Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Es te tā prātoju...

Reitings 421
Reģ: 29.01.2009
Kā jums padodas komunikācija ar svešiem vai mazpazīstamiem cilvēkiem?
Vai ir viegli uzsākt sarunu?
Par ko galvenokārt runājat?

Man, piemēram, ir tā, ka varu sarunāties tikai tādā gadījumā, ja pretī ir komunikabls cilvēks. Man labāk padodas klausīties, nekā runāt.
04.01.2013 19:12 |

Reitings 602
Reģ: 04.08.2012
Varu teikt,ka padodas,bet ne vienmēr esmu pārliecināta par savu prasmi uzsākt sarunu ar pavisam svešu cilvēku.
Pirmajās minūtēs protams,pasaka vārdu,varbūt es izteikšu kādu komplimentu par kādu lietu,kas viņa apģērbā ir iepatikusies.
Galvenokārt saruna veidojas par kopīgām interesēm,ja tādas ir.
04.01.2013 19:16 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Pati par sevi esmu komunikabla ar komunikabliem cilvēkiem . Ar to es gribu teikt, ka ja agrāk jutos neērti par mulsinošiem klusuma brīžiem un stresoju par to ko un ka ir jārunā, tad man tagad ir pilnīgi vienalga . Arī otrs cilvēks ir iesaistīts komunikācijā un visi esam pieauguši cilvēki, gribēs nerunāt , necentīšos uzbāzties , taču pretējā gadijumā tikai atbildēšu ar to pašu.
04.01.2013 19:19 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Nu man parasti ir viegli uzsākt sarunu, nav man nekādi īpašie paņēmieni, galvenais smaidīt, būt atvērtai, tad cilvēkam pretī arī būs vieglāk atvērties un komunicēt.
04.01.2013 19:19 |

Reitings 378
Reģ: 29.01.2009
Ja man cilvēks liekas interesants, tad protams atrodu sarunu tematu. Ja neraisās sarunas - neturpinu, bet vispār atkarīgs no situācijas, vai Tu pati vēlies iepazīties ar šo cilvēku, vai tā ir tikai pieklājība, vai tā ir lietišķa tikšanās, vai kāds izklaides pasākums... un tā var turpināt! :D

Ja iepazīstina draugs, vai draudzene, vienmēr var uzjautāt kā viņi ir iepazinušies, un pastāstīt kā iepazini šo cilvēku Tu.
Ja cilvēks ārēji pievelk vai liekas interesants, var izteikt komplimentu, neatkarīgi no tā, vai tā ir meitene vai puisis. :)
Var jau runāt par jebko, kas ienāk prātā, man piemēram ir interesants darbs, tāpēc patīk par to stāstīt. Man vienmēr interesē kādas cilvēkiem ir aizraušanās, pašai patīk gan stāstīt, gan klausīties. Var runāt par pasākumiem, filmām, grāmatām, vietām, kur esi pabijusi, kur vēlētos pabūt. Man arī patīk pafilozofēt, ja Tavam sarunu biedram arī tas šķiet interesenti un ir savi uzskati, pārliecības, tad saruna raisīsies viegli, protams, ja nav galīgi atšķirīgi viedokļi. Bet tad labāk necensties pārliecināt cilvēku, bet tikai izteikt viedokli.

Ja cilvēkam ir laba humora izjūta, var mazliet pajokoties ar viņu, tad es parasti skatos uz reakciju un kā man joko pretī. Neieteiktu aizvainojošus jokus, lai gan zinu tādus cilvēkus, kurus uzrunā šādi joki, ne jau ļauni, bet ar tādu piesitienu, bet tad var saņemt arī kaut ko pretī, par ko nevajadzētu apvainoties. :D

Ak šausmas, cik daudz es sadrukāju! :D :D
04.01.2013 19:40 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Es esmu komunikabla un man viegli padodas gan uzsākt,gan iesaistīties sarunā.Sarunas tēmas man ir ļoti daudzveidīgas,parasti jau tiek runāts par to,kas notiek apkārt (mūzikā,valstī,kultūrā).Es pat tā nepiefiksēju par ko tiek runāts,ja tā godīgi. :D Vienmēr cenšos daudz jokoties.Humors palīdz..Vienmēr. :)
05.01.2013 15:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits