Darbs Anglijā.

Reitings 4
Reģ: 05.01.2013
Sveikas meitenes, man ir velme braukt strādāt uz Angliju, Sporta apgerbu noliktavā,bet vienai braukt negribas, varbūt kādi interesē darbs ārzemēs un varētu mēgināt braukt kopā.
Firma caur kuru gribu braukt- http://workin.lv/lv/darbs.html
05.01.2013 02:42 |

Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
Tatler - par pārtiku, es piemēra pēc pieminēju maizi, kartupeļus un pienu. Ikdienā ieperkoties, vienam cilvēkam videji sanāca ap £20 par pārtiku. Un es neko sev neliedzu. Oi, atceros, kad strādāju noliktavā, tad gan aizgāja vairāk naudas, jo tas bija fizisks darbs un apetīte bija kā vilkam. :D Bet, kad aizbraucu uz Latviju brīvdienās, iepērkoties, piemēram, Rimi, nekad nesanāca mazāk par 20lv. Un tad arī bija jāskaita līdzi... cenas ir dažādas, šis tas Uk bija lētāks, citas lietas Lv lētākas.
06.01.2013 14:01 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Jap,gaļa tur bija dārga un negaršīga :D Bet daļa pārtikas tur tiešām ir lētāka kā Lv.

Esmu Uk strādājusi caur 3 dažādām firmām, tiesa-strādāju tikai sezonas darbos- pirmajos divos darbos strādājām par samērā mazu algu, bet arī no tā ieguvām ko noderīgu - nebija iespējas izmest naudu pa labi,pa kreisi,bija jadomā,cik iztērē pārtikai,cik varu atļauties drēbēm utt...

Tiina, man kaut kā šķiet ,ka tā firma,caur kuru tu taisies braukt, piedāvās taču kādu apmešanās vietu. Vajag sazvanīties ar šo firmu un noskaidrot, vai arī aizbrauc uz ofisu un noskaidro visu. ;)

kas tur rakstīja- 1500-2000 poundi par sēņu lasīšanu? nedomāju viss :D Man draudzene arī lasa sēnes, nepelna daudz. Nē,nu varbūt kkāds Turbomens to varētu dabūt gatavu :D Lai gan arī daudz kas atkarīgs no firmas vai saimnieka,kas piedāvā šo darbu , šādos darbos ir tās noteiktās normas- cik daudz kg stundas laikā jānolasa- jo vairāk nolasi (pāri normai),jo lielāki bonusi, ja netiec līdz normai,tad ar laiku tev dod brīdinājumus,3 brīdinājumi un brauc mājās. Pati esmu strādājusi tomātu fermā- tur vnk ņirgājās par strādniekiem- uzlika nenormālās normas,cilvēki rāvās melnās miesās,kašķējās savā starpā,ka tas redz šmaucas un ko tur vēl ne ..vājprāts.. Un ja vairāk kā puse no cilvēkiem izpilda normu,tad jau esošo normu paceļ augstāku..ai nu sviests :D
06.01.2013 15:13 |

Reitings 196
Reģ: 20.10.2012
Kā jūs meklējāt darbu Anglijā? Caur aģentūrām?
06.01.2013 20:43 |

Reitings 116
Reģ: 28.01.2011
Caur paziņām.. caur aģentūrām nemaz neriskētu. Bet tagad jau arī paziņas nevēlas citus iekārtot.
06.01.2013 23:22 |

Reitings 196
Reģ: 20.10.2012
Nejau par latviešu aģentūrām es runāju. ;) es domāju uz vietas dzīvojāt, staigājāt un meklējāt darbu?
06.01.2013 23:46 |

Reitings 34
Reģ: 22.11.2012
Piebiedrojos.... arī meklēju darbinu anglijā.
07.01.2013 13:01 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Interesanti, ka komentāriem ir nosliece uz tādu vairāk negatīvismu(ka meitene grib aizbraukt). Es tomēr šoreiz mēģināšu izvairīties no moralizēšanas par to, ko vajadzēja vajag darīt, kāpēc palikt LV(jo principā tas nudien nav obligāti). Arī par to, ka easy var atrsat darbU par 300ls(NETO?). Nu, nu.. Mēz nezinām autores izglītību, pieredzi, tāpēc varbūt viņai tas nav viegli. Es arī varu padalīties pieredzē. Nekāda medus maize nav. Darbs monotons, garlaicīgs, nomācošs. Bet, ja tev ir valoda, meklē oficiantes darbu, sākumam tas būs labāk, jo ir vismaz dzeramnaudas. Jautājums par kuru pilsētu ir runa? Ja būsi kaut kādā Bradford, tad nekāda oficiante nespīd, jo tur pāris krogi vien ir. Istaba maksā tiešām atkarībā no vietas. Londonā maksāju 120 mārciņas nedēļā(biju uz mēnesi ciemos), Bradford - 50-70mārciņas. Tātad ārpilsētā istaba mēnesī ap 280 mārciņām mēnesī. Paliek vēl 800 pāri. Uz darbu jātiek kā kuro reizi, cits ar kājām, cits ar taksi, autobusu, atkarīgs cik tālu darbs. Tātad izmaksas mainīgas. Oyster karte ir tikai Londonā, ārpilsētās arī ir kaut kādas vienotās kartes. Ja turp atpakaļ jābraukā, tad 6mārciņas dienā stabili, tātad vēl pluss 120 naudiņas ceļā. Pārtika nu tiešām nav tas, kas ir dārgs tur(šeit nerunāju par produktu kvalitāti,nebūs eko, tas gan. ;) )

Katrā ziņā atceries, ka ja esi pēc vidusskolas, bez pieredzes LV, atgriežoties būs grūti dabūt darbu, jo darba devēji ne visai atzīst šādu fārmeru pieredzi. Bet katrā ziņā mēģini un, lai veicās!
07.01.2013 13:34 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Varbūt uztaisam listi ar tām UK aģentūrām, ar kurām nācies saskarties? Neesmu manījusi, ka latvieši forumos konkrētas aģentūras minētu. Varbūt dr.lv domubiedros, bet neesmu tur.
07.01.2013 14:21 |

Reitings 2
Reģ: 29.01.2009
Iespējams arī vēlos doties uz UK! :) Piebiedrojos. :)
13.01.2013 19:55 |

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
Ļoti iespējams braukšu vasarā - tīri, lai sapelnītu naudu, par kuru nomaksāt studijas + vēl kādus foršus nieciņus sev.
13.01.2013 20:25 |

Reitings 8
Reģ: 07.11.2012
Es arī tūliņ jau braucu uz UK,Rugby,nedaudz satraukums ir kā būs,bet esmu gatava visam,sākšu ar 0 un soli pa solim mēģināšu tiekties augstāk!:)
Labi,ka radi mani uzņems un palīdzēs sākumā iekārtoties un atrast kādu pagaid darbiņu,lai varētu ko iekrāt.
Čemis noprikts,cv iztulkoti,sertifikāti iztulkoti,zobi salaboti,esmu gatava,izbaudu pēdējās dienas LV.
:)
18.01.2013 19:32 |

Reitings 5
Reģ: 06.08.2013
Latvieshu Matu Eļļas, Kosmetika, Smēres, Zāļu Tējas un citi labumi Tagad ari Lielbritanija!

Laipni lūgti mūsu interneta veikalā, kur variet iegādāties skaistumkopšanas produktus un zāļu tējas no Krievijas, Ukrainas un Baltijas valstīm. Mēs esam lepni, ka varam piedavāt Jums iespēju iegādaties pašmāju skaistumkopšanas produktus ar interneta starpniecību Lielbritānijā un Īrijā.

Lai patīkama iepirkšanās http://www.1lv.co.uk !
06.08.2013 17:37 |

Reitings 2
Reģ: 08.11.2013
Darbs noliktavās Lielbritānijā/ 210-300GBP (brutto)/ned.

Darbs pieejams maiņās siltajā noliktavā;
Pienākumos ietilpst: preču komplektēšana pēc pavadzīmēm/ skenēšana, darbs uz iekrāvēja u.c. saistītie pienākumi.

Atalgojums no £ 6.31 stundā + bonusu sistēma, pēc produktivitātes rādītāja no £ 60 līdz £ 120 nedēļā!

Vakance tiek piedāvāta ilgtermiņā, kura piemērota sievietēm/vīriešiem/pāriem.

Darba uzsākšana: steidzami!

Pieteikties vakancei var sūtot CV uz e-pastu ar norādi: Darbs Pound One vai kādā no mūsu filiālēm!

Vakancei aicinām pieteikties arī kandidātus, kuri jau atrodas Lielbritānijā! (darba uzsākšana iespējama nekavējoties)

PIETEIKTIES iespējams līdz 30.11.2013.

http://www.draugiem.lv/siahansa/

https://www.facebook.com/hansalink.info

https://twitter.com/hansalink_info/

http://www.hansalink.info/kontakti

HANSA SIA
Tel. +371 28451400
E-pasts: [email protected]
Aspazijas bulv. 32, Rīga
Graudu iela 27/29, Liepāja
Brīvības iela 146, Jēkabpils
Rīgas iela 27, Valmiera
htpp://www.hansalink.info
Reģ.nr. 40003990767
Lic.nr. 2/2010
Licenci izsniedza: LR LM NVA 16/02/2010
08.11.2013 11:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits