9

Reitings 577
Reģ: 29.01.2009
Saka jau ka šie esot skaistākie 9 mēneši sievietes dzīvē , bet man liekas ka šie ir garlaicīgākie un visādu aizliegumu pilnie mēneši :(

Man vienai tā vai ? Vai arī jums kādai bija grūti pie tā visa pierast ?
22.12.2012 21:25 |

Reitings 227
Reģ: 08.11.2012
Es grūtniecību kā kaut ko šausmīgu noteikti neuztvēru, bet tas tikai pateicoties tam, ka man nebija ne sliktu dūšu, ne arī kādu citu lietu, kas tiri fiziski baigi traucētu. Tieši pavadījām ar vīrieti visu iespējamo laiku divatā, zinot, ka drīz tam nebūs vairs tik daudz laika. Vienīgais apgrūtinājums ēdējos pāris mēnešos bija milzīgais vēders - ne pamīlēties normāli varēja, ne pa nakti uz otriem sāniem pagriezties, bet tas tāds sīkums viss šķiet, kad mazais jau pa māju skraida :)
25.12.2012 00:22 |

Reitings 577
Tur jau tā lieta ka nekādi nelabumi mani nemoca un vispār jūtos tik pat labi kā vienmēr ...vienkārši tā sajūta ka jāatsakās no pierastām lietām un tagad vēl Jaunais gads liekas vispār neiespējams bez ballītes .... nav nekādas svētku noskaņas :( Un ja kāds vēl kko pasaka tipa to tu labāk nedari tad vispār gribas to cilvēku tā pa nikno sasist :D

Labi vēl ka neesmu nekāda sportošanas piekritēja tad laikam būtu vēl sliktāk :D
Bet nu vis maz vieglāk palika palasot ka neesmu viena tāda :)
29.12.2012 13:31 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
LiigaLiiga, kāpēc nevari doties uz ballīti, vai vienmēr ballīte nozīmē ykai un vienīgi alkoholu lietošanu?
29.12.2012 13:38 |

Reitings 12651
Jā, es arī nesaprotu, kāpēc nevar uz ballīti iet? Manas draudzenes neviena nav sēdējušas tos 9 mēn četrās sienās. Nu, protams, ja ballīte nav pārdzeršanās līdz galīgai vafelei kādā Vecrīgas klubā :D
29.12.2012 14:02 |

Reitings 577
Nav jau tā ka tikai to noziimee vienkaarsi taa ir pierasts un skaidraa gruustiities starp piedzeerusiem jautriisiem kkaa nepatiik :D
29.12.2012 14:03 |

10 gadi
Reitings 565
mani nelabumi izpaužas kā riebums pret ēšanu un lielāko daļu no pārtikas. bet visādi citādi jūtos labi, braucu gan uz stalli pie sava zirģeļa, protams, nekāda lēkšošana, tikai pastaigas un lēns riksis, nesen bijām slidot (par cik nemāku slidot tā bija tāda parodija par slidošanu), kā arī, kamēr nebija sniegs, braucu ar riteni. Daudz staigāju ar kājām, dienā sanāk kādi 10km. Turpinu strādāt, mācīties, visu kā iepriekš. Neuzskatu grūtniecību par apgrūtinājumu, vismaz pagaidām. Tikai tā "jauda" gan ir zudusi, bieži sanāk aizelsties ;DD
29.12.2012 14:06 |

Reitings 577
Nu es tak saku ka nav jau tā ka nevaru ...bet nu nav isti tas :)

Protams ka nesēžu četrās sienās ...ārā arī eju , pie draudziņiem aizeju utt :)
Ja tagad sāksu braukt ar riteni var slikti beigties jo īsti nemāku un bieži aizmirstu kur ir bremzes ...paraušu uz acīm nejauki sanāks :D No zirgiem man ir bail :D

Bet slidot gan maaku tā ka nav tik traki :)
29.12.2012 14:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits