Vakardien vakariņās pagatavoju pildītus cukini ar vistas gaļu, ķiplokiem un rīsiem.
No sākuma novāra rīsus (parasti apcepu olīveļļā rīsus un tad leju klāt ūdeni un pievienoju garšvielas , kad ūdens iztvaikojis rīsi gatavi)
Ņemu lielus vai vidēji lielus cukini, sagriežu uz pusēm, izgrebju vidiņus, vidiņu sasmalcinu mazākās daļās, nolieku maliņā.
Ņemu vistas fileju (uz vienu lielu cukini, bet tiešām lielu, vairāk par pusotru fileju nav vajadzīgs uz divām personām), lieku katliņā sautēties kopā ar ķiplokiem, beigās pievienoju cukini izgrebto vidiņu un pievienoju garšvielas, lai būtu vairāk šķidrums, pievienoju mazliet ūdens, ideāli būtu, ja mājās pieejams vistas buljons (ne kubiciņos) Kad gatavs, noliek maliņā.
Kamēr pilda cukini ar katliņa saturu, uzgriež sildīties krāsni uz 200 grādiem. Sapildītos cukini liek iekšā stikla vai citā karstumizturīgā traukā, un ja nu ir par daudz (vēlams lai būtu) izlej atlikušo saturu pa visu trauku. Liek krāsnī uz minūtēm 20 - 30. Beigās pievieno mazliet parmigiano sieru. Pasniedz ar rīsiem. Voilā.