Zobārsts Rīgā!!!

Reitings 344
Reģ: 21.07.2011
Sveikas!

Kādas atsauksmes un pieredze par Rīgas zobārstniecību DENTAL.lv??
Garas rindas tur?
Un cenas?

Lieta, tāda, ka ļoti sāp zobs, bet ar finansēm šobrīd tā pašvaki. Zinu, ka man tur ir liels caurums- un iespējams ar kaut kāds iekaisums- sāp ļoti zobs!
Un vispār gribās zināt, par manu zobu veselības stāvokli kopumā!:)
02.12.2012 23:46 |

Reitings 28
Reģ: 29.01.2009
Man atkal ir tā, ka jau pirms kāda laiciņa ēdot "Gotiņas" paliku bez pus zoba un citam zobam bez pus plombes. Tā kā ar naudu ir problēmas, un nekas nesāpēja, zobārstu atliku. Arī dēļ tā, ka man ir vienkārši paniskas bailes no zobārstiem. Taču tagad tas zobs, kam "pazuda" plombe, sāk drausmīgi sāpēt. Un vajag pie zobārsta... Bet tagad man ir ļoti bail par to, ka man lasīs lekcijas par to, ka negāju laicīgi utt. Es saprotu, ka pati esmu vainīga, bet man ir dikti bail... Vai Jums ir gadījies, ka aizejot pie zobārsta, viņš Jūs vienkārši sāk lamāt? Bailēs, ka tā būs, es staigāju ar dikti sāpošu zobu... :(
25.02.2013 17:19 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Šuk - Nevienam svešam cilvēkam nav tiesību Tev ko pārmest. Tu ej risināt problēmu un par to maksā, nevis ej konsultēties par savu rīcību.
Nevelc vairāk garumā, citādi saņemsi pati no sevis pārmetumus par, piemēram, iekaismu, kas aizgājis līdz žoklim - kur izdevumu nebūs 20Ls robežās
25.02.2013 17:22 |

Reitings 523
Reģ: 12.05.2011
te tikai apmeklēju zobu higiēnu, jo patīk tas, ka nav tas saucamais-ultra...bet gan ar rokām rūpīgi tiek izberzts:) katrs zobs.
26.02.2013 21:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits