LATVIJAS LEPNUMS

Reitings 430
Reģ: 16.08.2012
Skatos un man sirds sažņaudzas ik pa laikam. Jūtos slikta, jo neesmu ne tuvu tiem cilvēkiem, kuri riskē ar savu dzīvību, palīdz citiem, ziedojas, lai citiem būtu labi utt. Es tikai sēžu un riju, rokas klēpī salikusi, kamēr citiem ir slikti.

Ehh, uznāca man pārdomas. Kā ir ar jums? Vai Jūs būtu Latvijas lepnuma cienīgas? :)
26.12.2012 21:08 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
esmu izglābusi sievietei un viņas sunim dzīvību, kad šie slīka pirms dažām ziemām. iespējams, ka tikai tāpēc esmu dzimusi, lai izglābtu šos divus. laiku pa laikam par to aizdomājos. neesmu vienladzīga, bet man, piemēram, negribētos, lai mani pa televizoru par to slavē...

žēl, ka mēs ar sievieti bijām pārāk lielā šokā, lai apmainītos ar kontaktiem (uz ledus mums blakus bija kādi 20 zemledus mašķernieki, kas atteicās man palīdzēt, jo paši negribēja noslīkt - man šoks bija tieši par šo te. viņai, loģiski, par to, ka tikko gandrīz nomira). labprāt uzzinātu, kā viņai klājas :)

prieks, ka ir cilvēki, kas nav vienaldzīgi :) katru reizi, dzirdot viņu stāstus, asaras acīs :)
27.12.2012 09:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits