Sveikas!
Ļoti nepieciešams padoms/idejas..
Kolēģei rīt ir vārdadiena un gribās uzdāvināt kaut ko personīgi no sevis ( ne tikai kopistisko kolēģu dāvanu ) Tikai nav idejas.. Laiks arī nav.. Vajag kaut ko it kā personisku, it kā mīļu un neko īpaši dārgu.. kaut kādu nieciņu, tikai nezinu ko... Ko jūs dāvinat kolēgēm?
mums parasti ir kopistiskās dāvanas.
ja man vajadzētu šāda tipa dāvanu, domātu - ar ko kolēģe nodarbojas brīvajā laikā, kas viņai patīk, ko ir teikusi par kaut kādām lietām..
Es parasti kolēģēm dāvinu kādu īpašu konfekšu kārbiņu. Kādu,ko neēd ikdienā,jo īsti ļoti tuvas mēs neesam, bet atcerētis gribas. Vai kādu ziedu podiņā. Īpāsi uz to neiespringstu. nu nejau vārda dienā.
Viņai nav īpašu hobiju, viņa ie veģetāriete, patīk turcija, neko garšīgu dāvināt navar, jo viņai brauc ciemos džeks un tagad ir diēta.. Bija jau doma kaut kādu garšīgu pīrāgu uzcept, bet atkrīt...
Neko ļoti dārgu un milzīgu... Pievienojos par skaistu konfekšu kārbu, šampi. Jāskatas, kas kolēģei patīk, varbūt kāda smaržīga svece, puķe podiņā, piemēram, orhideja! Kolēģiem jau parasti tīri simboliski kaut ko :)
Nu konfektes paglabās līdz džeka atbraukšanai un tad pie šampja glāzes abi ar draugu tevi atcerēsies. Kāda vaina?
Vai obligāti vajag,lai tevi pacienā? Vai arī tev obligāti jāredz,kā viņa tavas končas apēd?
nē, neesmu tāda ka man obligāti nepieciešams lai mani pacienā ar koncām un apēdam kopā..
Ar šo kolēģi esam ļoti sadraudzējušās, sēžam vienā kabinetā, strādājam vienā sfērā, vakaros viņa mani pa ceļam aizved līdz pieturai.. Nu tāds labs cilvēciņš... :)
Nu, ja viņa dzer tēju...Ir Rimi tik smukas kastītes, grāmatas formā un iekšā melnā tēja beramā...Vakar tajā pašā Rimčikā mamma dāvanā nopirka arī tējas kasti, kur iekšā bija melnā, piparmētru tējas, vēl kaut kādas..Stāv tur, kur tējas