Forša diskusija, pacelšu. :-)
Nesen ar draugu pa istabu kaut ko smējāmies, jokojām. Viņš stāvēja istabas vidū, es pie loga un iedomājos uzlekt draugam kukaragā. Skaļā balsī iesaucos "Ahoooi, lēciens kukaragā", draugs nedaudz pietupās, es ieskrējos, lidojumā palecos, ar rokām atbalstījos pret drauga muguru un nākamajā brīdī sapratu, ka pēkšņi manai sejai strauji tuvojas grīda. Kaut kā neaprēķināju savu ātrumu, lidojuma trajektoriju, drauga augstumu un pārlidoju pāri paredzētajam mērķiem. Rezultātā sanāca tā, ka ar rokām atbalstījos pret grīdu, mana priekšējā daļa karājās bīstami tuvu grīdai, dibens un kājas atradās uz drauga pleciem, bet pats draugs kaut ko murmulēja man starp kājām. Manu kliedzienu lidojumā laikam varēja dzirdēt blakus pagastā. :-D Pēc tam vēl kādu brīdi četrrāpus kā alkoholiķe rāpoju pa grīdu un smējos līdz asarām vēl joprojām trīcēdama no pārbīļa. :-D
.
Pirms kāda mēneša kojās arī nokritu pa smuko. Bija pēcpusdiena, laukā karsts laiks, visi kaut kur izgājuśi, kojās valdīja klusums. Es izdomāju, ka vajag man nokāpt no 3.stāva, kur es dzīvoju, uz 1.stāvu. Pašpārliecināti klakškināju ar savām čībām pa kāpnēm un kāpņu posmā starp 1.un 2.stāvu mans ķermenis izdomāja, ka būtu forši sapīties pašam savās kājās un nokrist. Nākamos 4 pakāpienus nolidoju, kur galapunktā mani viesmīlīgi sagaidīja cementa siena un pēc tam arī cementa grīda. 1.stāvā sēdēja dežurante, domāju, ka klusumā labi izklausījās vispirms soļi pa kāpnēm, tad krītoša organisma troksnis un beigās sulīgs "fuuuck". Par spīti sāpēm piecēlos, nopurinājos un ar smaidu aizsoļoju pa gaiteni. :-D