ārpus Latvijas robežām, kur daudzsievība neeksistē, tad izvēlētos otro variantu! Netaisos savu vīrieti dalīt ne ar vienu citu. Kā arī, nepazīstu nevienu sievieti, kura atklāti būtu gatava dalīt savu vīrieti/vīru ar kādu citu!
Protams, vīriešu skaits neaprobežojas ar Latviju, pasaule ir liela, bet lielākajā daļā pasaules situācija ir tāda pati, kā pie mums, pie tam tur, kur ir legalizētas homoseksuālistu aktivitātes - vēl daudz sliktāka. Esmu dzirdējis vecus datus par ASV. Sieviesu - par 7.5 milj. vairāk nekā vīriešu, ~25 milj. sodomītu vīriešu vidū un vēl ar vīriešiem pilni cietumi. T.i., vismaz 32.5 milj,. sieviešu, kurām otrās puses būtu jāmeklē kaut kur citur (ārprāts! Tā ir vairāk nekā viena desmitā daļa ASV iedzīvotāju!). Protams, vienmēr var nosist cenu un dabūt to amerikāni, jo latvietes prasības vienmēr būs vieglāk izpildāmas nekā tās amerikānietes, kura pie sevis ASV paliek bez otrās puses. Sava veida darvinisms (izdzīvo - spēcīgākais). Tā kā no situācijas, kad, kļūstot laimīgai, jūs kādu (lai - ne Latvijā) padarāt nelaimīgu, pie pašreizējā modeļa neizbēgsiet nekad. Bet vieglāk, protams, ir to visu neredzēt un nesaprast, kā ierasts, pareizajā momentā iebāzt galvu smiltīs, vai nē? Un tai amerikānietei vienmēr ir iespēja gulēt ar otru amerikānieti , vai nē?
27.01.2013 15:26 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
grecia - Tieši otrādi. Seksu var dabūt ik uz stūra(ja ievajagas), bet te iet runa par to, kur var dabūt vīriešus ar kuriem varētu un gribētos veidot attiecības. :D Protams, cilvēks mierīgi var būt laimīgs arī viens, bet cik tad ilgi? Pienāk arī tāds brīdis kad gribās laimē dalīties ar otru un justies mīlētam. Tā kā tā.
27.01.2013 15:42 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es savējo atradu internetā.. Atzīšos - biju pazaudējusi jebkādu cerību, ka sastapšu sakarīgu puisi (ne vien realitātē, bet arī internetā). Sekoja patīkama pārmaiņa :)
27.01.2013 15:47 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Es kaut kā biju pārliecināts, ka priekš sievietes IDEĀLAIS variants ir VIENS vīrietis, un nav runa par to, ko kurš spēj. Arī es, iespējams, kādam spītējot vai stulbi cenšoties kādam kaut ko pierādīt, varu gulēt ar otru vīrieti, 70 gadus vecu tanti vai sviedrainu un nesakoptu 150 kg smagu mammu, bet tas nav mans ideālais variants. Vīriešu vairākuma ideālais variants ir vairākas sievietes, un mīļākās eksistē tikai tāpēc, ka šī dabiskā lietu kārtība ir likumiski apspiesta. Nejautā savam vīrietim, jo viņš Tev noteikti pateiks, ka Tu viņam esi vienīgā, utt., utml., bet pa draugam pajautā citiem vīriešiem, ko viņi darītu, ja būtu tāda iespēja oficiāli un bez apkārtējo kritikas paņemt sev otro sievu, kura turklāt par to nepārtraukti neburkšķēs? Atklātas atbildes varētu būt divas: a) man otru nevajag, jo jau pirmo īsti nevaru uzturēt vai arī b)jā, ņemtu otro sievu, ja nebūtu iespējas dabūt mīļāko.

Nē, nedomāju, ka vīriešiem ideālais variants būtu vairākas sievietes. Pat musulmaņi cenšas tomēr palikt pie vienas sievas, jo katra sieva ir jānodrošina pilnvērtīgi, sākot ar savu māju un beidzot ar pārējo, turklāt, nākamās sievietes par sievām var ņemt tikai ar 1. piekrišanu, kā arī īpašos gadījumos, piemēram, ja pirmajai sievai nevar būt bērnu.
Es esmu sieviete, kas ir kopā tikai ar vienu vīrieti, bet manā galvā risinās pārdomas par citiem vīriešiem un ja sabiedrības noteikumi būtu savādāki, tad kāpēc gan nepiekopt daudzvīrību? Starp citu, tāda pastāv vienai no tautām pie Himalajiem, jo tur ir pārāk maz zemes, lai to varētu dalīt atkal un atkal nākamo paaudžu dēliem. Manuprāt, daudzsievība ir netaisna pret sievietēm, neviena no viņām nesaņem pilnvērtīgu devu uzmanības, kur nu vēl ar seksuālo pusi, ja gadās, ka viena no sievietēm tāda aktīvāka.
27.01.2013 17:02 |

Reitings 90
Nē, nedomāju, ka vīriešiem ideālais variants būtu vairākas sievietes. Pat musulmaņi cenšas tomēr palikt pie vienas sievas, jo katra sieva ir jānodrošina pilnvērtīgi, sākot ar savu māju un beidzot ar pārējo, turklāt, nākamās sievietes par sievām var ņemt tikai ar 1. piekrišanu, kā arī īpašos gadījumos, piemēram, ja pirmajai sievai nevar būt bērnu.
Es esmu sieviete, kas ir kopā tikai ar vienu vīrieti, bet manā galvā risinās pārdomas par citiem vīriešiem un ja sabiedrības noteikumi būtu savādāki, tad kāpēc gan nepiekopt daudzvīrību? Starp citu, tāda pastāv vienai no tautām pie Himalajiem, jo tur ir pārāk maz zemes, lai to varētu dalīt atkal un atkal nākamo paaudžu dēliem. Manuprāt, daudzsievība ir netaisna pret sievietēm, neviena no viņām nesaņem pilnvērtīgu devu uzmanības, kur nu vēl ar seksuālo pusi, ja gadās, ka viena no sievietēm tāda aktīvāka.
Pirmais teikums ir uzskatāms izskaidrojums jums pašām, kāpēc tik bieži pār jums pilnīgi negaidīti nāk atklāsme no sērijas: "Ak, šausmas, kā zibens no skaidrām debesīm nāca ziņa, ka mans vīrs/vīrietis paklusām tiekas arī ar kādu citu!" Atbilde ir sekojoša: jūs kārtējo reizi esat piespriedelējušas pilnus forumus ar pārdomām un teorijām par attiecību veidošanu, bet par to subjektu, ar kuru tās attiecības cenšaties veidot, NEKĀ NEZINĀT.

Tas, vai katra no sievām saņem pietiekošu devu uzmanības vai kā cita, ir pilnībā atkarīgs no vīrieša. Atklāti sakot, latvju bāleliņi nav pat vienai sievai raduši izrādīt tik daudz uzmanības un dāvināt tik daudz dāvanu, cik bagātie arābi vai turki izrāda katrai no savām četrām. Viņu sievas staigā zeltā un zīdā. Negribu lielīties un salīdzināt sevi ar viņiem, bet savai sievai pēc ceturtā bērna dzimšanas, pildot iepriekš dotu solījumu (ja būs ceturtais, tad - nopirkšu), nofinansēju auto. Protams, ne zelta Maybach, bet 6 gadus vecu minivenu atbilstoši savām finanšu iespējām. Ja būtu otra sieva, es būtu netaisnīgs, ja viņa nedabūtu tādu pašu. Tā nedrīkst, un to es saprotu.
27.01.2013 19:18 |

Reitings 61
Reģ: 27.11.2012
Kaspar, pēc tava domugājiena sanāk ,ka homoseksuāls cilveks var būt tikai vīrietis. Tas ir viens. Otrs, kādai varbūt tāds vīrs 100 gadus nav vajadzīgs un apprecēšanās nav pašmērķis. Trešais, ko Tu saproti ir vārdu "ģimene"?

Piekrītu arī šim
27.01.2013 19:55 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
un ar vēsu prātu jāpaskatās uz daudzsievības ieviešanas iespējām.

nu tad brauc uz Arābu Emirātiem un dzīvo laimīgs. :D
tas, ka tev gribas drāzties pa labi, pa kreisi, nenozīmē, ka tā grib visi. + kāds vīriešu iztrūkums Latvijā? es, personīgi, tādu nejūtu vispār. un vienīgais deģenerāts šeit esi tu, jo vēlies ieviest daudzsievību. Esi sveiks, HIV, SPIDS un AIDS!

teikšu godīgi, ka tā ir psiholoģiska problēma.. Interesanti, ko par šo teiktu tava sieva, kura tev ir dzemdējusi 4 bērnus, rūpējusies par tevi utt, a tu tikmēr gribi mīļāko (vai jau esi ieviesis? ):)
27.01.2013 21:02 |

Reitings 90
Kaspar, pēc tava domugājiena sanāk ,ka homoseksuāls cilveks var būt tikai vīrietis. Tas ir viens. Otrs, kādai varbūt tāds vīrs 100 gadus nav vajadzīgs un apprecēšanās nav pašmērķis. Trešais, ko Tu saproti ir vārdu "ģimene"?
Trešais. Ar vārdu "ģimene" es saprotu divu vai vairāku fiziski un morāli nobriedušu un pieaugušu cilvēku mutvārdu vai rakstiska līguma radītu kopdzīvi nolūkā palīdzēt vienam otram, radīt bērnus un adekvātus apstākļus bērnu augšanai un attīstībai. Nu, apmēram tā.
27.01.2013 22:16 |

Reitings 90
nu tad brauc uz Arābu Emirātiem un dzīvo laimīgs.
tas, ka tev gribas drāzties pa labi, pa kreisi, nenozīmē, ka tā grib visi. + kāds vīriešu iztrūkums Latvijā? es, personīgi, tādu nejūtu vispār. un vienīgais deģenerāts šeit esi tu, jo vēlies ieviest daudzsievību. Esi sveiks, HIV, SPIDS un AIDS!

teikšu godīgi, ka tā ir psiholoģiska problēma.. Interesanti, ko par šo teiktu tava sieva, kura tev ir dzemdējusi 4 bērnus, rūpējusies par tevi utt, a tu tikmēr gribi mīļāko (vai jau esi ieviesis? )
Pirmkārt, otra sieva nebūt nenozīmē to pašu, ko mīļākā. Par otras sievas eksistenci pirmā vienmēr zina, parasti viņas ir draudzenes. Vīram nav nekādas vajadzības pa kluso iegādāties vēl kaut kādu ar minētajām slimībām inficētu mīļāko, jo ja ir par maz, rocība atļauj un iepriekšējās sievas nav pret, vienmēr ir iespēja paņemt vēl trešo un ceturto.
Mana sieva lieliski zina manus uzskatus. Pats pagaidām nejūtos spējīgs uzturēt vēl papildus ģimeni. Mīļākās man nav un nebūs, jo negribu nodarīt pāri sievai, kura tomēr ir manu bērnu māte.
Otrkārt, runa šeit ir nevis par to, ka Kasparam ārkārtīgi gribētos "drāzties pa labi, pa kreisi", bet gan par to, ka vienām ir jāguļ un pieraudātiem spilveniem, kamēr citas var dižoties ar to, ka viņām vīriešu netrūkst. Mocīties ar muļķīgiem sabiedrības uzspiestiem stereotipiem, protams, es nevienam aizliegt nevaru, tāpāt kā tēlot, ka problēma nepastāv (man ir labi, bet par citām man nav daļas!)
Un vecums arī pie visiem atnāk vienādi - kā pie tām, kurām garāmgājēju biksēs nekad nav trūcis, gan pie tām, kuras ar garāmgājējiem nav ielaidušās. Bet tā jau ir cita, pietiekami plaša tēma ...
27.01.2013 22:31 |

Reitings 261
Reģ: 20.01.2013
Man liekas visi normalie ir izmirushi:D
ka dinozauru laikmeta:D
bet tas tik manas domas:):D
27.01.2013 22:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits