'sieviešu lietas'

Reitings 27
Reģ: 03.01.2013
Sveikas! :)

Man radās tāds jautājums - kā jūsu vīrieši attiecas pret šādām divām dabiskām sieviešu lietām: mēnešreizēm un dzemdībām?

Vienkārši esmu novērojusi, ka liela daļa no maniem vīriešiem ir bijuši kategoriski pret seksu m/r laikā, kā arī vienīgais, kas viņus interesējis, ir tas, vai man m/r nekavējas un kad tās beigsies.
Līdzīgi arī ar dzemdībām - lielākā daļa dievināja bērnus, labprāt būtu kļuvuši par tēviem utt., tomēr arī par dzemdībām uzskats tāds, ka tā ir 'sieviešu lieta', kurā vīrietim nav vietas. T.i.- it visi bijuši pret piedalīšanos dzemdībās, kamēr es tiešām vēlētos, lai mans vīrietis būtu klāt bērniņa dzimšanā.
06.01.2013 17:00 |

Reitings 378
Reģ: 14.04.2010
Pēc pieredzes saku, ka muļķības. Mans vīrietis gan piedalījās dzemdībās, gan pārgrieza nabas saiti, gan arī nav bijis pret mēnešreizēm un iekāre nav zudusi pēc visiem skatiem :D un nedomāju, ka tie tiešām būtu iemesli, lai sievieti vairāk neiekārotu. Nē, nu ir jau visādi jūtīgie utt. :d
06.01.2013 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits