Sevis kopšana

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 14.05.2011
Labvakar dāmas.

Es te tā domāju par vienu tēmu un tīri ziņkāres tāpēc vēlējos uzzināt jūsu domas par to.

Kā jau pieņemts, mēs esam daiļais dzimums, un mēs to ar cenšamies izrādīt, bet kā jums liekas (pēc pašas pieredzes) vai tas ir normāli ja ilgstošās attiecībās kā dāma tā kungs atļaujas pārkāpt konkrētas ētikas robežas, vai ar vienkārši izmainās uz sliktāko pusi.

Nav jau runa par ko drausmīgu, bet piemēram kā pāri jau tā ir pieraduši viens pie otra ka atļaujas nepieklājības, kaut vai palaist vējiņu otra klātbūtnē nemaz to neslēpjot vai ar atrauāaties. Nu tas tā vairāk par kungiem tomēr domāts.

No meiteņu viedokļa man atkal interesē vai jūs pašas neesat pamanījušas, ka jo ilgāk jūs esat kopā ar kādu jo vairāk palaižaties, kaut vai izskata ziņā. Ja kādreiz pirmkārt vajadzēja kolosāli izskatīties tad lūk tagad vairs tam nav nozīme jo lūk..Kam tad mums jaizrādas? puisis tak jau maisā un citus nevajag. Vai jūsu prāt tā tam vajadzētu būt? Vai ar jūs nevēlaties lai tā notiktu?

Pati pēc pieredzes atceros ka kādreiz biju attiecībās palaidusies, ka nu labi jau izskatījos, bet necentos vairs tā kā kādreiz, toties kā uzreiz no tām laukā tiku tā tik pat vai atkal grezni staigāju, kā jau atkal mednieces lomā man pienākas.

Man laikam šo vakar uz miegu nevelk, ka izdomāju ko parakstīt :P
18.12.2012 02:00 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
noteikti ar laiku tikai vairāk piedomāju par savu izskatu un uzvedību. patīk iet uz priekšu, kļūt labākai. Galvenais ir attīstīt prātu, ja tas notiek, tad arī izskats un uzvedība paliek labāki/interesantāki.
Nevajag aizmirst par grāmatu lasīšanu un sevis izglītošanu tieši tikpat lielā mērā, kā par skaistām kleitām veļu un kurpēm, un tikai ieslīgt mājas darbos.
18.12.2012 09:49 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
jā, manuprāt briesmīgi ir ne tikai tas, ka sieva nolaižas izskata ziņā, bet arī , ka nolaižas intelekta un attīstības ziņā, ne par ko neinteresējas , neko nezin kas notiek apkārt. arī šādos gadījumos vīrs var meklēt sānsoļus, jo lai cik skaista bilde mājās nebūtu, ja iekšā ir tikai tukšums un kleitas un kosmētika, tad ilgi ar tādu interesanti nebūs. kādu laiku jā, bet uz mūžu noteikti nē
18.12.2012 09:53 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ceru, ka neesmu palaidusies. Man ir svarīgas attiecības ar sevi, kā jūtos ar savu augumu, tāpēc, ja kas nepatīk, cenšos to labot, tāpēc domāju,ka kopju sevi pat vairāk kā kādreiz,noteikti vairāk piedomāju, ko ēdu, ko velku.
18.12.2012 09:59 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Iepriekšējās attiecībās palaidos, diezgan pamatīgi. Puisim tāpat bija vienalga, un man arī.
Šobrīd attiecībās ir tā, ka palaidies ir puisis. Es, savukārt, jūtos labi, ja izskatos un uzvedos labi, tapēc pati domāju, ka ar laiku kļūstu tikai labāka, koptāka ;) Protams, savus niķus un nagus jau mēs visas pec kada laika izlaižam, bet sievietei tomēr ir jabūt tai skaistajai, maigajai.
18.12.2012 10:22 |

Reitings 4129
Man viss iet tikai uz labo pusi. Skatos uz savām 5 gadus vecajām bildēm-nav slikti, bet tagad ir daudz daudz labāk. Ja esmu attiecībās, tas nenozīmē, ka negribu patikt citiem. Pašapziņu tāpat gribās pacelt. :)
18.12.2012 10:43 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Jāpiekrīt vien ir .. arī es biju palaidies esot attiecībās. Vairāk gan attiecību kopšanas ziņā nekā izskata vai pašpilnveides ziņā. Mierinājums tam ir, ka no kļūdām mācās :D

Vispār jāatzīst, ka bieži vien esmu novērojis, ka sieviete, kas man bijusi līdzās, ir mani bremzējušas izaugsmē tieši šīs palaišanās dēļ. Bet laikam jau es pats atļauju padaudz palaisties ..
18.12.2012 10:46 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Es uzskatu, ka sievietei jābūt vienmēr tīrai, smaržīgiem matiem, koptiem nagiem, skaistai veļai un skaistam naktskreklam, tīrām drēbēm!

Nu un vai tad to nevaram? Tā tak ir pašsaprotama sievietes ikdiena jebkuros apstākļos, dzīvojot vienai vai ar vīrieti!

Kā arī, laikam man ir paveicies, spēju gan pagatavot vakariņas, jo brokastis man gatavo mans vīretis, pusdienas mēs ēdam katrs darbā, spēju gan piecelties 30 min ātrāk māju uzkopt, jo vīrietim vienmēr jāpamostas tīrā mājā, ar dabīgu skaistu sievieti un nekad no mājas nelaid prom savu vīrieti dusmīgu, jo apkārt tak ir tik daudz sieviešu, kuras ir smaidīgas un par sevi rūpējās! :)
18.12.2012 10:53 |

Reitings 7497
es gan uzskatu, ka māja dažreiz var būt arī nedaudz netīra. nepatīk, kad viss ir sterili tīrs. varu dažreiz pat visu dienu traukus atstāt izlietnē. vai, ja pēc vakariņām uzreiz bija foršs sekss, tad traukus noteikti neiešu mazgāt - darīšu to no rīta :D

un pirms dažād dienām dzirdēju par pētījumu : noskaidrots, ka vīrietim labak patīk māja, kas nav perfekti tīra, jo tādai mājai nav "smaržas" un viņš to nevar uztvert kā savu "alu" :D varbūt arī, nez.

nevienā lietā nevajag pārspīlēt, arī mājas tīrīšanā (īpaši jau celties 30 minūtes agrāk no rīta ikdienā) :D
18.12.2012 10:58 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Zanda, kas tu viņam kāda mājkalpotaja esi? :D
18.12.2012 11:13 |

Reitings 4129
piecelties 30 min ātrāk māju uzkopt, jo vīrietim vienmēr jāpamostas tīrā mājā, ar dabīgu skaistu sievieti un nekad no mājas nelaid prom savu vīrieti dusmīgu,

Vai tikai kāda nav pārlasījusies sieviešu žurnālos attiecību padomu rakstus. :D
18.12.2012 11:21 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
tādas meitenes kā Zanda, man nezinu kāpēc, bet liekas ar lieliem mazvērtības kompleksiem..
nu reāli, ja jau to pašu visu var attiecināt uz vīrieti..
arguments par daudzajām sievietēm apkārt..arī daudz izskatīgu vīriešu staigā pa šo planētu!!
arī vīrietim jādomā, kā lutināt un noturēt sievieti!
pašas uzņemās visu uz saviem pleciem, izlaiž tos vīriešu un pēc tam raud!
18.12.2012 11:26 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Es labāk pamostos 30min ātrak un pamīlējos ar savu vīrieti, nekā aizjožu tīrīt māju.
Domāju, ka vīrietis arī ir laimīgāks šādā gadījumā, nevis ka viņam ir bubinoša sieva, bet tīra māja un pats neapmierināts :D
18.12.2012 11:34 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
man reāli besītu,ja no rīta kāds māju šrubētu,tak nevar pagulēt normāli :D
bet nu Zanda tiešām ir īpašs gadījums vai arī vīrietis,kas slepus grib mūsos ielikt mājkalpotājas gēnus :D
es vispār uzskatu,ka māja jātīra abiem,ēst jātaisa abiem utt
(ne jau visu laiku,bet nu pamīšus un/vai kopā)
kas ta mans vecis mētās zeķes un es tik vākšu aiz viņa kā zīdaiņa?! Nekā nebij...pieaudzis cilvēks spēj arī aiznest līdz vešas grozam un istabas izslaucīt.
18.12.2012 11:41 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
es sakuma pucejos, krasojos un visvisadi kopu sevi, tad piedzima mazais un palaidos, lai gan pati to ipasi taja bridi nepamaniju, tad vienu dienu uznaca kkads klikskis ka sapratu ta nevar, un atkal saku kaut nedaudz uzkrasoties, lai gan ieprieks domaju kas man tik uz veikalu jaiet kapec man jakrasojas, kamer mazais cuc pagriezu rinki, iegadajos atkal smukas smarzinas un losijonus, un var teikt ka tagat atkal par sewi rupejos tapat ka tad kad iepazinos ar savu virieti! bet par atraugasanos un gazisu palaisanu, gan tas man nav pienemami!
18.12.2012 11:43 |

Reitings 3966
Sievietes pucējas pārsvarā dēļ citām sievietēm

+
Drusku šikāk pucējos uz pasākumiem, lai tad kad taisa bildes nebūtu atkritēja :D
18.12.2012 11:47 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Es uzskatu, ka tā notikt nevar, tad brīnās, ko otrs sāk skatīties pa labi, pa kreisi :D
Es cenšos izskatīties labi vienmēr, liekas, ka pat kopš esmu kopā ar savu draugu izskatos arvien labāk, savukārt draugs gan vairs necenšas tik dikti, kas man liek viņam atgādināt, ka jāaiziet pie friziera,piem. Svarīgi ir turēt sevi augstumos, tad jau arī pašsajūta ir laba :)
18.12.2012 14:36 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Šis jautājums man vienmēr ir licies diezgan aktuāls, jo ir bail palaisties, kad esmu jaunās attiecībās.

Laika gaitā gan esmu iemācījusies to, ja cilvēku tiešām mīlu, tad tik un tā gribas būt viņam tai labākajai, skaistākajai, mīļākajai. Gribas arī censties un pat tieši nonākot attiecībās - gribas censties jo vairāk! Protams, iekarošanas periods ir nepārspējams, tomēr arī vēlāk ir patīkama apziņa, ka tavs mīļotais ar tevi lepojas!

Iepriekšminētās gāzu palaišanas vai atraugas otra klātbūtnē, manuprāt, nav traģēdija, ja ilgas attiecības - visi esam tikai cilvēki. Tomēr tādu rīcību nevajag uzskatīt par normu, ne ģimenes, ne draugu, ne mīļoto attiecībās.
18.12.2012 15:08 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
nezinu, nekādas pārmaiņas neesmu sevī pamanījusi, vienmēr ir bijis vienādi, kopju sevi tik pat daudz, cik esot attiecībās vai vienai esot.
Jo lielākas finanses, jo ir lielākas iespējas nopirkt to, ko kas patīk, ģērbties kā patīk. Arī sakopt vairāk, iegādāties labāku kosmētiku, aiziet uz kādu masāžu u.t.t. Bet rūpes par sevi nemazinās.
Un es pa māju nestaigāšu uzkrāsojusies, ja man tas nepatīk. Mājās ir jājūtas maksimāli ērti un brīvi.
18.12.2012 15:21 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Esot attiecības neesmu palaidusies. Dažkārt pavēroju vecās bildes un secinu,ka izskatos daudz labāk,un ģērbjos arī labāk. Pa māju,protams,nestaigāju uzkrāsojusies,jo bez kosmētikas jūtos labāk,bet ejot sabiedrībā mēģinu izskatīties pēc iespējas labāk. Esmu novērojusi,ka daudzas sievietes beidzot dabūjot vīrieti tiešām palaižas un neseko sev līdzi, manuprāt tā ir liela kļūda,jo ja vīrietis nav akls,tad viņam svarīgi kā viņa mīļotā izskatās.
18.12.2012 18:00 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Es cenšos, bet tas nav tā mākslīgi vai pārspīlēti. Brīvdienās mājās nelietošu tonālo un pūderi, bet varu uzklāt kādu Madaras tonējošo fluīdu, uzkrāsot skropstas, ģērbšos sievišķīgi, mazliet ieveidošu matus (nevis pa pusei taukaini un saņemti astē) utt. Vārdu sakot, visas pašsaprotamās lietas un vēl nelielu piedevu... :D Man vienmēr ir bijusi vēlme sava vīrieša acīs arī ikdienā izskatīties nedaudz pavedinoši un tā, lai nepārprotami var manīt, ka nezaudēju interesi par viņu, ka viņš mani joprojām satrauc.
18.12.2012 18:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits