Vīrietis - musulmanis!

Reitings 20
Reģ: 24.11.2012
:)
Diskusija par čigāniem mani iedvesmoja uz vēl ''kutelīgāku'' tematu: attiecības ar vīrieti, kas nāk no musulmaņu zemes..
Kādi ir Tavi uzskati, viedoklis.. Varbūt vari padalīties pieredzē? Vai Tu varētu saieties ar atšķirīgas kultūras pārstāvi (kāpēc)?
03.01.2013 14:52 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Nevarētu!!! Esmu rasiste, ja kas attiecas uz tumšas ādas īpašniekiem. Indiešiem, itāļiem, turkiem, pakistāniešiem, visiem musulmaņiem. Brrrr.. nu nevaru!!! Man viņi vispār neliekas pievilcīgi! Tādiem vīriešiem eju ar līkumu un izvairos iesaistīties sarunās.
03.01.2013 17:34 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Ja man šāds vīrietis iepatiktos (bet pašlaik nav bijusi situācija, kur kādu citas kultūras pārstāvi izskatītu kā savu potenciālo puisi), tad varētu būt kopā un mani nebiedētu atšķirības. Manuprāt, ne es, ne mana ģimene nav tik šaurdomājoši.
03.01.2013 17:48 |

Reitings 120
Reģ: 29.01.2009
Koshelene, - itāļi nav muslulmaņi! :D Vnk āda ir nedaudz melnīgsnēja un ne jau visi melnie, tumšie ir musulmaņi. No vēstures - kad sāka parādīties pirmās civilizācijas, cilveki no Āfrikas sāka migrēt uz citām teritorijām, protams, tie bija dienvidi, asimilācijas rezultātā šobrīd itāļi, spāņi, grieķi, franči nav vairs tik tumši.

Nekādā gadījumā nevarētu būt kopā ar musulmani, kā jau te rakstīja, man viņi šķiet ne tikai briesmigi neglīti, bet arī agresīvi un vardarbīgi. Turklāt palasiet, kas viņu reliģījā ierakstīts - nogalini ienaidnieku un tiec paradīzē - nu nevaru būt kopā ar tādiem mežoņiem! Protams, ne visi ir tādi, bet, tagad dzīvojot Grieķijā, visus iedzīvotājus tracina palestīniešu nelegālie imigranti (kas ir musulmaņi), kad šajā valstī sākās krīze, palestīnieši sāka zagt, laupīt, nogalināt, izvarot, protams, to dara jebkurš, arī kristietis utt.

Vispār uzskatu, ka neviena no reliģijām nav īsti korekta, reliģija ir centieni iegūt kontroli pār sabiedrību. Vislabāk, ja mēs katrs ticētu paši sev un saviem spēkiem.
03.01.2013 18:48 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Nevarētu un negribētu.

Pirmkārt, esmu pārliecināta ateiste, visas ticības liekas pārspīlētas, musulmanisms jo īpaši.
Otrkārt, nepatīk viņu kultūra, neinteresē nesaista. Treškārt, nepatīk viņu izskats, paradumi. Respektīvi, vispār neskatītos uz tādu vīrieti.

Ar citas kultūras pārstāvi - jā. Ja man patīk/interesē/šķiet pieņemama viņa kultūra, dzīve, no kuras viņš nāk, kāpēc gan ne!
03.01.2013 21:34 |

Reitings 1242
Es nespētu dalīt savu vīrieti vēl ar vairākām viņa sievām. Un laikam arī nespētu ārpus mājas pārvietoties tajā viņu apģērbā, jo man patīk dažādība.
03.01.2013 21:40 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
koshlene - itaaljiem ir balta aada un tikai no kalabrijas, siciilijas un campanas vinji ir bik melniigsneeji. ziemeljdaljaa ir arii blondi itaalji un daudziem ir zaljas vai zilas acis. arii kultuura krasi atskiraas no musulmanjiem.
es pievienojos taam, kuras nekad nespeetu buut kopaa ar musulmani, jo nespeeju cieniit vinju religiju un parashas, kuras veicina vardarbiibu un agresiju.
03.01.2013 22:11 |

Reitings 49
Reģ: 15.08.2012
Dzīvoju kādu laiku muslumaņu zemē, man tik ļoti patika valsts, kultūra, tradīcijas, ka labprāt būtu apprecējusi musulmani, bet neatradu savu īsto un vienīgo.
Mēs īstenībā par Islamu zinam pārsvarā to slikto, bet tur ir arī ļoti daudz laba. Un jautājums ir ļoti vispārīgs- ticības un reliģisko tradīciju pieturēšanās pakāpes atšķiras, tāpat kā būtu jāprecizē par kura reģiona musulmaņiem iet runa.
03.01.2013 22:22 |

Reitings 4258
Mēs īstenībā par Islamu zinam pārsvarā to slikto, bet tur ir arī ļoti daudz laba.

+
Smieklīgi, ka te daudzas piemin konkrēti islama veicināto vardarbību, kaut gan tai pašā kristietībā tā nav ne par kripatiņu mazāk.
03.01.2013 22:32 |

Reitings 105
Eviana, kur tu izlasīji, ka viņu reliģijā rakstīts ''ņogalini ienaidnieku un tu tiksi paradīzē"??? MUĻĶĪBAS! Tu pati neko nezini par Islāmu un te raksti kaut kādu sviestu! Korānā ir aizliegts kādu nogalināt. Nu kur kaut ko tādu var izdomāt...
03.01.2013 22:33 |

Reitings 204
Reģ: 02.01.2012
Nē, pat nesaietos ar musulmaņu vīrieti.
Kapēc?
Jo, viņu paražas, ieradumus un untumus varētu tikai iegooglet , tā uzzinot, bet noteikti ne visu līdz galām..
Man pietiek risku dzīve.
03.01.2013 22:36 |

10 gadi
Reitings 5929
cik nu bijusi pieredze- nu ļoooooti smagi...
03.01.2013 22:38 |

Reitings 105
Jalapeno,esmu precējusies ar musulmani jau laimīgus piecus gadus un nekad neesmu nožēlojusi savu izvēli. Tieši otrādi, šis cilvēks ir labākais, kas man dzīvē jebkad bijis.
Bet nu cilvēki, sevišķi Latvijā dzīvo vienos stereotipos. Skumji. Bet nu, ne jau es iešu viņus pārliecināt.. Es dzīvoju savu dzīvi un man tā patīk. Man ,piemēram, pretīgi šķiet blondie latvieši. Nu katram gaumes dažādas.
03.01.2013 22:39 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Korānā ir aizliegts kādu nogalināt. Nu kur kaut ko tādu var izdomāt...

tad jau arābu valstīs viss mierīgi, ja? :D
03.01.2013 22:42 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
Tie nav uzskati, es zina pārāk labi to ģimenes hirarhiju, lai man viņi interesētu.
+ mani vizūli viņi nemaz nesaista.
03.01.2013 22:45 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
annA
Korāns pati par sevi ir ļoti pretrunīga grāmata. No vienas puses saka, ka nogalināt nav labi, bet no otras puses esot daudzi izņēmumi, kad to drīkstot darīt!
03.01.2013 22:48 |

Reitings 4258
anna, vai tu esi lasījusi Korānu? Atceros, ka reiz ļoti plaši par musulmaņiem izteicos vienā šejienes diskusijā un galvenā doma bija tāda pati kā Sandy - ka cilvēki pieņem un izplata kaut kādus stereotipus un pat necenšas uzzināt, kā ir patiesībā. Protams, ka cilvēki dažādi interpretē ticību, rodas dažādi, nežēlīgāki viedokļi utt., bet ir ļoti muļķīgi, aprobežoti izteikties, ka, lūk, viņiem visiem noteikts nogalināt un tad viņi iekļūs paradīzē. Korānā nekā tāda nav. Un visas reliģijas nonāk pie nežēlīguma, neesmu pamanījusi, lai kristietība būtu maigāka. Tā kā personīgi man jebkurš fanātisks reliģijas pārstāvis raisītu nepatiku. Taču ir gana daudz cilvēku, kam reliģija nav ļoti svarīga.
03.01.2013 22:49 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Esmu bijusi kopa ar diviem musulmaniem. Gadu biju kopa ar marokani, attiecibas izbeidzam mierigi, jo man nebija jutu. Vel joprojam esam loti labi draugi. Un tagad jau kadu laiku esmu kopa ar turku. Biezi stridamies, jo man raksturins nav no vieglakajiem. Mani nebaida ne ta kultura, ne ticiba.
03.01.2013 23:32 |

Reitings 2840
vienam puisītim no pretējās grupas tētis ir musulmanis. parasti nobolās uz jaunajām skolotājām,pats man ir izteicis komplimentus, citas esot aicinājis uz restorāniem. viņam tā bērna māte ir zemāka par zemi. es sev tādu vīru negribētu
03.01.2013 23:36 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Domāju, ka nevarētu... Mani nedaudz baida nezināmais un krasi atšķirīgais. Taču nepiekrītu viedoklim, ka musulmanisms sankcionē nogalināšanu, tie, kas to dara taču pārsvarā ir fundamentālisti, kuru smadzenes izskalojuši visādi teroristiski grupējumi, tāpēc dominē ziņās un rada priekšstatu par visiem musulmaņiem kā homogēnu masu, kas apkārt staigā ar spridzekļu jostu ap vēderu vai sprāgstvielām botās lidmašīnā:D Nedomāju, ka ierindas musulmanis ir ar slepkavnieciskām tieksmēm. Lielā pasaules politika un tās spēlītes...Bet nu... par šo tēmu pārāk maz zinu, lai par to runātu.

Offtopic... par tiem itāļiem. Tie blondie itāļi ziemeļos pārsvarā ir vāciskas, austriskas izcelsmes. Viņiem pat lielākai daļai tur ir vāciskas cilmes vārdi. Piemēram, tas Trentino-Alto Adige reģions ziemeļos savulaik piederēja Austrijai, tā ka nav nekāds brīnums ieraudzīt zilacainus blondīnus, tomēr tāds tīrs average itālis tomēr nav gaišmatains...
03.01.2013 23:40 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Un tas ir pedejas mulkibas, ka viniem sievas nerup, vai necienigi pret vinam izturas. Pazistu daudz musulmanus, un sievas biezi tiek vairak lutinatas, neka varam iedomaties. Lielaka dala to sieviesu sez majas, ieperkas un rupejas par gimeni. Vinam galva nav jalauza. Biezi ir ta, ka viri pat neatlaujas uz sievu ne ta paskatities. Jo dabus vel ta, ka par maz neliksies.
Es te rakstu par tadiem, kuri dzivo eiropa un daleji ir integrejusies, nevis par tiem kuri tiko nokapusi no kalniem.
03.01.2013 23:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits