Sāku kaut domās gatavoties Ziemassvētkiem. Savam vīrietim nolēmu uzdāvināt dāvanu, kas iepriecinātu arī smaržas- tagad tikai jautājums- kādas? Ir kāda pieredze/zināšanas? :)
Manam vīram patik Armani Code! Jau trešo gadu lieto un pat nedomā mainīt! Domāju uzdāvināt viņam uz Ziemassvētkiem jaunu Armani Code Sport. Ko domājiet? Vai kāds mēģināja? :) Atradu labas cenas uz dāvanu komplektiem šeit.
Vai sava vīrieša smarzas sajūtat arī, piemēram, dienas otrajā pusē, ja viņš tās ir iepūtis no rīta. Es lietoju
Clinique Happy , ļoti patīk, bet nav īpaši noturīgas. Varbūt es esmu pieradis pie šīs smaržas un to nejūtu..?
Vai sava vīrieša smarzas sajūtat arī, piemēram, dienas otrajā pusē, ja viņš tās ir iepūtis no rīta. Es lietoju
Clinique Happy , ļoti patīk, bet nav īpaši noturīgas. Varbūt es esmu pieradis pie šīs smaržas un to nejūtu..?
par clinque smaržām man nav atsauksmju, bet parasti ir tā, ka pats un apkārtējie vairs nejūt, bet, dodot buču, var skaidri just. atkarīgs arī no smaržu veida, tādi svaigie ūdentiņi parasti izgaist ātrāk, pikantie un šipra ir sajūtami ilgāk.