Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

dzīvokļa biedri!!

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
Meitenes, tām kurām ir vai ir bijuši dzīvokļa biedri, sveši cilvēki, paziņas utt. pastāstiet pāris vārdos kāda bija jūsu attiecības? čomiskas, neitrālas,atturīgas?
nezinu ko sadarīt ar savu biedru.. dzivoju kopā ar radinieku, ar kuru kadreiz kontakta nebija vispār. biju tikai dzirdējusi, ka viņš sarežģīta rakstura. Tagad varu arii noraksturot - vsp nekādu emociju, nerunīgs, chut nīgrs, nekur neiet, tusē pa māju, nedzer, humora nekada un vienmēr apēd visus cepuminjus uz galda :D, un vinjam "besijot" cilvēki kas visu laiku ir majas. Es pa dienu esmu aiznjemta, naku majas ap pl 18iem, bet tik un tā stundas sanāk pavadīt kopā. Un ir tik neveikls, neerts klusums. Visu laiku kko runajos, skan muzika, lai nebutu tas klusums. Gribas forshu atmosferu majas tomer..
19.12.2012 14:38 |

Reitings 881
Reģ: 29.01.2009
Ja nav jādzīvo vienā istabā, tad var iztikt.
19.12.2012 14:49 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
pamēģini tikt no viņa vaļā :D -samaini pret nerviem tīkamāku kadru ....
20.12.2012 17:18 |

Reitings 115
Reģ: 23.08.2012
Dzīvoju divistabu dzīvoklī kopā ar paziņu, jo iepazinos tikai sākot kopā dzīvot! Nu, mūsu attiecības ir neitrālas. Ne viens, ne otrs par kkādām sadzīves lietām nekašķējas, katrs dzīvojas pa savu istabu un tā.. Un mani netraucē tas,. ka mums nav izveidojušās čomiskas attiecības.
Un pats galvenais, ka es nesabojāšu draudzību(jo daudzi sāk īrēt kopā ar draugiem dzīvokļus), jo man ar šo cilvēku nekad nav bijusi draudzība:D
20.12.2012 18:44 |

Reitings 120
Reģ: 02.12.2012
Sievietes |-( nekad nekas anv labi :D
Labāk būtu ,ka viņš dzerstītos, vilktu savus draugus dzērājus mājās, trokšņotu pa naktīm? :D
20.12.2012 19:01 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es varu teikt no pieredzes,ka tas ir loti svariigi ar kadiem cilveekiem kopaa dziivojam.Liekas,nekas iipass,bet apkaarteejie cilveeki loti muus var iespaidot gan pozitiivi ,gan negatiivi...!Zinu to no pieredzes darbaa.Mees meeginam pat pie galda salikt kopaa tantinas,kuras "piestaav" viena otrai!
Zeel buutu,ja tevi sis radinieks nomaaktu...!Tas ,ka vins ir diivains cilveeks ,nenoziimee slikts,bet vins nav tavaa energijaa,ja tu nejuuties labi!
Es loti aatri varu pateikt,ka cilveeks "nav mans"!Taa es vareetu dziivot ar cilveeku tikai tad,ja man buutu sava ieeja maajaa , sava virtuve ,vannas istaba-pilniigi nekas kopeejs...!
20.12.2012 19:07 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
kad sāku ar tiem cilvēkiem (paziņām) dzīvot kopā, domāju, ka būs ok. kad izvācos, īpaši viņus vairs negribēju redzēt
bet žēl, jo viņiem bija superīgs kaķis! :D

es domāju, ka tev nav tik traki, ja viņš nav uzbāzīgs un nedara traucējošas lietas. es tavā vietā nodarbotos ar savām darīšanām un neauklētos ar to puisi
20.12.2012 19:13 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Menda +!Tas ir vislabaakais variants,ja cilveeki iisti nesapass-ietureet neitraalu liidzsvaru.
20.12.2012 19:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)