Hmm,man savulaik arī bija tāda situācija. iepazinos ar puisi, un tad kaut kad pēc apmēram divām pazīšanās nedēļām īsziņā pajautāju, vai viņam ir draudzene... Atbildēja, ka jā, neesot viens, taču attiecības ir beigu posmā. Biju bišķi uz pauzes. Gribēju jau mest plinti krūmos, bet, nonācu pie secinājuma, ka man jau ar viņu nav jāprecas, bija īstenībā pofig, kas tur viņiem notiek un kā... Vnk kontaktējos un jauki pavadīju laiku. Tā mēs nokomunicējām apmēram 2 mēnešus, līdz vienā jaukā dienā viņš man pateica, ka ir izšķīries no draudzenes, sameklējis viņai dzīvokli un palīdzējis pārvākties, ko nav varējis izdarīt agrāk, jo gluži vienkārši nav varējis viņu izdzīt kā suni uz ielas. Godīgi sakot, mana tā brīža attieksme pret šiem jaunumiem bija diezgan vienaldzīga, jo katrā ziņā, ja viņš tā arī nebūtu izšķīries no draudzenes, tad es noteikti pārtrauktu kontaktu un uzskatītu to par jauku romānu un neko vairāk. Man tik viegli to bija uztvert,jo nebija rozā briļļu. Tā kā jāsaka, ka varbūt tiešām puisis saka, kā ir patiesībā un nav uzreiz jādomā par makaroniem. Ņem visu vieglāk - moš viņam ir forši draugi :D