Kur, lai atrod normālu vīrieti?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Šis noteikti ir izplatīts jautājums daudzām brīvajām sievietēm. Pēdējā laikā šķiet, ka visi sakarīgie vīrieši ir vai nu aizņemti vai arī ir geji. Protams, pati arī esmu ļoti izvēlīga vīriešu ziņā, jo man nav vienalga ar ko es esmu kopā, bet tik un tā, kur ir kaut viens normāls vīrietis? Kādu vīrieti es meklēju un kāds man liekas sakarīgs? Pavisam vienkārši- Simpātisks un ar kaut kādām manierēm, nu, lai nav pēdējais kretīns pēc rakstura. Tomēr, es sastopu vai nu- simpātiskus un pēdējos kretīnus vai nu - lieliskus raksturā, bet ar izskatu galīgi nekādu. Nemeklēju jau nekādu princi baltā zirgā, bet, tomēr, izskatam ir nozīme, to taču nevar noliegt. Vienkārši pietrūkst attiecības, gribās atkal atrast vīrieti, kurš liks maniem tauriņiem vēderā lidot... Kā ir ar jums? Kā jums šķiet, kur var atrast normālus un sakarīgus vīriešus, kur būtu vērts pameklēt? Un ko darīt, ja tik ļoti gribās attiecības, bet neviens viņas nedod. Jeb, precīzāk, nav redzeslokā neviens vīrietis ar, kuru gribētos tās veidot?!
08.01.2013 08:56 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
un tagad jau vecumā pēc 22 cilvēki ir jau mazliet sabojāti no iepriekšējām attiecībām, vīlušies un tāpēc viņiem ir bail veidot īstas attiecības.
09.01.2013 13:22 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Vajag klausīties ''Bītlus'' , Bobu Mārliju, tad viss būs čikeniekā! :D
09.01.2013 13:35 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011

Reitings 419
Ha, es te tā aiz garlaicības pavandoties pa to otrapuse.lv secināju, ka tik ļoti daudz pazīstamu cilvēku tur apgrozās vai pirms kāda laika apgrozijās. Pat mazliet esmu šokēta. Kādreiz likās, ka iepazīšanās portālos piereģistrējas tikai izmisuši ļaudis, bet tagad secinu, ka daudziem vienkārši interesē pamēģināt arī tādu iepazīšanās veidu. Visai interesanti. :D
09.01.2013 14:47 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Ne tikai tas,bet paskatoties,cik patiesībā aizņemta ir cilvēka ikdiena mūsdienās,iepazīšanās internetā mūsdienās ir ļoti laba alternatīva! Un kautrīgajiem šķiet arī ir izdevīgāk! :D
09.01.2013 14:49 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es domaju,ka noteikti NEvar tadus sastapt kluba(vecriga), jo tur jau tadi tusetaji vien ir!
domaju,ka sadi viriesi ,piemeram, jaunie ir augstskolas, kur stude ko tiesam nopietnu un tadu,ka dzive bus laba profesija. un ja interese vecaki, tad gan atleik meklet kadu skirteni ar berniem, jo ja cilveks savos 30-40 gados nav bijis ne attiecibas, sez rimi kase un dzivo pie mates...ne bez iemesla.
09.01.2013 14:50 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010

Reitings 419
Nazīc - Es tikai apbrīnoju, ka tie visi man pazīstamie cilvēki liek savas bildes un pat daži visus vārdus un uzvārdus. Tāpēc jau arī viņus tik viegli bija atrast. :D Es gan tiem portāliem īpaši neuzticos, tāpēc ieliku niku un bildi, kur tik labi neesmu atpazīstama. Ja kāds cilvēks ieinteresētu, tad arī tam atklātos. Nu vismaz tā es daru, katrs jau pa savam. :D
09.01.2013 15:00 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Gaaaaaaaaalīgi neesmu izlasījusi visu diskusiju, pat ne pusi un pat ne īsti vienu lapu :D tāpēc pastāv iespēja, ka atkārtošos, bet, atbildot uz tavu jautājumu par to, ko darīt, ja nav, bet gribas -
jāpaplašina redzesloks! Cik vienkārši, tik sarežģīti. Un tomēr... - sāc varbūt apmeklēt kādus kursus, sporta klubu, kaut aizej uz kādu citu kafejnīcu kā ierasts. Ticu, ka labi vīrieši patiešām pastāv. Labi gan tīri vispārēji, gan tieši tev, bet ar uguni nesameklēsi. Pats atnāks, kad būs īstais laiks. Tomēr iepazīstot jaunus cilvēkus, iespējams, ātrāk arī viņu iepazīsi! :)
Veikalu pārdevēji, vīrieši grāmatnīcās, bārmeņi, jebkas! Viņi patiešām ir daudz un visur. Arī iepazīstot jaunus draugus, var rasties lielākas iespējas tikt pie pazīšanās ar kādu kolosālu vīrieti! :)
Es savējos tieši tā esmu vienmēr atradusi, lai arī agrāk šķita, ka šis ir sliktākais padoms pasaulē :D
09.01.2013 17:25 |

Reitings 419
Estere - Jā ar to jau esmu samierinājusies, ka pienāks laiks, atnāks arī tā otra pusīte. :) Bet man ,piemēram, ir tā, ka iepazīstos ar ļoti daudz puišiem,kuri itkā iepatīkas, pavadu ar viņiem laiku kopā, izklaidējos, varu pat gulēt ar viņiem, bet tomēr, lai būtu ar puisi kopā, tur ir jābūt kaut kādam mistiskam un neizskaidrojamam pievilkšanās spēkam, kuru esmu sastapusi tikai divas reizes mūžā. :D
09.01.2013 17:38 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas,lai atrastu sev piemerotu viirieti,ir jaiet uz taadaam vietaam ,kur sis "Lieliskais"vareetu buut sastopams!Kaut kas taads,kas abiem vareetu intereseet-vienam taa buus maakslas galerija,otram tas varbuut buus sporta klubs utt.Loti labi noteikti var iepaziities kaadaa celojumaa!:)
Tiesa ,es savu amerikaani satiku ballitee,bet es "saspiceju ausis",kad vins mani ieluudza pasleepot!Tajaa laikaa es nemaz nemaaceeju kalnu sleeposanu un man tas likaas kaut kas loti intrigeejoss!Toreiz gan vairaaak domaaju par to ,kaa pavadiisim vakaru peec sleeposanas:D
09.01.2013 17:57 |

Reitings 101
Reģ: 03.09.2011
Bet bieži vien meitenēm ir augstas prasības, izvēlīgums.. līdz viņas iemīlas nejēdzīgā puisī..

Nu vēl precīzāk manu situāciju aprakstīt nevar!
Man bija plānots iemīlēties īstā sapņu princī, kas nesen bija parādījies un atbilda augstajām prasībām, bet tad uz apvāršņa uzradās pavisam nejēdzīgs puisis , kurš ir pilnīgs pretstats man, bet taureņi pa iekšām dejo tikai viņa klātbūtnē.

Dzīve.
09.01.2013 18:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Thehaunteddoll-taa man bija ar pirmo viiru!Nevareetu teikt ,ka vins bija nejeedziigs vai slikts,bet vins bija tas saucamais "vienas dienas cilveeks"!Laikam no cilveeka nevar prasiit visu,tomeer jaadomaa ar praatu,ja grib veidot nopietnas attieciibas,bet tas ir tik gruuti kaadreiz!
Es domaaju,ja vareetu salikt sos abus viirus kopaa-iznaaktu perfekts MANS viirietis.
09.01.2013 18:28 |

Reitings 160
Reģ: 06.10.2011
Pilnīgi piekrītu thehaunteddoll.

Man vienmēr ir bijis grūti reāli kādā pat ieskatīties, kur nu vēl iemīlēties. Vienkārši neuzrunā un viss. Puikas lien no ādas laukā, un es to dažkārt redzu un pat jūtos vainīga, jo nekā nav. Un tad uzrodas viens kretīns, pati nesaprotu, kā .. Un tas nekad nenotiks. Kāda iespēja, ka man šitā nepaveicās. :D
Dzīve.
09.01.2013 22:34 |

Reitings 1
Reģ: 10.01.2013
Sveikas burvīgās meitenes, es iemaldījos burvīgās meklējumos! :)
10.01.2013 02:51 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Nepiekrītu, ka klubos nav normālu puišu. Galu galā tie normālie arī iet izklaidēties un neviens normāls, sabiedrisks puisis nesēdēs katras brīvdienas mājās. Man noteikti viņs neliktos normāls, ja būdams viens, neietu nekur tusēties. Es esmu normāla un nedomāju, ka zaudēju savu normālu un foršumu (spridzeklīgumu :D), kad ieeju koijotos! Vnk nav jāsaģerbjas, jākrāsojas kā ielas meitai un iedzērušai līst uz bāra letes, tad protams neviens normālais nenāks klāt... :D Bet jaukai, mīļai, elegantai, gaumīgi saģerbtai jaunkundzei pat ļoti varbūt!!!
10.01.2013 03:06 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Ella un autore klubos ir normāli puiši, tikai starpība ir tā, kad lielākā daļa neuzdrošinās pieiet klāt skaistai sievietei, jo baidās tikt atraidīti..

Mans princips ir būt oriģinālam un nevienā brīdī nebaidīties no tā, ka varētu atraidīt. un pat ja atraida tad izdarīt kaut ko pavisam traku - strādā. :D
Bet nu līdz tam viss ir viegli ;) Grūtākais ir noturēt. Jo ikdienas saskarsmē, no dzīvnieka, kāds biju tad, kad vēlējos pievērs uzmanību un iegūt... pārvēršos par mīļu un pūkainu zvērēnu - jo te tiek nedaudz palaistas arī emocījas. Bet tas nenozīmē, ka kļūstu vienaldzīgs, tieši pretēji..

Un sievietes mīļās tas ko varu ieteikt Jums - paskatieties uz saviem mūžīgajiem draugiem, ne kā uz draugu, bet kā uz vīrieti, jo 90% gadījumos tie ir tie vīrieši kuri Jūs mīlēs, lai arī ko jūs darītu ;) (tādēļ cenšos draudzību ar sievietēm neuzturēt, jo vienmēr, kāds būs "cietējs", kādā radīsies jūtas, kas nebūs tikai draudzīgas)
10.01.2013 09:22 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Nepiekrītu, ka klubos nav normālu puišu. Galu galā tie normālie arī iet izklaidēties un neviens normāls, sabiedrisks puisis nesēdēs katras brīvdienas mājās.

+
Iepriekš bija arī komentārs par gudriem studentiem, utt, kur tad viņi atpūšas 5dienas vakaros? Bieži tieši klubos, protams. Es iepazīstos klubos ļoti bieži un kad esmu izvērtējusi un jutusi, ka cilvēks ir man interesants, tiešām ir sanākušas jaukas attiecības laika gaitā vai pazīšanās. Klubs taču nenozīmē, ka 100% apmeklētāju meklē tikai vienas nakts sakaru vai ir izklaidīgi, nenopietni vīrieši un sievietes.
10.01.2013 10:03 |

Reitings 419
Protams, nevar jau arī galīgi nepiekrist, ka nevar iepazīties arī klubos. Protams, ka var! Bet es vienkārši pēc personīgās pieredzes, nostaigājot pāris gadus pa klubiem, neesmu tur iepazinusi nevienu ar, kuru satiktos arī pēc tam, jo, tomēr, lielākajai daļai ir mērķis labi pavadīt labi to vakaru un varbūt pat nakti, nevis kaut ko citu. Varbūt jau vienkārši neesmu patrāpījusies īstajā vietā un laikā. :)
10.01.2013 10:42 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Par klubiem atbilde slēpjas jautājumā - jūs pašas arī ejat? Un uzskatāt sevi par ne tik gudrām, vienas nakts sakaru piekritējām utt? Nu, ne taču :) un ar puišiem ir tāpat :)
10.01.2013 11:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits