līdzīgi kā man.. es arī izšķīros ar puisi un viss notika tā viss un attā , sākumā, protams, drusku pārdzīvoju ka tā, bet tas kā jau pie visām šķiršanās problēmām :D
drīz vien es pārkāpu savu vēlmi viņam rakstīt, iestādīju dziļāk savu lepnumu un kkā aizmirsās viņš, satiku citu puisi, savu tagadējo draugu, kurš man vnk ir labākais, koman dzīve devusi! un pa ex nu jā, šad tad iedomājos, kad kādam mūsu kopējam paziņam ieraudzīju viņu bildēs nu ar domu ''kā viņam iet utt.'' , jo es biju vnk pārliecināta dziļi dziļi sirdī un sevī,ka viņš vispār nepārdzīvo un pasarg Dievs kko uzplīties rakstīt :D BET reāli jau pēc gada kopā nebūšanas viņš pats man sāka rakstīt kjipa no tās sērijas, ''mēs tā nogriezām visu, neko neizrunājām utt., '' es viņam pieklājīgi atbildēji kā iet utt., viņs , ka vajagot satikties! es pateicu jā, jo tajā brīdī kkā aizdomājos,ka moš tiešām labāk būtu satikties salikt visus punktus uz ''i'' un man bija ko viņam teikt, kaut vai daži tie mani rūgtumiņi sirdī, kas bija palikuši.. gāja laiks, es visu laiku attiecu atteicu un tagad sapratu, ka nē man tas galīgi nav vajadzīgs, sakarā ar viņu man viss ir beidzies, man nav ko runāt, viss rugtums pazuda un iekša vēlu viņam laimi! Īsumā šo visu rakstīju ar domu,ka varbūt neraksti, nevajag, nepazemo sevi ar to, ka varbūt viņš ieraudzīs Tavu vestuli un nodomās ''bļ*n ko tai atkal vajag'' vai neko neatbildēs vai vēl tizlāk - atbildēs kko pretīgu, tici man tad Tava ieksēja sajuta paliks vēl sūdīgāka... Veido savu dzīvi BEZ viņa.