Miss_mia es piekrītu tev, jo arī pati nevēlos nopietnas attiecības, jo vīrieši = problēmas, asaras, vilšanās, neveiksme. Manas attiecības bija pilnas ar sāpēm, vilšanos un pazemojumiem. Un abas reizes bija vīrieši-kretīni, kas uz mana naivuma rēķina cēla savu pašapziņu. Jau gads praktiski pagājis kopš izšķīros ar pirmo draugu un vēl aizvien jūtos drausmīgi, kad to visu atceros. Savukārt otrais draugs paķēra, ka es esmu viegli ievainojama un alkstu normālas attiecības, ka mani nelietīgi izmantoja un atstāja vel riebīgāku pēcgaršu. Esmu smagi vīlusies un savā ziņā jūtu, ka esmu traumēta, jo nevaru vairs atvērties, uzticēties vīrietim, aiz katras situācijas saredzu krāpšanu, nodevību. Mēģināju trešo reizi, bet tā nebija veselīga uztvere no manas puses. Atmetu ar roku. Saka, ka sievietes nepiedzimst par maitām - tādas tās padara vīrieši. Šis ir mans gadījums, jo mani vīrieši mani ir padarījuši par raustīgu, paranoisku neirotiķi. Nesaku, ka tas nepāries. Saka ka lai atietu jāpaiet pusei no laika ko pavadījām attiecībās. Skumji, bet kopumā tie ir 5 gadi non stop attiecībās - man jāgaida 2,5 gadi!
Par savu prioritāti uzliku mācības, karjeru, sevis pilnveidošanu. jutos labi un brīvi. Izbaudu to cik vienkārši ir dzīvot tikai sev. Nespēju iedomāties sevi ar vīrieti, kopdzīvi, jo atceros tās problēmas un mūžīgo iziešanu uz kompromisiem. Piebildīšu, ka es arī nekad neesmu gribējusi bērnus. Tā kā pagaidām man ar to nav problēmu.