uhhhh, nopietni? :D vēl tagad?
Spotorno, zini, izlasi zili_rudzi komentāru, vienīgais, ko tev iesaku! šo pēdējo trīs lapu garumā ir tik daudz trāpīgi teksti, kam piekrist... ;) turklāt, tevi šeit neviens TĀ nav aizskāris, kā tu te tagad gribi to visu pataisīt. un kāpēc visas lasa tieši tavas atbildes? jo ne velti šeit sāka cepties arvien vairāk meitenes un tad nu domāju, ka bija noteikti kādai interese izlasīt visu diskusiju, lielu uzmanību vēršot tavām atbildēm, jo es noteikti nedomāju, ka šis cepiens būtu tāds, ja vaina patiešām būtu tikai mūsu komentāros, kur mēs it kā nespējam pieņemt tavu radikālo viedokli (kā, manuprāt, domā tu, bet kā patiesībā nav, jo runa iet pavisam par ko citu).
kāpēc tev galvā ir iesēdies tas, ka es/ kāda cita forumiete nepieņem tavas domas? to es patiešām nespēju saprast, jo principā vislielākie aizrādījumi tev ir par sevis mūžīgo cildināšanu un vērtēšanu augstāk par citiem + , jā, biežo izglītības neesamības saskatīšana citos.
un šī nav vienīgā diskusija, kur tas viss tavos komentāros ir aktuāls, tā nav pirmā reize, lūk tāpēc.. un lūdzu, neraksti kārtējo komentāru, lai es/kāda cita izaugam, sasniedzam kaut kādu vecumu, iegūstam kaut kādu mistisko izglītību, kuras it kā nav. :D