Krāpt un (ne)piedot

Reitings 8
Reģ: 26.12.2012
Sveikas, meitenes!
Esmu nonākusi situācijā, ar kuru nekad nedomāju, ka nāksies saskarties. Tā ir sekojoša - mans vīrietis pavadīja gadu strādājot ārzemēs. Skaids, ka šis laiks nebija viegls. Viņš atgriezās jau vasarā. Protams, ka man interesēja viņa gaitas utt., un zinot viņu, es sapratu, ka kaut kas tur ir bijis. Visu laiku no šīm sarunām izvairījāmies un dzīvojām laimīgi tālāk, jo galu galā tagad ESAM kopā Latvijā. Taču, pirms neilga laika man tomēr šī doma tik ļoti nelika mieru, ka es vēlējos uzzināt, kas tad tur ir noticies. Uz to atbilde bija - kas bijis bijis, nedomāsim par pagātni. Es tomēr nelikos mierā un vēlējos noskaidrot. Uzzināju..un tagad saprotu, ka varbūt labāk bija nezināt. Viņam bija gadījuma sakars lielā alkohola reibumā ar kādu dāmu.
Izdzirdot to, likās, ka iekšā kaut kas salūzt. Tas, kas ir visus šos gadus būvēts un celts. Protams, ka pats skaidrojās, ka tas bija tikai fiziskais kontakts, pēc tam meiteni nav ne redzējis, ne dzirdējis, un tas nenozīmē neko.
Tagad esmu dilemmas priekšā. Pati tik ļoti vēlējos to uzzināt, tagad kožu pirkstos un domāju vēl papildus domas (kā bija, kā viņam patika, vai es esmu labāka, kā viņš jūtas utt.)?
Iespējams, ka te lomu spēlē arī mana pieredze, kad es pirms laika devos uz tādu pašu laiku mācīties ārzemēs, bet viņš gaidīja mani. Es gan ar nevienu līdz gultai netiku, kaut gan iespējas bija 1000. Bet tajā pašā laikā nepieļauju to, ka par to nedomāju...un te sākas problēma.

Iespējams, lielu lomu te spēlē tas, ka esam viens otram pirmie, nopietnie, ilgie, visās jomās. Viņam gribējās izbaudīt ko citu, arī man.Tikai es ar nevienu nemīlējos, viņš gan aizgāja tālāk. Bet tajā pašā laikā, arī pati neesmu labāka, jo noturējos, bet domas bija visādas.

Nesaprotu, vai nopelt viņu (kas protams būtu normāli), vai piedot? Tā it kā jau šobrīd ir veca lieta, bet kad par to domāju, tad sāp tā, ka nezinu, cik ilgu laiku man vajadzētu, lai to pieņemtu..
Vai jums ir bijis līdzīgi? Vai šādas pa kreisi iešanas tālumā jauniem cilvēkiem saprotat? Vai esmu tiesīga vainot citu, ja arī pati neesmu nemaz tik balts jēriņš? Un kādas attiecības (un vai vispār) var veidoties? Piedot var, bet vai aizmirst???
26.12.2012 16:13 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Man šķiet, ka Tu viņu centies attaisnot... :(
Es domāju, ka vaina noteikti nav Tevī, bet gan viņā pašā, ja reiz nespēj būt uzticīgs.

Es ticu mīlestībam, uzticībai un godīgumam attiecībās, kaut gan mūsdienās, liekas, šie vārdi paliek par tukšu skaņu, un uzmācīgi tiek popularizēts uzskats, ka ir normāli laist pa kreisi! Tā sakot - brain fucking no masu mediju puses. :(

Turklāt, tas, ka viņš aizgāja pa kreisi, vēl grauj arī Tavu pašapziņu, kam vispār tā nedrīkstētu būt! :(
27.12.2012 16:17 |

Reitings 8
Reģ: 26.12.2012
Diemžēl tā ir..es gribētu ar viņu izrunāties kas un kā, domāju, ka tas arī parādīs turpmāko gaitu..Bet viena meitene uzrakstīja pareizi - piedot var, bet aizmirst nē
27.12.2012 16:20 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Tagad līst asaras dienu un nakti, jo rodas sajūta, ka varbūt vaina manī, nebiju laba, skaista, kā vajadzēja?

Ak, Dievs. Ko tad tu gaidīji? Tā arī beidzas lielākā daļa attiecību,kas uz ilgāku laiku nolemtas attālumam.
Ir pāri,kas nociešas un otru sagaida,lai arī kādi kārdinājumi ir ceļā, bet ir cilvēki,kas nespēj noturēties - tavs ir viens no tiem.
Kā projām no acīm-tā laukā no sirds. Lūk arī izskaidrojums tava vīrieša rīcībai.

Es savas attiecības nepakļautu attālumam. Nejau ilgterminā,kā tagad dzīvo daudzās ģimenēs. Vai nu abi brauc - vai neviens. Vai arī katrs iet savu ceļu.
27.12.2012 16:30 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Nu gan daudzas tādas ''stiprās sievietes''. :D
Cik pārskrēju ar acīm tavam tekstam - neredzu iemeslu nepiedot. Tu viņu mīli, viņš nožēlo, ilgi bijāt šķirti (tur jau automātiski, kā daļa jau teica - vai nu šķirties sākumā, vai pieņemt to, ka nevajadzētu prasīt daudz jautājumus), protams, nepatīkami, bet tāpat viņš to dāmu vairs nesatika. Un gadu tu dzīvoji mierā neko neprasot, kas tevi tirdīja līst pagātnē, vai tad nebija labi tas periods, kad neko neprasīji par to? Vai tad viņš nepierādīja, ka esi tomēr vienīgā viņam? Pirmo reizi kāja paslīdēja, mēdz gadīties, tas nenozīmē, ka otrreiz būs tā. Pašai arī mācība būs nelaist vīrieti vienu uz ilgu laiku prom. :D Ja arī būs otrreiz, tad jau nepiedošana būtu ok. Šobrīd tavā situācijā nesaskatu neko tik šaušelīgu kā dažas te brēc. :D

Negribi - nepiedod, gribi - piedod.

Neesi nedz vāja, nedz dimanta cieta. Tu esi cilvēks, viņš arī.
27.12.2012 16:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits