Netaupu naudu. Pērku visu, ko gribu un nedēļas laikā varu notērēt mēneša ienākumus. Jo dzīvoju pēc principa- es labāk vairāk pastrādāju, nekā knapinos.
Mana lielākā problēma ir internetveikali- tā kā visos jau zinu kāds ir man vajadzīgais izmērs, tad bez stresa arī tur iepērkos. Skapis gāžas ārā :D kurpju skapis arī. Bet nu.. nevaru kaut kā ar šo atkarību tikt galā.. Vakar apņēmos kādu pusgadu nepirkt drēbes, bet vilkt to, kas jau ir (mana problēma ir arī pilns skapis ar drēbēm, kurām vēl ir birkas klāt), beeeet tikko atkal roka notrīcēja vienā internetveikalā, (t) jo tās nolādētās atlaides, hrrrr....
Tagad atkal zvēru sev, ka vairs tā nedarīšu :D:D:D Pašai par sevi jau reāli smiekli nāk :D Bet nu tagad es tiešām, tiešām drēbes un apavus vairs nepirkšu.
Un otra mana problēma ir Drogas, Douglas un Kolonna. Tur es vienaldzīgi nespēju paiet garām un katru reizi vismaz 20 Ls atstāju. Pērkot nevajadzīgas lietas, kuras gribas pamēģināt un krāsiņa/smaržiņa/iedarbība mazliet atšķiras no tām lietām, kas jau ir mājās, kaut gan mierīgi to lietu varētu nepirkt. Piemēram, tagad man ir 6 eļļas matu galiem, jo nevar tak zināt, vai tā, kas veikalā nav labāka :D
Bet nu tagad es domāju sevi uz šo visu ierobežot- nēsāt jaunās drēbes, kas jau ir skapī un beztolkā nepirkt kosmētiku. Ja šo pievarēšu, tad gada beigās man jau būs prāva summiņa. Nezinu vienīgi kā tikt galā ar lomkām :D
.
Šonedēļ domāju iet atvērt krājkontu un naudu, ko nedēļā notērēju drēbēm, apaviem un kosmētikai skaitīt uz turieni. Wish me luck! :D