Attiecības-ko darīt?

Reitings 14
Reģ: 03.01.2013
Situācija tāda, ka esmu precējusies, ir bērns-vel maziņš ļoti. Es šobrīd jūtos tā, ka varētu piekaut koku-jā,man viss besī un es nožēloju savu stulbumu un to, kā viss ir tagad. Protams, bērns nav vainīgs. Visā visumā esmu glīta, gudra, kopta un inteleģenta, bet šobrīd rakstīšu ar rupju pieskaņu: nu kā nu ir, tā nu ir-dzīvojam, bet te dzīvojas arī vīra tēvs, ik pa laikam pieskrien vīra māte(dzīvo citā pilsētā). Reāli-gružu un bardaka veidotāji,sliņķi un pseido tīrītāji, ēst sev neprot uztaisīt, izlietni nevar iztīrīt, traukus nomazgāt nevar,drēbes ielikt veļas mašīnā nemāk ,plīti notīrīt nemāk,mikreni iztīrīt nemāk utt. Visticamāk,ja nebūtu precējusies, nebūtu bērns, es vai nu studētu kaut kur, vai nu strādātu vai nu būtu viena vai ar citu vīrieti. Apkārtējiem jau ikdiena nav mainījusies, bet man ir-man nav laika vai arī tas ir ļoti maz, bet no manis tiek prasīts istabu uzpošana un lielā pusdienu katla šmorēšanu-man nekas no šī visa nav šobrīd prioritāte. Varētu padomāt, ka es kāda supersieviete. Esmu sapratusi to,ka ar vīra ģimeni man nav pa ceļam-pa visam cits skatījums uz dzīvi viņiem, tas pats man sāk likties arī ar vīru-mums ir atšķirīgas domas par visu-nu kaut kas jau kopīgs ir. Ko reāli darīt-paciest sakostiem zobiem? Sākt purpināt pretī? Vispār man jau liekas,ka viņiem(vīra ģimenei) esmu vienaldzīga-mazbērninš jā, bet es kaut kāda nulle,jo redziet, neesmu cītīgā mājsaimniece,dobju ravētāja utt. Man liekas,ka viņi mani par kaut kādu citplanētieti uzskata. Vīrs uzskata,ka viss ok, bla bla bla...Šķirties,dzīvot atsevišķi?
03.01.2013 22:55 |

Reitings 14
S*daina situācija :(
04.01.2013 10:14 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
varbūt sāc ar to, ka izrunājies ar viņu. bet bez pārmetumiem. ja tu sāksi ar frāzēm - viņi mani komandē, nevar neko aiz sevis savākt, gribu dzīvot atsevišķi, neko tu ar to nepanāksi. nezinu, vai esi to darījusi, bet man šķiet, ka savu labumu varēsi dabūt no tā, ka izskaidrosi, kā tev parit diena un kāpēc tev nav laika tam visam. un tavs vīrs ir cūka, ja pēc ķeizara viņš kaut vai kādu stundiņu dienā nepasēdēja tev blakus un nepajautāja, vai tev kas nepieciešams. kaut vai lai palīdzētu aiziet līdz tualetei (piemēram) vai lai uztaisītu ēst. principā vīra vecāki, ja tur dzīvo, viņiem arī noteikti vajadzēja tev palīdzēt un vēljorprojām to vajag darīt, bet pirmām kārtām jau vīram tas ir jādara.
kurš viņam diez pienesa tējas, zāles un zupas un visu pārējio, kad viņš slims gulēja (visi cilvēki slimo vai kādreiz slikti jūtas).
es domāju, ka tas suns ir apraksts tur, ka vecāki viņam ir ieaudzinājuši cieņu pret viņiem, un pat pārāk lielu, un tādēļ viņš negrib viņiem lieku vārdu pateikt vai, nedod dievs, strīdēties. labākais risinājums būtu pārvākties. un tavam kredītdzīvoklim, domāju, ka risinājums ir tāds, ka ja tie vira vecāki grib tur dzīvot, tad lai arī maksā par to dzīvokli paši. un jūs pārvācaties citur un maksājiet par savu mājvietu, nevis viņu. ja es pareizi sapratu, ka šis dzīvoklis ir ņemts kredītā. un, ja viņi tur dzīvo, tad viņiem arī vajag domāt par to, kā palīdzēt ar maksājumiem.
04.01.2013 11:02 |

Reitings 60
Reģ: 20.04.2011
Nu te jau autorei ir risinājums, tikai bik jāpaciešas. Vīrs vismaz pats grib iet prom, tik nav iespēju finansiāli. Tas jau ir labi. Bet ja vīrietis negrib pats iet prom, tad arī ar runāšanu, runāšanu, runāšanu neko nepanāksi. Arī sūdains miets nelīdzēs. Moš līdzēs kāds radikāls gājiens no tavas puses - ja iesi projām, tad varbūt aizdomāsies, ka tomēr tev taisnība.
04.01.2013 11:06 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
situācija pretīga..

Bet, ja ar tiem vīra vecākiem tomēr vismaz kādu laiku jāsamierinās, tad ieteiktu darbus dalīt un aiz viņiem bardaku nevākt vai arī tā- es eju taisīt ēst/tīrīt/mazgāt, Jūs tikmēr tiekat galā ar mazuli.. ja viņiem nepielec, ka mazais aizņem daudz laika, liec šiem mainīt pamperus, iet pastaigās, izvannot mazo..- varbūt beidzot sapratīs,ka tas nav tik vienkārši vienlaicīgi šrubēt citu aizķēzīto un rūpēties par zīdaini!!! un noteikti mājas darbos iesaisti arī vīru..
04.01.2013 11:56 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
:) Vira vecaki labi iekartojushies. Citur ir taa, ka visu dara viramate - vara, shmore, ciemos aicina. Bet tev otradak. Jutu lidzi :)

Saprotu, kad vecaki paliek veci un nespejigi - par tiem jarupejas, bet tagad kad zhirgti un ar visiem shiem pienakumiem tev uz kakla o jee
04.01.2013 12:27 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ja jau strādā, tad nemaz tik nespējīgi nav.
04.01.2013 12:50 |

Reitings 14
Nu piemēram , šodiena-omīte ciemos, pusdienslaiks, saulīte spīd... un viņa izdomā, ka derētu iziet ar mazo laukā, jo tik smuks laiks un omītes,māmiņas ar bērniem iet laukā. Es viņai saku-rati ir smagi,mēs nedzīvojam pirmajā stāvā un man šodien negribas un nebija plānots iet laukā. Pusdienslaikā ierodas vīrs ,vīra tēvs un tad tik sākās runas vīra vecāku starpā-vajag iet laukā,smuks laiks,katru dienu vajag iet utt, un es kā piepe sēžot un neko nedarot. Tad vel sāk aizrādīt kā un cik bieži jāmazgā ir bērns. Tas ir normāli vai man ir saasināta uztvere?!
04.01.2013 13:13 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Ja jau omīte ciemos un arī forš laiks, tad lai pati arī izved.

Vispār ir tā, ka pret mums izturas tā kā mēs atļaujam, lai pret mums izturas. Pati vainīga! kamēr nesaņemsies un neko nemainīsi, nekas arī nemainīsies!
04.01.2013 13:16 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Latvijā vajag tādu šovu kā Ukrainā, ka uz nedēļu vīrs paliek mājās ar bērniem taisa ēst, visu tīra utt., bet sieva atpūšas, pirmajā dienā visi gudri spriež, ka tas tik nieks,pēc nedēļas jau tie vīri raud kameras priekšā, ka grib atpakaļ sievu, ka pēc tam visu laiku palīdzēs māju tīrīt :D
Traki, ka neviens nesaprot, ka ar tik mazu bērnu tak grūti savākt aiz diviem pieaugušiem vīrīšiem, neesi tak kalpone viņiem, laikam tomēr pateiktu vīram skarbākus vārdus.
04.01.2013 13:17 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Es piekristu Roxy, ka ir daļēja depresija. Maziņš bērniņš ar kuru jāaprod, kuram jaaprod ar vidi un cilvēkiem sev apkārt, intuitīvi parādījies lauvenes (mātes instinkts), visu nosargāt, visus turēt pa gabalu (tev). Gan fiziski, gan emocionāli izklausies nogurusi un katrs mazākais vai lielākais vīra vai vīra vecāku pārkāpums tiek saasināts līdz bezgalībai. Ko darīt? Runāt ar vīru, kamēr sadzird. Nekliegt. Pārdomāt visu ko vēlies izrunāt un sarakstīt uz lapas, tādejādi neaizmirstot ko tieši Tev gribas pateikt. Kā visā situācijā Tu redzi iesaistītu viņu mājās ar bērnu un arī viņa vecākus kā redzi jūsu attiecībās, kā Tu vēlētos redzēt. Māksla nav kritizēt, māksla ir audzināt un pielāgoties. Aizbēgt var vienmēr.
04.01.2013 13:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits