Man arī bija breketes - ja nemaldos, uzlika pirms gadiem 7. Liku stomatoloģijas institūtā, tad tas prieks maksāja +/- 200 Ls. Pirmajās dienās vispār neko nemācēju apēst :D Bija tā velkošā sajūta sākumā, arī pēc ikmēneša pievilkšanas (sākumā tā maksāja 7 Ls, pēc tam jau 10 Ls - pāris minūšu darbs). Kopā man tas izmaksāja daudz, jo to reizi mēnesī braucu uz Rīgu, jo tad vēl šeit nedzīvoju. Man bija izteikti vampīrzobi, tāpēc breketes (augšžoklī) bija pusotru gadu. Kad tās noņēma un ielika tā saukto kapu, nevarēju vispār parunāt - bet zobi izskatījās perfekti! Pašlaik tie mazliet pabīdījušies ne tā, kā vajag, bet tas gudrības zobu dēļ - man žoklī tiem īsti vietas nebija, tāpēc tie dīgstot pārbīdīja mazliet zobus, bet ar visu to varu droši smaidīt - vairs neesmu vampīrs (giggle). Piebildīšu, ka man breketes izskatījās briesmīgi, bet tas viss bija rezultāta vērts :) Un vēl - slinkuma un jā, arī skaistuma dēļ (man bija kādi gadi 17 vai 18 , kad tas ir galvenais :D), kārtīgi nevalkāju nostiprinošo kapu. Varbūt arī tā dēļ zobi mazliet pagāja atpakaļ...
Ik pa laikam domāju, ka vajadzētu arī apakšā uzlikt - zinu, ka tas prasītu aptuveni pusgadu, jo jāparegulē sakodiens.
Atceros, ka manu dakterīti sauca Iveta, ja nemaldos. Ļoti patīkama sieviete :)