Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

būsi nepieejama, bet neviens nepieies.

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Man visu dzīvi ir mācīts, ka sieviete nekad nedrīkst atklāties puiša/vīrieša priekšā. Viņai allaž jābūt nepieejamai, lai viņa būtu vērtīga un puisis cīnītos, bet nu manī ir dilema starp mācīto un reālo. Man tiešām šķiet, ka, ja es būšu iecerējusi kādu puisi, ieskatīšos viņam acīs, varbūt pat parādīšu nelielu ieinteresētību, viņš nu jau ir šī gadsimta pārāk izlutināts, lai piepūlētos mani iekarot, ja viņam jau pa skatiena ātrumu būs klāt 3 citas, atvainojos, maukas, kas berzēs savu kājstarpi gar viņu. (Šāds salīdzinājums radās no reālas ainas kādā ballītē, kur vīlusies sapratu, ka puiši vairs neaicina meitenes dejot, tie izskatīgākie pat nezin, kā to izdarīt, jo viņiem pietiek tikai 2 minūtes pastāvēt, lai vismaz 2 meitenes brutāli paņemtu viņa galvu rokās un nolaistu)

Pats trakākais ir tas, ka var, protams, klausīties, ka ar laiku puiši saprot, ka tādas meitenes nav neko vērtas, bet nu negribās man tik ilgi gaidīt līdz viņiem pienāk šāda atklāsme, kamēr manā acu priekšā tādas ... meitenes ... piesūcās tam, kuram būtu jāiekaro mani. Traki ir tas, ka jauniem puišiem tas pat patīk..

Tātad, galvenais jautājums: Kur ir tā robeža starp nepieejamību, gaidīšanu no puiša puses spert soli un savu jūtu, domu atklāšanu, lai puisis nezaudētu interesi nevienā no gadījumiem??
02.01.2013 01:21 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Labs jautājums.
P.S. tev forša profila bilde
02.01.2013 01:24 |

Reitings 178
Reģ: 06.10.2012
zini, ir arī normāli puiši - tikai viņi parasti neapmeklē ballītes, kur nu vēl laiž ar katru, kas karās kaklā :D paplašini redzesloku!
02.01.2013 01:26 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man šķiet, ir liela atšķirība starp ledus karalienēm, kuras turas malā un gaida no puiša nezin ko, un meitenēm, kuras vienkārši ir jaukas, bet nekaras nevienam kaklā. Izrāda uzmanību, dod mājienus, bet nopietnos soļus ļauj izdarīt puisim. Lūk, tas, manuprāt, arī ir tas labākais variants! :)
02.01.2013 01:26 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man ir kaut kā līdzīgi - nemāku vēl atrast to līdzsvaru. Kā mauka neuzvedos, bet ir gadījies ar savu uzņēmīgo un "visu gribu uzreiz un tagad" dabu atbaidīt puišus. Un ir gadījies identiska situācija tai, kuru aprakstīji - kamēr cenšos kontaktēties normāli, "pareizi", tikmēr klāt mauka un viņš, protams, izvēlas to. Tā kā.. arī būtu interesanti uzzināt atbildi tavam jautājumam.
02.01.2013 01:28 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Izrāda uzmanību, dod mājienus, bet nopietnos soļus ļauj izdarīt puisim.

Bet kā saprast robežu starp mājienu došanu/nenopietniem soļiem un nopietniem soļiem? Kas vispār ir tas nopietnais solis, kas jādara puisim?
Ceru, ka tādas atklāsmes nāk ar gadiem. :D
02.01.2013 01:31 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nu piemēram puisis un meitene satiekas, randiņu periods, nav uzreiz meitenei jāsaka, cik ļoti ir samīlējusies, nevar bez puiša dzīvot un tā tālāk (izklausās pārspīlēti, bet zinu tādus gadījumus) var vienkārši pavadīt laiku kopā, atstājot to arī savām interesēm, hobijiem, draudzenēm, un ļaut lai puisis ievirza attiecības tajā nākamajā posmā!

Piemēru līdzīgu milzum daudz - dod mājienu, ka puisis ir iepaticies, bet lai uz randiņu aicina viņš, likt saprast, ka nebūtu nekas pretī padejot, bet lai uz deju uzlūdz puisis!

Grūti aprakstīt un paskaidrot, bet nu .. :)
02.01.2013 01:35 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Jaam klubos, piemeeram, to var lieliski noveerot... Ir paaris viirieshi, aiz kuriem staav rinda dailjaa dzimuma paarstaavju.. Tai pat laikaa tie paareejie.. nu tie paareejie var buut gudri, interesanti un visaadi citaadi shajaa forumaa aprakstiiti sapnju iemiesojumi, tomeer.. tur jau "nav tas", taapeec arii rodas shaadas diskusijas.. Respektiivi, kaa izkonkureet taas citas, kas ciinaas rindaa par tiem 2-3 dzekiem, kuriem pashiem nekas nav jaadara..

Ar meiteneem tomeer ir savaadaak.. ja vinja speej savaakties, sapuceeties un nav galiigi stulba, tad atliek tikai izveeleeties kaadu no tiem, kas izraada uzmaniibu.. Bet nea.. labaak tachu ies papleesties par tiem diviem triis, kuriem rinda sastaajusies un tad pasuudzeeties forumaa, ka nav normaalu dzeku.. :P
02.01.2013 01:36 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
nedramatizē visu!
ir tādi,kuri būs sajūsmā,kad kāda pienāks klāt un mēģinās iepazīties, vai arī viņa priekšā dejos ar piedauzīgām kustībām ,bet būs tādi,kuri vienkārši pagriezīsies prom un nošausmināsies.
ar tādām,kuras berzē savu..pret puiša kāju puisis jau neko nopietnu negribēs. Tev vajag tādu,kurš pieņem maucīgas uzvedības meitenes uzmanību,kura pati sāk kārties kaklā un bāzt rokas aiz maiciņas, vai arī kur citur?
nebija īstais vakars Tev. aizej citu sestdienu tusēt un varbūt cits skaistais puisis pievērsīs uzmanību.
es nemaz nemēģinu nevienam kārties kaklā, nez kā pievērst uzmanību,bet tāpat ir,kas nāk un mēģina iepazīties.
02.01.2013 01:37 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
zini, ir arī normāli puiši - tikai viņi parasti neapmeklē ballītes, kur nu vēl laiž ar katru, kas karās kaklā paplašini redzesloku!

zelta vārdi šādās situācijās.
Ir normāli vīrieši, ir džentlmeņi, ir lieliski vīri un tēvi, viss atkarīgs no tā, kādā sabiedrībā uzturies un kā sevi pasniedz. Pats galvenais ir būt sev pašai - lai cik jēli tas neizklausītos, tā ir vislabākā patiesība. Nav jābūt ledus karalienei un jāslēpj kaut kas no vīrieša, lai justos iekārota un vīrietis nezaudētu savu interesi par sievieti. Kas var būt vēl skaistāks par uzticību starp diviem cilvēkiem, kuri viens otru pazīst, neslēpj neko un ciena? Pieturēšanās pie mācītā būtu muļķīga, jo teorija bieži vien mēdz atšķirties no realitātes. Kad uzradīsies vīrietis, kurš ir gatavs tevi iekarot vienalga kas, tad arī pašai gribēsies atklāties. Tev pašai jāsaprot, kurš to ir pelnījis, kurš nav, kurš izturas tāpat kā septiņas citas sievietes, kurām nav pret sevi cieņas un kuras karās kaklā.

Kur ir tā robeža starp nepieejamību, gaidīšanu no puiša puses spert soli un savu jūtu, domu atklāšanu, lai puisis nezaudētu interesi nevienā no gadījumiem?

Nepieejamību izvēlas katrs pats, tas ir teātris, kurš ar laiku beidzas jebkurā situācijā, jautājums ir - cik labs aktieris ir tas cilvēks. Mūžīgi gaidot no otra pirmo soli, iespējams palaist garām lieliskus piedzīvojumus, tie ir principi, stereotipi, kuri aizliedz pašām spert pirmo gājienu. Un neatklāšanās, uztraukšanās par to, ka vīrietis zaudēs interesi, ir savu kompleksu izlikšana uz paplātes. Būsim godīgas, ar mums, sievietēm, nekad nav garlaicīgi! :D Prātā veselīgām sievietēm nav iemesla uztraukties par to, ka vīrietis pazaudēs interesi.
02.01.2013 01:39 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
vakar tieši NY ballītē ar puisi kaut kā nejauši sākām runāt par šo tēmu un viņš pateica, ka lai gribētu meiteni iepazīt tālāk ir jābūt interesei, kaut kam nezināmam par viņu, nevis lai ir tā, ka atnāk, visu izdara un tad gaida, kad puisis dos ziņu, bet viņš to visticamāk nedarīs, jo vnk lielāko daļu pēc tā vakara būs uzzinājis.
02.01.2013 01:41 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nepieejama nenozīmē Sniega karaliene vai Mis EsTeviNeredzu. Nepieejama nozīmē, ka neļaujas katram svilpienam un neskrien pakaļ. Tas nenozīmē, ka nav jāizrāda simpātijas un jāļaujas tam, ko gribās. Tas nozīmē, ka otru nav jāpadara par savas dzīves centru, otrajā randiņā nav jāiedod mājas atslēgas un jāplāno, cik būs bērni, un vienkārši jāatstāj daļu savas dzīves tikai sev. "Piedod, bet šovakar es ar tevi nevarēšu aiziet uz randiņu, man jau ir plāni. Kā būtu, ja mēs satiktos piektdien pēcpusdienā?"
02.01.2013 01:46 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Es esmu par šo domājusi un pie atbildes neesmu nonākusi. Es domāju, ka mūsdienās vairs nepastāv tas uzskats, ka sieviete tikai gaida ko tad tas vīrietis izlems par viņu attiecībām, tādēļ uzskatu, ka abi var spert nopietnus soļus. Tikai kā jau meitenes teica ir jājūt situācija. Ja kāds trešajā randiņā sāk otram stāstīt, ka tas ir viņa lielā dzīves mīla, tad drošvien vinnētājs tas nebūs neatkarīgi puisis vai meitene.
02.01.2013 01:53 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
zini, ir arī normāli puiši - tikai viņi parasti neapmeklē ballītes, kur nu vēl laiž ar katru, kas karās kaklā paplašini redzesloku!

Protams, es zinu, ka ir normāli puiši. Pasaule ir gana plaša. Esmu bijusi visdažādākajās vietās un, manuprāt, katrs cilvēks savā dzīvē tiek piespiests būt ne vien ballītēs, bet arī izglītības iestādēs, darba vietās, veikalos, transportā, pasākumos.. Manis minētā situācija bija vienīgi simbolisks atspoguļojums dzīvei, kad Tevis iecerēto puisi savāc kāda drošāka meitene bez stereotipiem, kas spēra pirmo soli, Tavā acu priekšā, kamēr tu stāvēji viņam pretī, uzsmaidot un gaidot uzaicinājumu satikties.

es nemaz nemēģinu nevienam kārties kaklā, nez kā pievērst uzmanību,bet tāpat ir,kas nāk un mēģina iepazīties.

Man arī ne mazums puišu izrāda pat uzbāzīgu uzmanību, bet, lai es atbildētu, man neapšaubāmi ir nepieciešama tā retā dzirkstele, kas uzliesmo jau sākumā. Citādāk man tas saistās ar iekošanos rūgti skābā citronā un pateikt, ka baudi, tik vien, lai būtu, kur iekosties.

Bet iedomājies situāciju, ka pašai nezināmu iemeslu dēļ Tev iekrīt acīs kāds viens. Bet ko tālāk? Kā no svešiniekiem/paziņām nonākt līdz tam randiņu periodam? Jo, kā no randiņiem iegūt ko vairāk, vismaz man ir skaidrs. Bet kā izrādīt interesi, lai radītu interesi?
02.01.2013 02:10 |

Reitings 43
Reģ: 17.03.2012
Ja nezini, ko vēlies dabūsi to, kas paliks pāri.
02.01.2013 04:58 |

Reitings 34
Reģ: 16.04.2009
... es ar labprāt uzzinātu,kur ir tā robeža, kas nošķir vienkāršu intereses izrādīšanu no uzbāšanās..

klubus tikpat kā neapmeklēju, bet piekrītu iepriekš minētajam, ka pa to laiku,kamēr gaidi, tikmēr cita, kas ir aktīvāka, jau savāc..
.. un čaļi to pat neievēro, domā, ka paši iekarojuši,bet meičas no malas to tik perfekti un atklāti redz, ne reizi vien to esmu redzējusi, bet,kad pastāstu čalim, šim ir pārsteigums..

.., bet, kad es sāku interesēties,iespējams, izrādīt kādus mājienus, kurus,kā parasti saka, čaļi nesaprot, tad tikai aizbaidu visus.., nesāku jau runāt par nākotni, mīlestībā vispār nekad neesmu atzinusies, bet kaut kā, uz nerviem krist un uzbāzties vienmēr sanāk :D.. , lai gan pirmais iespaids,ko atstāju vienmēr ir labs.., sāku jau domāt, ka jāaptaujā paziņas- čaļi, lai beidzot saprastu, kur ir tā vaina.. :(..

parasti jau ir tā, kad man skrien pakaļ, man tas īpaši neinteresē.., bet pēc tam, kad es sāku interesēties, tad jau es vairs neinteresēju.., mūžīgā dilemma..

turklāt, mūsdienās jau čaļiem tik daudz iespēju,kāpēc gan pūlēties vēl kādu iekarot, ja ir tādas,kas karas kaklā tāpat.. ? :D

.. tā kā arī īsti nezinu,ko ieteikt, bet to zelta vidusceļu arī labprāt uzzinātu.. :D
02.01.2013 06:12 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu tad priecājies, ka tāds puisi tev nepievērsa uzmanību! savādāk vēlāk raudātu gaužas asaras, jo tavs mīļotais tusē ar citām un piekrāpj tevi, kad ir piedzēries (uz klubiem jau parasti skaidrā prātā neiet). nemeklē to labāko sabiedrību klubos. var jau būt, ka paveiksies un tur kādu atradīsi, bet parasti jau viņi meklē tur meiteni naktij, izklaidei vai vnk tur pavada laiku un izklaidējas ar meitenēm un neko nedomā par attiecībām. un ne jau tas, kurš nenormāli tevi aplidos, vnm būs tavs īstais. novērtē no sākuma cilvēku, iepazīsti un tad spried, vai vēlies ar viņu veidot attiecības, nevis- ieraudzīju, iepatikās un nu es viņu precēšu. Daudz vardes tev būs jānobučo, lai atrastu savu princi. puisim kaklā pašai jau nu noteikti nevajg kārties, bet pamirkšķināt actiņas jau vari. neviens jau neteiks, ka tādēļ esi kāda palaistuve vai vieglas uzvedības sieviete. tālākais jau viss būs vīrieša ziņā. ja viņam tu patiksi un viņš superkautrīgais puisis, viņš atradīs veidu, kā tev pievērst uzmanību.
02.01.2013 08:34 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
pašas vien vainīgas un veči arī-jo esam izlaizti, patiesās vērtības ir zudušas, visiem tik vajag tagad un uzreiz
02.01.2013 08:50 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
atvaino, bet kur tu tádus idiotus atrodi? kam meichas karas kaklá un vinji ar vinjaam laimígi tusé? :D nezinu, man kaut ká vienmér ir veicies, jo nepieejamáka biju, jo vairák bija vírieshu, kas centás iekarot, izrádít uzmaníbu....normálá veidá...
02.01.2013 10:49 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
kamēr manā acu priekšā tādas ... meitenes ... piesūcās tam, kuram būtu jāiekaro mani.
tu esi párliecináta, ka tas ir tavs sapnju vírietis, nu tad neko.... :D labák bút vienai, neká ar tádu kjemu :D
02.01.2013 10:50 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Es varu piekrist Excite komentāram, jo bieži vien patiesi ir tā, ka nav izvēlēts pareizais iekāres objekts. Bara instinkta vai principa "ja visiem, tad arī man tādam jāpatīk" tiek izvēlēts kaut kāds kārtējais brunču mednieks, kuram meitenes ir tikai izpriecas nevis nopietns nolūks veidot attiecības. Kā tādi vispār var patikt un par ko tur pārdzīvot? Mani tieši otrādāk atbaida tādi, kuri patīk baram.

Visa pamatā ir jūtas, abpusējās simpātijas. Ja no sākta gala nebūs to abpusējo jūtu, tad nekas tālāk nopietns neveidosies. Savukārt, ja ir tās abpusējās jūtas, tad arī viss notiek tā, kā tam ir jānotiek dabiskā veidā: vīrietis kā iniciators aicina uz randiņiem, dāvina, aplido, cenšās tiekties pēc saskarsmes. SIeviete tādā gadījumā izrāda savas simpātijas ar dabiskā flirta palīdzību. Viss nāk dabiski, gan acu skatieni, gan matu virpināšana, gan smaidīšana un asprātīgās piebildes viņa teiktajam vai jokiem. Iemīlēšanos nevar iemācīt :) Jo tās ir jūtas, un tad, kad tās ir, tad nav speciāli ne jāberžās, ne jāvaid, nedz kaut kā speciāli pastiprināti sev jāpievērš uzmanību mākslīgā, lētā formā.

Bet, ja jautājums ir, kā vispār iepatikties pretējam dzimumam, tad to nosaka tikai un vienīgi katra pati personīgi. Tas ir dabiskais šarms, izskats, gaita, žesti, mīmika....
02.01.2013 10:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits