Shodien man rakstaamais... Laikam jaunais gads saacies ar jaunaam domaam! :D
He- absoluuti nepiekriitu, ka Latvieshiem buutu jaamaacaas jo vairaak valodu taapeec, jo mees esam "paaraak maza valsts, lai vareetu runaat tikai latviski" kaa uzskata viltiiga lapsa.
Saprotams, jo mazaak cilveeku, jo vieglaak tos iespaidot, tomeer te ir Latvija un tie, kas ierodaas Latvijaa- tie ir cilveeki, kuriem ir jaapienjem vieteejaa kultuura nevis otraadi. Un valoda ir pirmais un galvenais kultuuras stuurakmens! Ja krievi otrajaa paaudzee nav to iemaaciijushies, tad paraada vinju attieksmi, nevis uzspiez latvietim maaciities vinju valodu.
Londonaa shogad pirmo gadu(dzirdeeju zinjaas) ir taa, ka baltie cilveeki ir mazaak par kraasainajiem, tomeer NEKUR neviens indietis, pakistaanis, musulmanis vai ebrejs neuzstaas, ka vinjam buutu jaarunaa Londonaa savaa valodaa, jo vinju tur ir daudz, vai jau sen! Neviens nespiezh vinjus maajaas runaat kaa patiik, te(kur es dziivoju- Londonaa- ir Southall- indieshu rajons(nez- apmeeram taadi rajoni kaa Imanta Riigaa), Golders green- ebreju rajons, East Londonaa ir daudz melno, Actonaa- daudz polju.. Tomeer valoda ir pirmais, ko cilveekam jaapguust, kad vinsh ierodaas shai valstii. Ja, vinsh protams, nerunaa angliski jau ieprieks.
Un tie, kas nemaak vieteejo valodu un nemaacaas, tie vienkaarshi ir vai nu stulbi, vai nelojaali.. Un man kaa sevi cienosham Londonietim(ja sevi taa varu nosaukt peec pusgada shai valstii) taadi cilveeki nav jaaciena- vienalga, vai taa ir Londona vai Riiga, vai Daugavpils.