Labdien :)
Šī nedēļas nogale paiet pavisam mierīgi. Negribas nekādu trakošanu pēc visiem svētkiem.
Vakar kārtējo reizi pārliecinājos, ka veikalos nav ko pirkt. Izķemmēju visu Alfu, cerībā atrast kaut ko interesantu no apģērbiem vai aksesuāriem, bet vai nebija tas, ko es vēlētos, vai cenas bija absolūti neadekvātas. Visvairāk mani smīdina tas, ka daudzas labas preces nemaz nenonāk izpārdošanā. Jau oktobra beigās Promodā biju ievērojusi glītu žaketīti. Cena mazliet kodīga, tāpēc izlēmu pagaidīt izpārdošanu. Vakar skatos - ta dāā, mana žaketīte karājas stendā ar nosakumu "Jaunā kolekcija". Tas pats Zarā ar vienu blūzi. Jau vairāk kā mēnesi uz to skatījos un domāju, ka gribētos iegādāties, bet šobrīd tā karājas pie jaunās kolekcijas. Dīvaina viņiem kārtība :D
Naktī ar draugu skatījāmies Sinister. Pareizāk sakot, viņš skatījās, bet es slēpos. Nemaz nebija briesmīga, nu vismaz no mana aizsegas skatu punkta :D
Meitenes, iesakiet kādu interesantu filmu. Beidzot tiku vaļā no bana vienā superīgā torrentu vietnē, gribu sagrābties visādas labas filmas, pirms mani atkal izmet. Esmu jau lejupielādējusi One Day, Love in time of cholera un Bridges of Madison County. Gribu kaut ko tādā stillā - par dzīvi, cilvēku attiecībām, lai rosinās pārdomas. :)