Esiet sveicinātas visas (visi)! Ilgi domāju un tomēr nolēmu izveidot tādu topiku, tīri intereses pēc. Saderēju ar draugu, ka neviena meitene nepiekritu būt kopā ar tādu, kas atbilst vairākiem kritērijiem, kurus tūlīt nosaukšu. Tā kā forums ir anonīms un arī man zināmais lielākais sieviešu forums, tad gribēju uzzināt jūsu viedokļus, vairāk jau izklaides pēc. Varat izteikties, kā vien jums tīk (ja ir vēlme un laiks) un arī es atzīšos, ka sekojošs apraksts būs par mani. :D Tātad - vecums 21, augums 185 cm, sportiska miesasbūve. Kritēriji:
1. Patīk daudz un dažādi sporta veidi, pats daudz skrienu un trenējos ar dzelžiem.
2. Nepatīk un izvairos no visām ballītēm, tusiņiem utt. Attālus radiniekus cenšos apmeklēt pēc iespējas retāk.
3. Atsevišķās reizēs man nav ko teikt - jā, varu normāli sarunāties ar jebko un par jebko, taču ilgi sarunu (jēdzīgu) uzturēt neizdodas.
4. Esmu visai atpalicis no modernās dzīves, ar to es domāju, ka nesekoju jaunumiem ne politikā, ne kultūrā, ne tehnoloģijās (pat telefons ir 8 gadus vecs, aifons - kas tas tāds? :D )
5. Dodu priekšroku mieram un mierīgām pastaigām (skrējieniem) mežā vai jebkur citur pie dabas, no sabiedrības ārpus darba laika cenšos izolēties.
6. Nepieskaitu sevi pie personas, kura būtu apveltīta ar kaut kādu entuziasmu vai inovatīvām idejām. Principā dzīvoju šodienai (tas gan nenozīmē, ka par rītdienu man ir vienalga, bet nu ceru, ka domu sapratāt).
Nu, tas arī laikam īsumā būtu viss, negribas arī šeit pārāk gari izplūst. Rezumē - man liekas, ka šāds komplekts ir tipisks priekš forever alone, draugam citas domas. :D Topiks nav veidots kā kaut kāda čīkstēšana vai kas tamlīdzīgs, vienkārši izdomāju to uztaisīt, apmainīties ar viedokļiem (ja tādi būs, protams). :D