zināmās Latviešu dāmas

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
ja jau runājām, par sabiedrībā zināmajiem vīriešiem.

tad, kuras ir tās sabiedrībā zināmas sievietes, kuras Jums liekas skaistas, ar izsmalcinātu stila izjūtu utt....???
05.01.2013 19:16 |

Reitings 261
Reģ: 29.01.2009
Un kādēļ Tu pati tagad atļaujies mācīt citiem dzīvot, kas, kā pati teici, ir debīlisma kalngals? Un Tava atbilde ir visaugstākajā mērā tipiska - pieaudz prātiņā, sasniedz pilngadību (jau sasniedzu, un ko tagad? Kad to sasniedz kļūsti pieaudzis un vieds?) un tā tālāk, pat nezinot, kam savos 18 gados esmu izgājusi cauri. Tavi nodzīvotie gadi neparada Tevi bezierunu gudrāku, pieaugšana prātiņā, kā var novērot, neiet roku rokā ar fizisko pieaugšanu. Kā arī es noteikti neesmu no tām, kas fano par to, par ko fano citi, neņemies spriest par cilvēku virtuālajā pasaulē :) Man, Tev noteikti par pārsteigumu, tuvāki ir tieši 50. un 60. gadu aktieri, filmas un vēlāku gadu mūzika, tādēļ šādi stereotipiskie komentāri spēj nokaitināt.
Pati visu šito iesāku, zinu, ka nevajadzēja un ir bezjēdzīgi, bet gribējās vienkārši pateikt savas domas.
06.01.2013 02:49 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
michelle, saulīt, ar labu nakti arī tev, mazāk kaitinies un lai tev nākotnē nav jāiziet nekam tādam dzīvē, lai varētu ar lepnumu rakstīt "...pat nezinot, kam savos 18 gados esmu izgājusi cauri" :)
06.01.2013 02:52 |

Reitings 261
Sporonto, nejau atšķirīgās gaumes dēļ kāda Tev brūk virsū, bet gan Tavas pārākuma izjūtas dēļ un vēlmes vienmēr kaut ko pārlieku sarežģīt, piekasīties, uzspiest savu subjektivitāti. Varbūt pati tu to neredzi, tev noteikti spiežas acīs tikai mūsu dumjums un bērnišķīgums. Un tādi nekad arī nepienāk pie apskaidrības par to, kā sevi pozicionē.
06.01.2013 02:57 |

Reitings 261
Ak Dievs, tu tiešām esi skumja :D Ar labu nakti
06.01.2013 03:00 |

Reitings 1602
pārākuma izjūtas dēļ un vēlmes vienmēr kaut ko pārlieku sarežģīt, piekasīties, uzspiest savu subjektivitāti

nu, nu, gribi paturpināt?
Tad lūdzu atbildi, kur es savā pirmajā komentārā kaut ko pārlieku sarežģīju, piekasījos, uzspiedu savu subjektivitāti?

Arī pievienošos radikāliem viedokļiem, - neuzskatu diemžēl nevienu LV slavenību par skaistu. Lielākā daļa ir vienādas (plānmatainās blondīnes) un daļa vienkārši koptas, bet ne skaistules. Nu nevar salīdzināt mūsējās ar kaut vai mūsdienu ārzemju skaistulēm, nerunājot jau par salīdzināšanu ar visu laiku skaistākajām sievietēm...

Lūdzu, viedoklis par to, ka neuzskatu nevienu LV sieviešu dzimuma slavenību (es pat vairāk biju domājusi tās mūsdienu daiļavas) par skaistām.

Kur es uzspiedu savu viedokli? Kur es parādīju savu augstprātību?
06.01.2013 03:01 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
Elli U

Ginta Lapiņa

06.01.2013 04:45 |

Reitings 159
Reģ: 31.10.2012
Man ļoti izskatīgas šķiet: Dārta Danēviča, Zane Daudziņa, Antra Stafecka, Aija Andrejeva, Rēzija Kalniņa,Anete Volmane, protams, ir vēl daudzu tikai tagad nenāk prātā':)
06.01.2013 12:23 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Vai, atradās mums Mademoiselle baigā tiesnese, kura nu tagad aizrādīs kaut ko, kura kā sevi pasniedz.
Debilitātes kalngals.

Pati tagad sacepusies :D:D:D:D
06.01.2013 13:27 |

Reitings 748
Reģ: 25.02.2009
Es neredzu jēgu salīdzināt latviešu sievietes ar pasaules mēroga slavenībām, tad jau par teju jebko var teikt, ka pasaules mērogā ir kas labāks, skaistāks. Es gan lepojos ar to, ka, manuprāt, Latvijā ir daudz skaistu sieviešu - gan pazīstamu, gan neatpazīstamu.

Savukārt, Sporonto komentārus iesaku ņemt vieglāk un neiespringt - cik atceros no senākām cosmo diskusijām, tad daudz ko izsaka tas, par ko viņa ir mācījusies. Mācības un pieredze taču iespaido uztveri, domāšanu un izteiksmes veidu. Domāju, ka dzīvē viņa nav tāda kā forumā, kad var šķist kā nelaimīga ērce, bet ir forša meitene, ar savu viedokli.
06.01.2013 14:03 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Spotorno,

Kur es parādīju savu augstprātību?

Kaut vai šeit:

omg... meitenīt, atvaino, bet sasniedz vismaz pilngadību un tikai tad jau pamāci tos, kuri ir krietni par tevi pieredzējušāki un dzīves gudrāki.

Vienmēr ar smaidu uz lūpām lasu Tavus komentārus, caur kuriem spiežas ārā sevis cildināšana, ārkārtīga iedomība un mūžīgā, it kā neesošā izglītības līmeņa saskatīšana citos.
Tieši Tu te uzvedies kā izlutināts bērns.
Atvaino, bet nenoturējos. ;)
06.01.2013 14:17 |

Reitings 1602
Meredith, arī nenoturējos - kāpēc tu nelasi to, kā apceļ mani, bet lasi tikai manas atbildes?
Vai varbūt man būtu tagad jāraud stūrītī par to, kā mani apceļ un jāpasaka vēl "paldies, jums taisnība, esmu tāda sliktā, ka neuzskatu šodienas LV slavenības par skaistām un pati esmu neglītene"?

Savā acī baļķi nemanat, bet manā skabargu mūždien pamanat ;) Bet nu nekas, mani neietekmē jūsu negācijas. Suņi rej, karavāna iet tālāk.

Tā sašūmējās it kā es piešķirtu kādai Rozītei, Doļģei vai Silovai Skaistuma karalienes titulus, un nu tagad mana viedokļa dēļ nabadzītes sēdēs bez darba un PIAR...
06.01.2013 14:24 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Manuprāt, Tev nevis kaut ko saka vai nepieņem Tavu viedokli, ka Tev gaume atšķiras, bet gan par to, ka pirmajos komentāros izteicies, ka latvietes lūk visas kā viena, ar plāniem, gludiem, sabalinātiem matiem - neglītas. Un tikai Tava gaume te ir pareizā un vēl atļaujies te pateikt, ka tās, kas nezina Tavu šausmīgo Bridžitu, ir neizglītotas. Man prieks, ka esi jau ieguvusi augstāko izglītību, bet varbūt laiks atrast kādu nopietnu juristu forumu un cepties tur? Atšķirībā no pārējām izglītotajām šeit, Tu esi visseklākā :)
06.01.2013 14:35 |

Reitings 10333
Būtu forši, ja cilvēks pasaka, ka jā, ir oki, bet man īsti nepatīk-nav mans stils, nevis kaut ko pierādīt un bezsakarā strīdēties ar baltām putām uz lūpām teikt, ka mans stils ir tas labākais un pareizākais, tas man visvairāk tracina.
Kāda vaina tiem pielaizītajiem matiem, varbūt viņām tie neķemmētie matu ērkuli nemaz nepiestāvētu. Ir tak tik daudz dažādu stilu, ir jāmāk pieņemt to, ka citam patīk pielaizītie mati ,otram ilgviļņi, piemēram, tāpēc cilvēks nav sliktāks un neizglītotāks.
06.01.2013 14:42 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
uhhhh, nopietni? :D vēl tagad?

Spotorno, zini, izlasi zili_rudzi komentāru, vienīgais, ko tev iesaku! šo pēdējo trīs lapu garumā ir tik daudz trāpīgi teksti, kam piekrist... ;) turklāt, tevi šeit neviens TĀ nav aizskāris, kā tu te tagad gribi to visu pataisīt. un kāpēc visas lasa tieši tavas atbildes? jo ne velti šeit sāka cepties arvien vairāk meitenes un tad nu domāju, ka bija noteikti kādai interese izlasīt visu diskusiju, lielu uzmanību vēršot tavām atbildēm, jo es noteikti nedomāju, ka šis cepiens būtu tāds, ja vaina patiešām būtu tikai mūsu komentāros, kur mēs it kā nespējam pieņemt tavu radikālo viedokli (kā, manuprāt, domā tu, bet kā patiesībā nav, jo runa iet pavisam par ko citu).
kāpēc tev galvā ir iesēdies tas, ka es/ kāda cita forumiete nepieņem tavas domas? to es patiešām nespēju saprast, jo principā vislielākie aizrādījumi tev ir par sevis mūžīgo cildināšanu un vērtēšanu augstāk par citiem + , jā, biežo izglītības neesamības saskatīšana citos.
un šī nav vienīgā diskusija, kur tas viss tavos komentāros ir aktuāls, tā nav pirmā reize, lūk tāpēc.. un lūdzu, neraksti kārtējo komentāru, lai es/kāda cita izaugam, sasniedzam kaut kādu vecumu, iegūstam kaut kādu mistisko izglītību, kuras it kā nav. :D
06.01.2013 14:44 |

Reitings 1602
Lanelle, kur es tā teicu?
ka latvietes lūk visas kā viena, ar plāniem, gludiem, sabalinātiem matiem - neglītas. Un tikai Tava gaume te ir pareizā

Lielākā daļa ir vienādas (plānmatainās blondīnes) un daļa vienkārši koptas, bet ne skaistules.

Kur šeit ir teikts, ka latvietes ir neglītas? Un kur es teicu, ka tikai mana gaume ir pareizā? NOCITĒ!
Turklāt kā jau minēju ikviens (skaists vai neglīts) cilvēks drīkst pateikt savu viedokli, kā viņš uzskata un nevienam nav tiesību nosodīt viņa viedokli tikai tāpēc, ka tas ir atšķirīgs.

Kurš tad te ir sekls? Un vēl atļaujaties strīdēties pretī, izņem atsevišķus vārdus no konteksta, pārfrāzē, piedomā, pasaka vēl, ka lai apskatos uz sevi, bet, kad pasaku, ka esmu apskatījusies, tad sāk jau šūmēties par to, ka sevi neuzskatu par neglīteni.

Kārtējo reizi apzinos to, ka joprojām strīdos ar tiem, ar kuriem nevajadzētu vispār uzsākt sarunu... :)
06.01.2013 14:47 |

Reitings 10333
mēs it kā nespējam pieņemt tavu radikālo viedokli

Pēc manām domām, tas nav radikāls viedoklis, tas ir vienvirziena viedoklis, jo viņa nekad nav iztekusies, ka cits stils ir arī pieņemams, tikai viņas, tas, manuprāt, vien liecina , ka skatīties plašāk cilvēks nemāk.
06.01.2013 14:48 |

Reitings 10333
Turklāt kā jau minēju ikviens (skaists vai neglīts) cilvēks drīkst pateikt savu viedokli, kā viņš uzskata un nevienam nav tiesību nosodīt viņa viedokli tikai tāpēc, ka tas ir atšķirīgs.

Tu jau pati nosodi mūsu pelēko viedokli :D
06.01.2013 14:51 |

Reitings 1602
Būtu forši, ja cilvēks pasaka, ka jā, ir oki, bet man īsti nepatīk-nav mans stils, nevis kaut ko pierādīt un bezsakarā strīdēties ar baltām putām uz lūpām teikt, ka mans stils ir tas labākais un pareizākais, tas man visvairāk tracina.
Kāda vaina tiem pielaizītajiem matiem, varbūt viņām tie neķemmētie matu ērkuli nemaz nepiestāvētu. Ir tak tik daudz dažādu stilu, ir jāmāk pieņemt to, ka citam patīk pielaizītie mati ,otram ilgviļņi, piemēram, tāpēc cilvēks nav sliktāks un neizglītotāks.

Kā man tracina, ka cilvēki nespēj domāt un izlasīt, saprast izlasīto!
Es tieši otrādāk uzrakstīju, ka katram ir sava gaume, ka kādam pielaizītie arī patīk un kādam tas arī ir skaistums. Bet, ja man nepatīk, kāpēc es nedrīkstētu to uzrakstīt? Kāpēc citas drīkst rakstīt, ka vienai ir zema šasija vai plakana pakaļa vai punduraugums, bet man redz nedrīkst pateikt, to, kas man nepatīk?? Kur es uzspiežu savu viedokli? Pasaki, es ko kaut kur rakstīju, ka visām tagad jāveido vienādas frizūras vai rakstīju, ka paskatieties uz mani vai tur kādu savu etalonu??

Absurds.
Dikti nesmuki jūs uzvedaties. Galvenais, ka savu vainu nekad nepamana, pamana tikai manu atšķirīgo viedokli un no tā jau izdomā pasakas, ka redz es sevi vērtēju augstāk, uzspiežu viedokli utt.
06.01.2013 14:52 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Galvenais, ka savu vainu nekad nepamana, pamana tikai manu atšķirīgo viedokli un no tā jau izdomā pasakas, ka redz es sevi vērtēju augstāk

tu pati lasi katru savu garo penteri, ko uzraksti?
izlasi katru šīs diskusijas garo komentāru, ko pati rakstīji, kad aizsākās šis strīds. tev neliekas, ka gandrīz katrā, ja ne pat katrā komentārā, tu uzraksti vismaz vienu teikumu, kas nenoliedzami tulkojams kā sevis uzskatīšana par labāku, augstāku personu?
šajā gadījumā tā esi tu, kura nepamana to skabargu savā acī.

mēs it kā nespējam pieņemt tavu radikālo viedokli

Pēc manām domām, tas nav radikāls viedoklis, tas ir vienvirziena viedoklis, jo viņa nekad nav iztekusies, ka cits stils ir arī pieņemams, tikai viņas, tas, manuprāt, vien liecina , ka skatīties plašāk cilvēks nemāk.

;) ;)
06.01.2013 14:59 |

Reitings 10333
Vaina ir tavā pasniegšanas stilā. Uzbrūkošā. Citi pasaka pat aizvainošākas lietas, bet otrs to neuztver tik sāpīgi, jo māk to pasniegt.
06.01.2013 14:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits