kur ir puiši?

Reitings 114
Reģ: 14.12.2012
Sveiki!

Noteikti, ka ir jau bijušas daudz diskusijas par to un ap to, bet, meitenes, kur lai satiek puišus? nu man nesanāk uz ielas vai veikalā, vai bibliotēkā. nepārprotiet, es neesmu dinozaura māsīca! šis jautājums sāk palikt pārāk aktuāls. man ir 21 gads, nemaz nekārojas sēdēt un neko nedarīt ar draudzenēm. Jums pirmā doma - vajag iet uz klubu?? nu? cik reizes gājāt, kamēr atradāt?
help!
14.12.2012 21:49 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Man ķšiet, ka ja meitene ir tākaizmisusi pēc vīrieša, viņi to redz un tas atbaida. :D Dažreiz var manīt meitenes kafūžos vai uz ielas, kas tik ar acīm meklē tos vīriešus! Nopietni - to var tā no malas pamanīt. :D
15.12.2012 18:41 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
mana mamma stāstīja par Ellas peiminēto situāciju- ka viena pārdevēja apkalpjot viņu nav nemaz gribējusi darīt savu darbu, kā parādās kāds vīrietis tā acis tikai tur, šausmas..
15.12.2012 18:44 |

Reitings 114
Reģ: 14.12.2012
paldies Jums gan par padomiem, gan rājieniem. laikam jāsāk cerēt uz ZSV brīnumu un, protams, pašai kaut kas arī jādara. juhuu
Tik traki nav, lai skatītos uz visiem apkārt. man pat šķiet, ka tās meitenes/sievietes, kas skatās apkārt nav "izsalkušas" pēc uzmanības, bet gan vienkārši blenž, lai gudri spriestu! bet nevajag jau aizmirst, ka ir puiši, kam patīk atrasties uzmanības centrā. man gan tādi - neapmierināmie - neliekas gluži pie pilna prāta.
15.12.2012 18:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)