navaru jo strādāju b-dārzā ar maziem bērniem, viņi ļoti cenšās it visā kopēt vecākus, audzinātājas. Līdz ar to, ja es neēdīšu to pašu ko viņi, viņi arī neēdīs. Ir mēģināts. Protams ne visi, bet daļa. Tā vietā es cenšos ēst to pašu, tikai ļoti mazā porcijā. Jo ēdiens tiešām ir nevis neveselīgs, bet taukains, miltains, vienvārdsakot kalorijām bagāts
Es 1 gadu strādāju PII, tā gada laikā es TĀ sačakarēju savu veselību, ka tik turies - tieši bērniem pasniegtā ēdiena dēļ! Vai nu tur bija slikta pavāre, vai nepareizi izrēķināta uzturvērtība, bet viss ēdiens burtiski bija taukvielām pārbāzts, pārtikas produkti jau arī nebija tie
labākie, vērtīgākie -lētākās eļļas, krējuma izstrādājumi, lētie, pelēkie makaroni utt. Mans organisms vienkārši
nepanesa šādu pārtiku.. Nezinu, kurš kontrolē ēdināšanas uzņēmumu darbību, bet, manuprāt, tur būtu ļoti daudz ko pētīt!
Nav gluži normāli, ja auklītei pirms ēdiena sadales no lielajiem termosiem, ir jānosmeļ burtiski 3 kausi ar taukiem, kas peld pa virsu! Bet lai arī kādas būtu personāla domas par pasniegto ēdienu, pats interesantākais ir tas, ka bērniem GARŠO!
Pagāja gads un vienkārši fiziski vairs nespēju ieēst šādu ēdienu, vienmēr ņemu līdzi savas brokastis, pusdienas, nekad nav radušās problēmas, kad bērni skatītos vai pētītu, ko kurš ēd. Ir taču laiks 10 min. no pusdienslaika veltīt savām pusdienām! (tajā laikā, kad bērni guļ.)