zināmās Latviešu dāmas

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
ja jau runājām, par sabiedrībā zināmajiem vīriešiem.

tad, kuras ir tās sabiedrībā zināmas sievietes, kuras Jums liekas skaistas, ar izsmalcinātu stila izjūtu utt....???
05.01.2013 19:16 |

10 gadi
Reitings 4837
Reģ: 29.01.2009
nu maija roziite vispaar...tie paarbalinaatie baltie mati....manupraat vinja ir dabiski neglita sieviete kura ir centusies ar visiem tjuuningiem to nosleept
bingo! un lv tādas ir daudzas-koptas ne skaistas.
05.01.2013 22:52 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
tb biezi
05.01.2013 22:54 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Mademoiselle,
Spotorno
mati stipri biezāki par šodien vidēji statistiskajiem.

Man arī ir ļoti bizi mati Nepiederu pie vidējās statistikas LOL.
Es labāk vairs neizteikšos.
Piemēram, pēc tevis liktajām bildēm, šeit cosmo forumā, es neteiktu, ka esi mega skaista, simpātiska jā, bet skaista ne, tā kā vienreiz par visām reizēm nokāp no sava augstā torņa.
Pašpārliecinātība ir laba lieta, bet reizēm liekas ka tev ir kaut kādi kādi kompleksi, jo visu laiku piemini savu izskatu, stilu, kas esi vislabākā, visskaistākā un visgudrākā.

Kaut kāds marasms. Sākumā pati ieteici paskatīties uz sevi (tātad pārgāji uz personisko) un tikai tad, ieraugot, ka es tev atbildēju, ka patiesi sevi varu novērtēt, sāc vēl kaut ko man norādīt par manu pašpārliecinātību? :D

Es nekad sevi nelieku par piemēru nevienam, ne izskatā, ne karjerā utt. Tā esi tu un vēl te dažas izlēcējas, kurām tā kremt tas, ka cilvēks UZDROŠINĀS kritizēt, un izteikt savu radikālo viedokli. Turklāt,pat cilvēks ratiņkrēslā un sirgstošais ar vēzi IR TIESĪGS izteikt kritiku un kaut vai pateikt, ka neviens nav skaists.

Izaudz. Ieteiktu tev uzkāpt uz tā mākonīša, nevis mūždien tupēt kaut kur piezemētā vidē, baidoties ko un kas par tevi ko padomās.
05.01.2013 22:57 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Jūs te par matiem nerunājiet :D Man ir ļoti plāni mati, iedzīsiet vēl mani baigajos kompleksos :D
Un neskatoties uz maniem plānajiem matiem un citiem trūkumiem, arī mani novērtē un es nemaz nejūtos ne-skaista.
05.01.2013 22:59 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Libra, cik esmu Tevi redzējusi bildēs, tad Tu esi ļoti skaista sieviete :)
05.01.2013 23:02 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Fanija, paldies :)
05.01.2013 23:03 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
kārtējā sacepšanās, kas jau bija paredzama.
katram mums ir kaut kādi savi, atšķirīgi skaistuma etaloni - vienam pielaizīti mati kā Silovas bildē, vienam kaut kāds uzkasītais vai push up variants matos kā Spotorno bildē. tas ir pilnīgi normāli, bet nu, ja liela daļa no šeit pieminētajām zināmajām dāmām nešķiet skaista, nu tas jau liekas dīvaini, gribās jautāt - kas tas jums skaitās skaists? kādiem parametriem jāatbilst?
atbildot uz kancenes komentāru,
ja cilvēks nav skaists, tad ne ar ko tu nesatjūnēsi to skaistumu. skaistumu var tikai pavairot, paspilgtināt, padarīt redzamāku, bet to nevar radīt ne no kā. ;) tāpēc varam vien izdarīt secinājumus, ja jau nebūtu skaistas, tad jau pat lielākā špaktele nelīdzētu..
05.01.2013 23:03 |

Reitings 10333
Izaudz. Ieteiktu tev uzkāpt uz tā mākonīša, nevis mūždien tupēt kaut kur piezemētā vidē, baidoties ko un kas par tevi ko padomās.
:D:D:DD:D
To Tu uzrakstīji par sevi, jo kritiku par sevi un savu viedokli pieņemt nemāki. :) Un tas, ka es sevi neceļu debesīs nenozīmē, ka man nav augsts pašnovērtējums. Man to nevajag klārēt apkārt, lai sevi pierādītu nezināmām meitenēm.
Lai Tev jauks vakars.
05.01.2013 23:05 |

Reitings 61
Reģ: 27.11.2012
Izskatās, ka diskusija par skaistajām latviešu dāmām pārvēršas par "chik fight" un kurš kuru! Katram ir sava taisnība. Personīgi uzskatu, ka Latvijā dzīvo daudz skaistu sieviešu. Taču daudzas no viņām ņem un "uztjuningo" sevi tā, ka efekts pārvēršas par defektu... un tados brīžos gribās piekrist Spotorno un Chanele.
05.01.2013 23:07 |

