Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jūtos... es nezinu, nav tāda vārda :(

Reitings 16
Reģ: 18.12.2012
Ja kādam sestdienā ir laiks uzklausīt manu bēdu stāstu un varbūt kaut kā palīdzēt, būšu neizsakāmi pateicīga.
Īsumā tā. Esmu kopā ar savu vīrieti 6 gadus. Mīlam(-ējām) viens otru. Esmu(biju) patiešām laimīga ar viņu. Kalām plānus nākošgad apprecēties.
Šodien uzzināju, ka viņš mani ir piekrāpis :(

Ir tā, ka viņš vienmēr ir čatojies pa sociālajiem tīkliem. Sākumā pret to ļoti iebildu, bet viņš mani kaut kā veiksmīgi pārliecināja, ka tā ir tikai laika nosišana un ka neliels flirts tikai paceļ pašapziņu. Arī es pati dažkārt esmu paflirtējusi pa čatu, bet neko vairāk.
Es patiešām pilnībā tam ticēju, ka viņš man ir uzticīgs, pats labākais, mīļākais utt. Arī viņš pats kā personība - nu galīgi nav babņika tips, kas skatās uz visām pusēm, tādus uzreiz pa gabalu redzu. Pilnīgi normāls vīrietis, ar stabilām vērtībām, uzticams, ko daudzkārt esam pārrunājuši, godīgs darbos, ļoti ciena manu ģimeni, labas attiecības. Es tiešām neko sliktu nevaru pateikt. Saprastu, būtu kaut kāds klubu tusētājs vai jauniņš. Bet nē, normāls, stabils vīrietis, 35 gadi.
Bet izrādās... Es izlasīju tās sarakstes, un pēc vienas sapratu, ka ir bijušas intīmas attiecības, jo viņš slavēja viņas orālā seksa izdarības. Un tad vēl kaut kādi teksti ar domu, ka grib pielauzt uz anālo seksu. Nu īsāk sakot diezgan perversi tie tekstiņi, ka uzdzina sliktu dūšu. Un ar daudzām viņš sarakstījies. Ar cik reāli pārgulējis, protams, nezinu.

Es vienkārši lasīju un brīnījos - tas iešām ir mans jānis (vārds mainīts)??? Tādā gadījumā kas ir bijis šis mans mīļotais un gādīgais vīrietis 6 gadus?
Es to vienkārši nespēju aptvert. Liekas, ka esmu nonākusi kādā realitātes šovā... Esmu pilnīgi izsista no līdzsvara, no visa, kam ticēju un kā dzīvoju.
Krāpšanu vienmēr esmu uzskatījusi par ko tādu, ko nepiedošu. Bet likās, ka nekas tāds nenotiks ar mani. Vai arī, ja tas notiek, tad sieviete to uzreiz jūt. Un ka tas gadās tikai ar babnika tipa vīriešiem.
Es vienkārši nezinu, ko lai dara.... esmu izmisumā tādā kādā nekas neesmu bijusi :(((((((
Lūdzu, palīdziet, meitenes...........
29.12.2012 12:45 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Hm, un ko lai Tev iesaka.. Laikam jau vispirms nodzīvo šo dienu, pamokies vai vienkalga ko, pārdomā, padomā. Aiziesi vakarā gulēt un būs nākošajā rītā skaidrāka galva, varbūt pat pati būsi izdomājusi, ko darīt.
Jūtu uzplūdos nevajag neko darīt, var padarīt visu ļaunāk, sāpīgāk. It kā jā, kur nu vēl ļaunāk, bet tev pašai būs sāpīgāk, ja tagad kliegsi un ārdīsies vai vispār ja kaut ko darīsi. Nodzīvo šo dienu. Nāks laiks, nāks padoms.
Veiksmītes!
29.12.2012 12:51 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Varbūt nerealizējies seksa dzīvē? Nu vismaz izskatās tā, jo perversie tekstiņi jau parasti nāk laukā tad, kad gana iekšā sakrājies :D Man šķiet, ka tādus ar koku nepārveidosi un tagad jau nevar zināt, vai arī pirms 3 vai 5 gadiem bija tas uzticības kalnagals.
29.12.2012 12:52 |

Reitings 8
Reģ: 13.09.2012
Sveika!

Parunā ar savu "Jāni", palūdz paskaidrojumu. Neatkarīgi no tā, ko kungs teiktu, vai nu pļauka UN demonstratīva iziešana pa durvīm, vai tikai otrais.

Esi stipra!

Ar cieņu, Mārīte.

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Es vienkārši lasīju un brīnījos - tas iešām ir mans jānis (vārds mainīts)???

o jā, skan tik pazīstami dāāāudzām sievietēm.
pēc tā, ko uzrakstīji, es aizietu neatskatīdamies.
turies (hug)

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
ko tad tur vairs domāt TRY? viss jau ir skaidrs
29.12.2012 12:53 |

Reitings 1832
Sesilla
Ko domāt? Domāt to, ko darīt. Aizsperties prom jau ir liela māksla, bet izrisināt problēmu- nē. Neapgalvoju, ka jāpaliek kopā. Bet jātiek galā vispirms ar sevi un savām sajūtām par šo visu.
29.12.2012 12:55 |

Reitings 4183
a kur vispār rodas tādas, kuras ņem mutē un dod dibenā aizņemtus krānus?
29.12.2012 12:58 |

Reitings 16
Visticamāk jau, ka mūsu ceļi šķirsies. Bet kā tikt galā ar savām sajūtām? Liekas, te psihiatru komanda netiks galā. Tagad vēl daudz cik savācos, esmu sadzērusies nomierinošas zāles, 2h berzusi vannasistabu un skaitu visu laiku lūgšanas. Bet nekas nepalīdz
29.12.2012 12:59 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Iveta, tas viss jau nāk ar laiku, ne jau vienā dienā tu tā aizmirsīsi 6 kopā pavadītus gadus.
29.12.2012 13:01 |

Reitings 16
Es iziešu ārā mazliet izvēdināt galvu
Liekas, ka esmu par velti nodzīvojusi tos 6 gadus, ka esmu izmetusi miskastē savu jaunību :( Es neredzu jēgu dzīvot, man tā sāp
29.12.2012 13:02 |

Reitings 1832
man palīdz gulēšana, es ka saku.

Reitings 4183
no savas pieredzes - pavadi laiku kopā ar ģimeni, draugiem, nepaliec viena, lai arī cik ļoti gribētu ieslēgties savā istabā. izej kādu antidepresantu kursu.

Reitings 146
Reģ: 01.10.2012
Tas ir baisi, mēģināt pieņemt domu, ka esi dzīvojusi kopā ar cilvēku, kuru patiesībā nepazīsti. Nezinu, patiesībā padomus ir baigi grūti dot šādā situācijā..Es laikam tomēr mēģinātu izrunāties. Un vēl kas, no pašas pieredzes, kas gan mani neattur turpināt tādā pat garā - vienmēr, kad ieokšķerēju ne tur kur manam degunam vajadzētu līst, to nožēloju..
29.12.2012 13:05 |

Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
Nav divu domu. Piedod, bet kā pēc tādas apjaušanas vēl var rasties jautājums ko darīt ?
29.12.2012 13:06 |

Reitings 146
Reģ: 01.10.2012
Domāju, ka jautājums - ko darīt, var gan rasties, jo kopā pavadīts pietiekami ilgs laiks. Protams, tā ir neaptverama nodevība, bet situācijas ir dažādas
29.12.2012 13:11 |

Reitings 539
Reģ: 29.01.2009
Čatojot var manīt daudzus jo daudzus vīriešus meklējamies, un, jā, kāda puse no viņiem ir precējušies, ar draudzenēm, līgavām, es jau sen kā par to nebrīnos.
Patincinot viņus, jāsaka, kā nu kurš, vienam tiešām kaut kas trūkst, ko es nensodu, jo ja cilvēkam kas trūkst, loģiski, ka viņš to sāk meklēt, citi ir tiešām laimīgi vīrieši, un paši atzīst, ka nekas viņiem netrūkst, tik vien kā izklaide, jaunas emocijas, rutīna iestājusies un tamlīdzīgi, kad liekas, ka jau aiz labas dzīves sāk meklēt.
Varbūt jāsāk analizēt, jāpamkelē iemesls, kāpēc viņš to darījis, un tad jāizdomā, ko iesākt. Vai nu jābeidz attiecības, vai jāizrunā šī lieta, iemesli, jānoskaidro vai jūtas vēl ir dzīvas, ko kurš īsti sagaida no attiecībām, kas īsti pietrūkst, ko esat gatavi darīt, lai to labotu, piedot galu galā. Vēlu veiksmi!
Neapskaužami pretīga situacija tev gadījusies, tādu tikai ļaunākajam ienaidniekam!
29.12.2012 13:16 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Lūk, šo diskusiju derētu izlasīt tām, kas vienmēr ar putām uz lupām kviec: "Nē, mans vīrietis mani gan nekad, nekad nekrāps, nesaprotu, kur jūs izrokat tādus krāpējus, pašas vainīgas, ka ar tādiem saejaties, bla, bla, bla..." Jaukums un mīļums, kurš sakās Tevi mīlam, pienes brokastis gultā, atbrauc pretī uz darbu un bučo kāju pirkstus vienā jaukā dienā var izrādīties citu sieviešu, atvainojos, dupsētājs. A ja neuzzinātu, dzīvotu vien tāpat tālāk savā laimē, ēstu brokastis gultā un domātu, ka viss bumbās, dzīve skaista.

Bet vispār izvēdini galvu, apdomā, savelc plusus un mīnusus un tikai tad pieņem lēmumu. Lai gan arī man no vienas puses gribētos teikt - ko Tu vēl jautā, pamet - es tomēr saprotu, ka vieglāk to ir uzrakstīt, sēžot kājām gaisā pie tējas krūzes un esot laimīgai nekā izdarīt apzinoties, ka 6 gadi jānoskalo podā. Un neietekmējies no skaļās bļaušanas te. Tālāk būs jādzīvo Tev, nevis kādai no komentētājām. ;)
29.12.2012 13:17 |

Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
Nē nu protams var, jo neko vairāk jau nezinam kā šiem gājis, bet pēc pateiktā- tīri mans viedoklis, skata punkts!

Iveta, vai viņš zin, ka Tu zini ?

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Piekritīšu TRY, ka nav jau liela māksla sakravāt mantiņas un doties prom, ja šajās attiecībās kaut kas nav kārtībā, tās būtu jārisina izrunājoties, varbūt jūsu guļamistabā ir iestājusies rutīna? Izrunājies ar vīrieti, protams, pasaki, ka zini par viņa sānsoļiem un pajautā vai viņš tevi mīl un ir gatavs glābt šīs attiecības, saprotu ir smagi, kad piekrāpj mīļotais, ja būtu tavā drošvien dusmu uzplūdā sen būtu aizvākusies un vēl atriebusies, taču ar skaidru prātu domājot tie tomēr ir 6 gadi, varbūt ir vērts risināt šīs problēmas :)

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Jums bērni ir?
29.12.2012 13:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits