Viriesi- cukas!

Reitings 54
Reģ: 07.04.2010
Labvakar milas meitenes! Kadel musdienas viriesi ir kretini? Vienkarsi atlaujas pateikt savai meitenei "ej dirst", nepalaist pa durvim vai vienkarsi noskatities,ka meitenei janes prieks abiem smaigais iepirkumu maisins. Man nav bijusi sadi puisi, bet no si kretina aizeju. Ta vien gribas pa seju sadot! Jums ari blakus ir tadi kropli? Vai ta jusu milotais puisis ir atlavies?
17.12.2012 19:25 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Audzināšana, attiecības ģimenē... Nevar būt, ka vienu meiteni sūtīs d..., bet otru cienīs kā karalieni. Attieksme pret sievieti veidojas jau kopš bērnības, iespaidojoties no ģimenes.
18.12.2012 10:44 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Mans pirmais tests jebkuram vīrietim (it sevišķi, ja vēlotos ko vairāk), lai noteiktu, vai ar viņa manierēm ir ok (kuras nevar pietēlot uz laiku, vai nu ir vai nav) - vai atver durvis, palaiž pa priekšu, nes smagumus manā vietā. Ja tas izpaliek, tad attā ātri vien.
18.12.2012 12:37 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Es savam jau no sākta gala pateicu, ka negribu dzirdēt, kā viņš purkšķina un atraugājas manā priekšā :D Principā izstāstīju visu, ko gaidu no attiecībām, un līdz šim ir respektējis.
Meitenes jau ar ir atšķirīgas, zinu pārus, kur puiši atļaujas visu- durvis never, lamājas, sūta dirst utt. Un viņiem tā ir norma, abiem labi. Tad arī nākošajās attiecībās nekautrējas tā darīt.

Vīrieši nav cūkas, viņi ir vienkārši ar dažādiem raksturiem. Dažiem vnk nervi neiztur, lai savaldītos un nepasūtītu dirst, kad sieviete krīt uz nerviem. Un katra var izvērtēt vai viņasprāt tāds viņai der, vai neder. Ja ne, tad move on

Katrā ziņā, nesaku, ka Livinas vecis rīkojās pareizi.
Bet te dāmām ar derētu paskatīties uz sevi no malas. Gaida jau daudz, bet nedomāju, ka sievietes ar ir baigie nevainīgie zaķīši. Mēs jau ar normālas čūskas esam pa reizei :D
18.12.2012 12:57 |

Reitings 7497
man kaut kā paveicies, satieku pārsvarā galantus vīriešus/puišus. taču šiem ir savi tarakāni galvā :D
18.12.2012 13:00 |

Reitings 7497
Nevar būt, ka vienu meiteni sūtīs d..., bet otru cienīs kā karalieni.

Nepiekrītu. Parasti tieši sieviete ar savu uzvedību parāda, kā pret viņu var atļauties izturēties. arī rupeklis atsevišķu sieviešu priekšā kļūs galants
18.12.2012 13:02 |

Reitings 4838
Apbrīnojami,ka tādi kretīni vēl ir!!!Drausmīga puiša izturēšanās pret meiteni!
Priecājos,ka mans puisis ir apveltīts ar labām manierēm pret meiteni (iepriekš to tā no citiem neizjutu un nepievērsu uzmanību), patīkami, ka puisis palaiž visur pa priekšu, padod roku, uzmanīgs (man pat bieži vien palīdz apiet peļķi :D ), ļoti patīkami! :)
18.12.2012 13:09 |

Reitings 1906
Lancaster, protams, svešu sieviešu klātbūtnē masku noturēt ir vieglāk :) Bet kopā dzīvojot, maskas krīt visiem.
18.12.2012 13:21 |

Reitings 7497
maube`,
es nerunāju par masku. pret katru no mums izturas tā, kā mēs ļaujam. pēc autores rakstības stila (vīrieši - cūkas, kretīni) var noprast, ka viņa nav sieviete, kura māk sevi cēli nest. pret nervozām, agresīvām sievietēm daudzi neizturēsies galanti. neesmu nekad redzējusi vīrieti, kur pasūta sievieti 2 mājas tālāk vnk tāpat. pirmkārt, jādomā par savu uzvedību un jāanalizē, kāpēc kāds ir atļāvies pret tevi tā izturēties.

mēs ar savu uzvedību gan pievelkam konkrētus cilvēkus, gan ar savām darbībām provocējam viņus uz attiecīgu izturēšanos.

neticu, ka pret mani kādreiz tā atļausies izturēties.
18.12.2012 13:26 |

Reitings 7497
*tb. maybe` :)
18.12.2012 13:27 |

Reitings 1906
Tur tev taisnība, protams, jo kokam ir 2 gali, bet vīrietim vienmēr ir izvēle, vai to sievieti pasūtīt vai konfliktu risināt maigāk. Tā teikt, tu taču neattaisnotu savu vīrieti, ja viņš būtu "pelnīti" sitis iepriekšējo sievieti? :) (Pārspīlēti, bet tas, lai izteiktu domu)
18.12.2012 13:32 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
par invalīdiem .
Pāris dienas atpakaļ gadījās satikt . drausmīgi putenoja , es vakarā satinusies laimīgā riksītī lēkšoju uz majam ar pasta paku, mani apdzen "vīriešu " bariņš un viens no aizmugures kāju priekšā palika . čutj ne nokritu . Es nikna kā pūķis norauju kapuci, pagriežos - muzhina , vi chto ??
kretīns - ui, es tevi neredzēju, kur ej , davai ar mums uz klubu .

šoks . pēc izskata 20- 30 gadi, bet tāds lupata . pretīgi . novēlēju pamēģināt to atkārtot uz sava svara cilveka , ja nav bail un vēl atrākā riksī aizrikšoju prom .

Tā ir kāda jauna cepēšanas metode ? Nolaid garam ejošās meičas no kājām un aicini tusēt ?
18.12.2012 13:38 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Tāds tādu atrod!

Meitenei, kas šitā palaiž muti par savu otru pusi un vīriešiem kopumā piestāv tāds pats partneris!
18.12.2012 13:39 |

Reitings 7497
maybe`,
vīrietis izvēlas tādu variantu, kāds viņam ir pieļaujams. un to, kas viņam šķiet pieļaujams, leilā mērā ietekmē arī sievietes uzvedība.

atbildot uz tavu jautājumu :
tagad varu tev pateikt, ka nē un ka man ar tādu vīrieti nebūtu nekas kopīgs. Taču nedod dievs iemīlēties - tad mēs sākam attaisnot arī to, ka mūs pašas sit.

man gan ir bijušais vīrietis iesitis (uz to momentu viņa JAU bija bijušais), bet viņam ir garīga slimība un viņš nemaz to neatceras, tāpēc piedevu. ceru, ka tā viņa dzīvē ir vienīgā reize. tā kā situācijas tiešām var būt dažādas. es runāju par to, kas notiek pārsvarā, ne par izņēmumiem
18.12.2012 13:40 |

Reitings 8272
nu lūk tev tagad ir iespēja to nepieļaut- pamet viņu. viņš vnk tāds ir izaudzis. varbūt viņš savā ģimenē šādu modeli redzēja, varbūt tā dara, jo tas ir kruti un var sajusties kā baigais varonis. esmu dzirdējusi, kur puiši savas meitenes sūta dirst. nu es jau sen domāju, ka viņām tādi jāpamet, bet neviena no viņām to vēl nav izdarījusi, jo, redz, lielā mīlestība. var redzēt, cik puisim ir liela mīlestība, ja viņš viņu nosauc par cūku vai sūta dirst.
nedomāju,ka tev ir vērts viņu pāraudzināt. un tiešām neviens vīrietis līdz šim nav gājis plikām rokām, bet es stiepju smagus maisus. ir reizes, kad es pari sagrābjos, lai neietu mēs 2 reizes, un neklausu, kad man liek nolikt, bet nav bijis tā, kā tu raksti.
18.12.2012 13:44 |

Reitings 1906
Pārāk diskutabls jautājums... Pārāk daudz faktoru. Taču mana galvenā nostāja - cilvēkam jabūt savaldīgam :) Ja otra pusīte izraisa nepārvaramu vēlmi nicinoši izturēties, tad ir jāškiras, nav ko tur ākstīties.
18.12.2012 13:45 |

Reitings 1190
es neuzskatu, ka vispār dauzīt cilvekus nedrīkst , kas attiecas arī uz meitenēm . Ir tādas , kas pašas rokas palaiž pie pirmās izdevības , bet pēc tam paziņo, ka meitenes jau sist nedrīkst . Tas nav nekāds vājais dzimums .
18.12.2012 13:46 |

Reitings 8272
Ja godīgi, es nevienu reizi neesmu slēgusi filmu vai kādu sporta pārraidi, kad mans draugs to jau skatās. un tas ir ļoti vnk iemesla dēļ - aiz cieņas. esmu pat sēdējusi un skatījusies,un nonākusi beigās pie secinājuma, ka man vajag biežāk paskatīties dažreiz to, ko viņš skatās. ja man galīgi nekgribas skatīties, ko viņš skatās, es ieslēdzu datoru vai palasu grāmatu, vai aizeju uztaisīt ēst, vai piezvanu kādai draudzenei. nu labi, mēs dzīvojam kopā, bet tu vari paņemt līdzi kādu žurnālu vai arī kādam piezvanīt (protams, ne jau tajā telpā, kur viņš skatās tv). pat, kad mēs nedzīvojām kopā, es dažreiz paņēmu līdzi kādu žurnālu, kā rezultāta arī viņš viņu pāršķirstīja. ja es kko baigi skatos, vinš parasti pajautā, vai es to gribu noskatīties vai arī vin''s var slēgt prom. nu par cik mēs varam skatīties atkārtojumos, tad es ļauju savas melodrāmas pārslēgt :D nedomāju, ka vīrietim būtu jāskatās mani salkanie seriāli :D
bet to, ka jums sexa nav bijis mēneša... un visiepieškiminētais liecina tikai par to, ka viņam ir cita. randiņu periodā mēs tikāmies arī vienreiz nedēļā (nedēļas nogalēs) un es par to nemaz nesatraucos. dažreiz varbūt arī nedēļas vidū. saprotams, ka cilvēks pēc darba grib vnk iekrist gultā un neko nedarīt. kāda jēga būtu no jūsu tikšanās, ja viņš domās tikai par gultu un miegu?

dēļ jūsu strīda iemesla viņš nedrīkstēja tā ar tevi runāt, bet tu arī nedarīji gluži pareizi. te ir tas tipiskais gadījums- skatīsimies to, ko mēs kopā varam skatīties- bet īstenībā jūs skatīsieties to, ko tu gribi, un tam nav nekāda sakara ar viņa domām.
18.12.2012 13:56 |

Reitings 1190
Lai ģimene valdītu saticība , ir vajadzīgi vismaz divi datori :) gribi filmu- paskaties uz otra :)
18.12.2012 13:58 |

Reitings 1705
Man liekas, ka mēs satiekam tādus cilvēkus, kas mums kaut ko iemāca. Respektīvi, ja necieni sevi, tad visu laiku satiksi cilvēkus,kas Tevi necienīs. Un tā arī ar citām īpašībām. Vispār mūsu pašreizējā dzīve un cilvēki apkārt lieliski parāda mūsu šobrīdējo iekšējo pasauli :)
Nespēju vien nobrīnīties, kā, man mainoties un "strādājot ar sevi", mainās mana apkārtējā pasaule :)
18.12.2012 14:02 |

Reitings 8272
naktsmeita- ja godīgi nepiekrītu tavam teiktajam par 2 datoriem, jo tad cilvēki atsvešinās. Katrs sēž vnk pie sava datora visu dienu un gandrīz katrs ar savu datoru arī iet gulēt. tas nav risinājums. ir jāpanāk kkāda vienošanās. it sevišķi šajā situācijā. nedzirdēju, ka šo pāri vsp vienotu kādas kopīgas intereses. pat sexa viņiem nav (nu vismaz vienam ar otru). 2 datori vsp viņus padarītu tikai par vienas istabas brīvdienu draugiem.
18.12.2012 14:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits