... es ar labprāt uzzinātu,kur ir tā robeža, kas nošķir vienkāršu intereses izrādīšanu no uzbāšanās..
klubus tikpat kā neapmeklēju, bet piekrītu iepriekš minētajam, ka pa to laiku,kamēr gaidi, tikmēr cita, kas ir aktīvāka, jau savāc..
.. un čaļi to pat neievēro, domā, ka paši iekarojuši,bet meičas no malas to tik perfekti un atklāti redz, ne reizi vien to esmu redzējusi, bet,kad pastāstu čalim, šim ir pārsteigums..
.., bet, kad es sāku interesēties,iespējams, izrādīt kādus mājienus, kurus,kā parasti saka, čaļi nesaprot, tad tikai aizbaidu visus.., nesāku jau runāt par nākotni, mīlestībā vispār nekad neesmu atzinusies, bet kaut kā, uz nerviem krist un uzbāzties vienmēr sanāk :D.. , lai gan pirmais iespaids,ko atstāju vienmēr ir labs.., sāku jau domāt, ka jāaptaujā paziņas- čaļi, lai beidzot saprastu, kur ir tā vaina.. :(..
parasti jau ir tā, kad man skrien pakaļ, man tas īpaši neinteresē.., bet pēc tam, kad es sāku interesēties, tad jau es vairs neinteresēju.., mūžīgā dilemma..
turklāt, mūsdienās jau čaļiem tik daudz iespēju,kāpēc gan pūlēties vēl kādu iekarot, ja ir tādas,kas karas kaklā tāpat.. ? :D
.. tā kā arī īsti nezinu,ko ieteikt, bet to zelta vidusceļu arī labprāt uzzinātu.. :D