Darīt vai nedarīt?

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Esmu jau iepriekš dažas diskusijās savu problēmu pieminējusi,bet šoreiz izveidošu atsevišķu diskusiju!
Pirms gada vai nedaudz ilgāka laika pašķīros no sava Ex.Ne aci pret aci,bet modernajā interneta vidē.Tas viss tā slideni notika - bez pārmetumiem,bez nekā,vnk viens otram izslīdējām no rokām.Pat nebija tādas frāzes,ka šķiramies,vnk bija klusums,no kā es izsecināju,ka viss ir cauri!
Nezinu kāpēc,bet par šo cilvēku tik tiešām aizdomājos gandrīz katru dienu, vismaz uz 5 minūtēm.Savā ziņā man pret šo cilvēku ir sakrājies zināms rūgtums,jo no viņa neko šādu nebiju gaidījusi...pēc visa,ko kopā piedzīvojām,bet ne par to ir stāsts.
Kā jau minēju,man pret viņu ir sakrājies zināms rūgtums,varbūt pat dusmas,nezinu kā to nosaukt.Skumjas arī ir!Visu laiku prātoju - līdz šim neesam sazinājušies,bet man tik daudz ir sakrājies,ko gribētos viņam pateikt.Un tagad esmu dilemas priekšā - uzrakstīt viņam draugos (pieļaujot,ka atbildi nesaņemšu vai ko skarbu man pateiks) vai tomēr klusēt un krāt visu sevī?Ja arī rakstītu - gribētos bez pārmetumiem,bet tomēr nedaudz par visu tā iedurt sirsniņā (tā nu tas ir!).Vakar pat ejot gulēt atkal par viņu aizdomājos un pat acīs saskrēja asaras....
Bieži pat sevi pieķeru pie tā,ka man šis rūgtums un domas par šo cilvēku traucē domāt par citiem puišiem, attiecībām!Laikam nav izdevies šo cilvēku izmest no prāta,jo viss tik nesaprotami beidzās!

Ko jūs darītu manā vietā?Kā rīkotos?
17.12.2012 15:16 |

10 gadi
Reitings 1281
Reģ: 21.08.2012
Es noteikti nerakstītu. Pati pēc tam nožēlosi. Ja neesi gatava citām attiecībām, nevajag vēl. Tev nav jāmetas citās attiecībās tikai tāpēc, ka tas būtu "normāli" gadu pēc šķiršanās.
Es esmu bijusi tavā situācijā, centusies to smagumu un aizvainojumu šādā veidā no sevis izdabūt, bet beigās pati esmu palikusi muļķes lomā.
17.12.2012 19:30 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Paliks vieglak, kad būsi materializējusi savas domas - izlikusi uz papīra. Man parasti ar to pietik, kad par kaut ko cepos.
17.12.2012 20:40 |

Reitings 4838
Nē,nē,mans mērķis noteikti nav ar šo cilvēku atkal saglābt attiecības un būt kopā. Vnk gribas pateikt acīs,kāds kretīns un lupata viņš ir!!!Bet apzinos,ka jēgas jau nebūtu nekādas...tik gribas izrunāties un izlikt savu sāpi!
17.12.2012 20:51 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Saku vēlreiz - uzraksti un izmet/sadedzini, bet nesūti... Nu kāds tev būs labums no tā?
17.12.2012 20:54 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Man gan nebija gads pagājis,bet bija arī rūgtums sirdī.Maigi sakot-rūgtums. Es viņu ienīdu! un pateicu beigās visu,ko domāju, aizsūtīju pāris ļoti ļaunas sms,ļoti ļaunas,jo zināju viņa vājās vietas.Novēlēju visu to ļaunāko. Viņš uz mani nekad nebija dusmojies,piedeva.Man jau arī bija kauns pēc tam,prasīju piedošanu,nemaz nezināju,ka esmu tik ļauna. Bet zini,ko? Palika ļoti viegli, pēc tam es viņu patiešām atlaidu ar visu prātu un neprātu. un tad sākās pavisam cita dzīve, viss nokārtojās un es manījos.Man vajadzēja pateikt visu,kas sakrājies.Es saku-raksti.
17.12.2012 20:55 |

Reitings 4838
Labums būs tikai tāds,ka es viņam konkrēti būšu pateikusi,kāds viņš ņerga ir!Bet neko citu.Jāuzraksta ir jebkurā gadījumā,vismaz priekš sevis uz lapas.Teikšu atklāti,ka es šo cilvēku arī daļēji patiesībā ienīstu!!
17.12.2012 20:59 |

Reitings 119
Reģ: 19.06.2011
Ja beigās arī raksti un pat sūti - tad neraksti, ka viņš ir lohs utt., tas liks viņam tikai pasmieties. Droši raksti, kas tev sāp un kā jūties utt., bet neko, kas rupji noniecinātu viņu.
17.12.2012 21:01 |

Reitings 4838
Rakstīju, ka negribu nez kādus uzbraucienus nesmukus rakstīt,bet tā smuki iedurt sirdī!Laikam viss tik ilgi manī ir krājies,ka gribas visu izlikt uz āru.
Ir man jaunas attiecības, viss ok, līdz brīdim,kad iedomājos par EX,tad liekas,ka viss manā galvā griežas un ir liels juceklis!
17.12.2012 21:05 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
aizvainojums, jūties nodota, piekāsta...
cik ilgi bijāt kopā? un domā par viņu tādēļ,ka nav neviens par ko domāt (vīrietis, vai ne?) ..jauna iemīlšanās tikai liks saprast, ka nav vērts pat domāt :)
17.12.2012 23:01 |

Reitings 4838
Rakstīju,ka man ir tagad jaunas attiecības, jauns puisis.
Kopā bijām 4 gadus :)
17.12.2012 23:03 |

Reitings 370
Tad tiešām uzraksti, nav jau pat svarīgi ko viņš par to domās vai ko domās par tevi. Vajadzēja jau ātrāk pateikt, bet tas ka pat pēc gada vēl esi tik dusmīga tikai apliecina, ka šīs domas un jūtas vajag izlikt uz āru.
17.12.2012 23:09 |

10 gadi
Reitings 1281
Reģ: 21.08.2012
bet iedomājies, ko viņš domās, to lasot - to, ka tu jau gadu gruzdi pie sevis, tur aizvainojumi, esi pārņemta ar viņu (neatkarīgi no tā, ko uzrakstīsi). Tas tikai pabaros viņa pašapziņu. Nu man tā būtu, ja bijušais tagad sāktu man sakstīt sms vai vēstules, kas kliedz, cik ļoti viņam sāp un kāda esmu maita.
17.12.2012 23:54 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
līdzīgi kā man.. es arī izšķīros ar puisi un viss notika tā viss un attā , sākumā, protams, drusku pārdzīvoju ka tā, bet tas kā jau pie visām šķiršanās problēmām :D
drīz vien es pārkāpu savu vēlmi viņam rakstīt, iestādīju dziļāk savu lepnumu un kkā aizmirsās viņš, satiku citu puisi, savu tagadējo draugu, kurš man vnk ir labākais, koman dzīve devusi! un pa ex nu jā, šad tad iedomājos, kad kādam mūsu kopējam paziņam ieraudzīju viņu bildēs nu ar domu ''kā viņam iet utt.'' , jo es biju vnk pārliecināta dziļi dziļi sirdī un sevī,ka viņš vispār nepārdzīvo un pasarg Dievs kko uzplīties rakstīt :D BET reāli jau pēc gada kopā nebūšanas viņš pats man sāka rakstīt kjipa no tās sērijas, ''mēs tā nogriezām visu, neko neizrunājām utt., '' es viņam pieklājīgi atbildēji kā iet utt., viņs , ka vajagot satikties! es pateicu jā, jo tajā brīdī kkā aizdomājos,ka moš tiešām labāk būtu satikties salikt visus punktus uz ''i'' un man bija ko viņam teikt, kaut vai daži tie mani rūgtumiņi sirdī, kas bija palikuši.. gāja laiks, es visu laiku attiecu atteicu un tagad sapratu, ka nē man tas galīgi nav vajadzīgs, sakarā ar viņu man viss ir beidzies, man nav ko runāt, viss rugtums pazuda un iekša vēlu viņam laimi! Īsumā šo visu rakstīju ar domu,ka varbūt neraksti, nevajag, nepazemo sevi ar to, ka varbūt viņš ieraudzīs Tavu vestuli un nodomās ''bļ*n ko tai atkal vajag'' vai neko neatbildēs vai vēl tizlāk - atbildēs kko pretīgu, tici man tad Tava ieksēja sajuta paliks vēl sūdīgāka... Veido savu dzīvi BEZ viņa.
18.12.2012 12:14 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
visi rūgtumi pazūd, kad satiec citu, tā ka varbūt labāk koncentrēties uz jaunu kontaktu uzmeklēšanu, jo tad vairs nebūs vēlmes cilāt vecus notikumus..
18.12.2012 12:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits