gan jau bus kada kura raustisies verot vala ielikto bloga linku kas vainigs tas bailigs :]
Ko var līst pa citu gultām, lai taču meičuki drāžas ar ko grib! Pašai nav bail vērt vaļā?
Un, jā, starp citu. Kādreiz Essential bija tāda trepju telpa pa kuru no A30 zāles varēja nokļut pa taisno uz meinflōru. Tad nu 18-gadīgā Ance nesās pa trepēm pie sava mīļotā, jo taksis gaida, līdz piekšā izskrien kaut kāds anglis vai diezviņzin kas, nostājas priekšā durvīm (tā telpa šaura), fiksi izvelk savu aifonu, kas tolaik Latvijā bija kkas wow, tāpēc es, ja godīgi, uz to aizskatījos, fiksi nofočē mani (vienu pašu) un ne vārda neteikdams aiziet. Es paliku vieglā šokā. Nekad neesmu meklējusi savu bildi šādos blogos, bet reāli nebrīnītos, ja tā tur būtu. Anyway, stāsts momentālajām nosodītājām - arī tā gadās, ne visas tās meičas guļ ar tiem ārzemniekiem, viņiem jau ar patīk savus varoņdarbus piepušķot.
P.S. Konkrētajam čalim gan paveicās nozust, savādāk varētu savā blogā rakstīt, cik Latvijā brutāli piekauj ārzemniekus, jo man toreizējais draugs viņu pusstundu meklēja pa klubu vilkdams mani aiz rokas. :D