Čau visiem! :)
Kā pagāja vakardienas Ziemassvētki? Kādas dāvaniņas esat saņēmuši, kādi piedzīvojumi atgadījušies? (giggle) .. lai nu kā, bet priecīgus Ziemassvētkus! :)
Kā jau mums visiem zināms, drīz jau klāt Jaunais gads, kurš būs pilns ar bagātiem, interesatiem notikumiem! Kā arī šis Jaunais gads tiks atzīmēts ar kādu jauku ballīti, vai vienkāršu pasēdēšanu ģimenes lokā ..
Man ir draugs ar kuru, protams, kopīgi pavadīšu Jauno gadu. Ar viņu neesmu ļoti ilgi kopā, patiesībā mums tieši šodien paliek 2 mēneši! Jaunais gads tiks pavadīts kopā ar viņa draugiem! Kompānija būs diezgan liela, kas mani satrauc, jo pazīšu tikai savu draugu. Baidos par to kā viņi mani uzņems un kāda būs attieksme pret mani. Nav tā, ka nevienu no viņiem neesmu dzīvē satikusi, satieku diezgan bieži, bet kā saka savstarpēja komunikācija mūsu starpā nav bijusi ..
Es saprotu, ka draugs vēlas Jauno gadu pavadīt ar saviem draugiem, es neesmu pret, jo patiesībā vēlos pati kādas pārmaiņas .. (giggle)
Vienīgais, kas mani moka ir apziņa, ka pazīšu tikai savu draugu un viss. Man bail, ka varbūt būšu nedaudz atstumtā, tas būtu diezgan neveikls brīdis :D
Vēlējos pajautāt, ko jūs man ieteiktu vilkt mugurā? Vēlos atstāt labu iespaidu, jo zinu, ka tikšu apspriesta pēc šī pasākuma! :D Varbūt ir kas tāds ko jūs man ieteiktu šim vakaram? Vēlos atstāt par sevi tādu intriģējošu iespaidu! Cerams, ka sapratāt manu domu! :) :D