Atceros, kad tikko biju iepazinusies ar savu ex un braucu pie viņa palikt pa nakti, viņam visu laiku istabā bija ieslēgts tv, jo dzīvoja viens, bija tā pieradis :D Arī, kad darījām TO, neizslēdza, ne jau speciāli lūrēja, bet tv ta gāja un man, godīgi sakot, visu vēlmi nosita. Pateicu to viņam un viss nokārtojās :D
Tikai nepārprotiet, nav tā, ka mans draugs visu laiku skatītos Tv, kad mums ir sekss.
Tad uzskati to par eksperimentu :D
Mēs nezinām situāciju, tāpēc nevaram teikt- normāli vai nav. Ja viņš skatījās TV un tu viņam uzmācies, tad tad normāli, jo īpaši, ja viņš bija ieinteresēts TV. Bet ja jūs sākāt seksu un tad viņš piecēlās un ieslēdza TV, tad gan dīvaini :D Man nez kāpēc liekas, ka gan jau pirmais variants bija :D
Nē, gadījās tā, ka TV jau bija ieslēgts un vienkārši brīdī, kad paskatījos uz viņu, viņa seja bija vērsta uz TV un es aizsvilos.
Bet viņš to izskaidro tā, ka vienkārši skatījies. :D
Ja skatījās ar interesi, tad tas nozīmē, ka bija novērsies no tevis, jo seksa laikā tomēr būtu jāieiet sava veida transā, kur nemana neko no apkārtējās vides, bet nu par 1 reizi taisīt skandālu jau ar pāragri..
Es nedomāju, ka ir iemesls baigi apvainoties, jo domāju, ka viņš nejau apdomāti skatījās to TV, vienkārši uzmeta aci :D Ja vien nebija tā, ka viņš to skatījās visa procesa laiku
Man liktos,kad viņam nav interesanti ar mani to darīt,ja viņš sāktu skatīties tv. parasti jau procesā aizraujas tā,kad neko nemana,kas apkārt notiek, vairs ne tv dzird, ne redz..un ir viss procesā. es noteikti apvainotos.
ja negrib to darīt,tad labāk, lai nedara neviss seksa vidū sāk lūrēt filmu:D, vai arī kādu sporta spēli.
Es laikam pārtrauktu un teiktu-vari skatīties filmu.