Ja godīgi, es nevienu reizi neesmu slēgusi filmu vai kādu sporta pārraidi, kad mans draugs to jau skatās. un tas ir ļoti vnk iemesla dēļ - aiz cieņas. esmu pat sēdējusi un skatījusies,un nonākusi beigās pie secinājuma, ka man vajag biežāk paskatīties dažreiz to, ko viņš skatās. ja man galīgi nekgribas skatīties, ko viņš skatās, es ieslēdzu datoru vai palasu grāmatu, vai aizeju uztaisīt ēst, vai piezvanu kādai draudzenei. nu labi, mēs dzīvojam kopā, bet tu vari paņemt līdzi kādu žurnālu vai arī kādam piezvanīt (protams, ne jau tajā telpā, kur viņš skatās tv). pat, kad mēs nedzīvojām kopā, es dažreiz paņēmu līdzi kādu žurnālu, kā rezultāta arī viņš viņu pāršķirstīja. ja es kko baigi skatos, vinš parasti pajautā, vai es to gribu noskatīties vai arī vin''s var slēgt prom. nu par cik mēs varam skatīties atkārtojumos, tad es ļauju savas melodrāmas pārslēgt :D nedomāju, ka vīrietim būtu jāskatās mani salkanie seriāli :D
bet to, ka jums sexa nav bijis mēneša... un visiepieškiminētais liecina tikai par to, ka viņam ir cita. randiņu periodā mēs tikāmies arī vienreiz nedēļā (nedēļas nogalēs) un es par to nemaz nesatraucos. dažreiz varbūt arī nedēļas vidū. saprotams, ka cilvēks pēc darba grib vnk iekrist gultā un neko nedarīt. kāda jēga būtu no jūsu tikšanās, ja viņš domās tikai par gultu un miegu?
dēļ jūsu strīda iemesla viņš nedrīkstēja tā ar tevi runāt, bet tu arī nedarīji gluži pareizi. te ir tas tipiskais gadījums- skatīsimies to, ko mēs kopā varam skatīties- bet īstenībā jūs skatīsieties to, ko tu gribi, un tam nav nekāda sakara ar viņa domām.