Man pašai bija tā, ka bieži tikos ar kādu puisi, lai gan pašai bija draugs. Ar to puisi tikos tāpēc, ka viņš bija patiešām labs draugs ar kuru kopā jauki pavadīju laiku - vienkārši sēdējām, malkojām kokteiļus, runājām par dzīvi, mūsu kopīgajiem draugiem utt. Pati neko sliktu tajā nemanīju, jo uzskatīju viņu kā par savu labāko draudzeni, tikai atšķirība tajā, ka viņš bija puisis. Tomēr manam draugam tas nepatika. Viss beidzās ar to, ka pat pašķīrāmies, jo viņš pateica,ka jāietur pauze attiecībās, ja reiz ar citu čali man esot interesantāk. Tad nu beidzot sapratu, ka ja man tāda saskriešanās nelikās nekas slikts, manam draugam gan, jo viņš kā vīrietis tomēr nespēja pieņemt, ka man labākās draudzenes vietā ir cits vīrietis.
Tagad ar to puisi satiekos ļoti reti un arī tikai tad, ja sanāk nejauši saskrieties kādā klubā. Un ar draugu viss atkal ir kārtībā.
Tāpēc šādas situācijas, kurās draugi ir sieviete un vīrietis var ļoti sāpināt vēl kādu cilvēku. Tāpēc liekas, ka Tavā gadījumā mana puiša vietā atrodas Tava draudzene.