Reitings 61
Reģ: 27.11.2012
*chick fight
05.01.2013 23:08 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Spotorno,

varbūt mazāk vajag tev to visu analizēt? Es tomēr sliecos domāt, ka aizrādījums no Mademoiselles nebija konkrēti par šo tēmu, bet vispārīgi... runājot kā par šo , tā arī par citām diskusijām, kur piedalies un dzelžaini uzstāj uz savu! Nezinu, kā ir, bet gribot, negribot tu tiešām sevi cel debesīs, sākot jau ar to piebildi par matu biezumu ;) matu biezums skaistuma pakāpi nenosaka.
05.01.2013 23:10 |

Reitings 1602
Mademoiselle!
Pasakot "paskaties uz sevi" nav jau sevis vērtēšana augstāk?? To TU esi iedomājusies, ka TU esi tāda mega skaistule, kas var kaut kādā publiskā forumā pāriet uz personisko strīdu un man vēl kaut ko tādu teikt!

Ja es minēju, ka pēc manām domām nav slavenu skaistuļu LV, tad es runāju tikai un vienīgi par publiskām personām, bet tieši tu un kiwi pārgāja uz personisko, uzreiz norādot, ka redz "paskaties uz sevi".

Man nospļauties gar tavu viedokli, tavai zināšani ne jau tu veido manu tevis pieminēto "augsto mākonīti", tieši tāpēc vari vārīties savās dusmās tālāk. O sacepās. Vai nu piedod, ka tavas skaistules neuzskatu par skaistām :D Pasaules gals!
Un lai tev arī jauks vakars.
05.01.2013 23:11 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Spotorno, ja reiz Tev vienalga, tad kapēc Tu tagad tērē savu laiku atbildot uz katru komentāru? ;) Vai tad vieglāk nav vienkārši ignorēt?
05.01.2013 23:14 |

Reitings 10333
Es nesacepos, par ko gan ? :D

Man nospļauties gar tavu viedokli, tavai zināšani ne jau tu veido manu tevis pieminēto "augsto mākonīti"

ģimene, vīrs ? :D
Es neesmu mega skaistule, tikai skaistule :D:D:D:D
05.01.2013 23:17 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Manuprāt, Maija Kovaļevska ir šarmanta, skaista sieviete. Un daudz sasniegusi arī ārpus Latvijas robežām:)
05.01.2013 23:18 |

Reitings 10333
PASIONELLE

Tieši tā
05.01.2013 23:19 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Karlīne Štāla

Ineta Radeviča

Anete Volmane

Ieva Pļavniece

Māra Upmane Holšteina

Vaira Vīķe-Freiberga

05.01.2013 23:38 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Tātad tās, kurām biezi un kupli mati ir skaistas, skaidrs! :D
Man patīk daudzas. Maija Silova it īpaši! Un mīļā Spotorno - Silovas mati ar Taviem nav salīdzināmi! Iespējams, Maija matus ir balinājusi, bet tie tāpat izskatās teicami, taču Tavi...
Piedod, ja aizvainoju, taču Tev mazliet jānokāpj no virsotnēm.
05.01.2013 23:41 |

Reitings 1602
Karamelle, paldies, lepojos ar saviem matiem un tavi vai kādas citas foruma meitenes "uzbraucieni" to nemainīs. Piedod, bet ne visiem patīk tie pielaizītie kā Silovai un es neuztraucos, ja kādai nepatīk mati, jo kā jau es teicu, šodienas tendence ir pielaizītie izgludinātie, = pelēkā masa seko pelēkās masas etaloniem par skaistumu. Man žēl, ka tev ir tāda šaura pierīte, ka nevari pieņemt, ka ne visiem var patikt viens un tas pats.

Izaudz. Cik zemiskai vispār jābūt, lai publiskā forumā pārietu uz personiskiem strīdiem. Tad jau es arī varu tagad sākt analizēt vai Mademoiselli. Jāprot nošķirt to, kur tiek izteikts viedoklis un kritika pret publiskām personām, bet kur tiek pāriets uz personiskām negācijām.

Pasionelle
Spotorno,

varbūt mazāk vajag tev to visu analizēt? Es tomēr sliecos domāt, ka aizrādījums no Mademoiselles nebija konkrēti par šo tēmu, bet vispārīgi... runājot kā par šo , tā arī par citām diskusijām, kur piedalies un dzelžaini uzstāj uz savu! Nezinu, kā ir, bet gribot, negribot tu tiešām sevi cel debesīs, sākot jau ar to piebildi par matu biezumu matu biezums skaistuma pakāpi nenosaka.

Vai, atradās mums Mademoiselle baigā tiesnese, kura nu tagad aizrādīs kaut ko, kura kā sevi pasniedz.
Debilitātes kalngals.
05.01.2013 23:54 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Es domāju par tām, kuras te runā, ka viņas ir uztjūnētas un tāpēc skaistas - Jūs matus nekrāsojat, kosmētiku nemaz nelietojat? Ja nē un esat neaprakstāmi skaistas, ļoti labi, bet tā ir kopšanas sastāvdaļa, kas tikai vairo skaistumu. Man Maijas Rozītes mati pat ļoti patīk, tik gaiši, gludi un gari - perfekto :) Man pašai nav diez ko biezi mati un tas skaistumu noteikti nemazina ne man, ne pārējām.
05.01.2013 23:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits