labvakar,ārste man atklāja cistu olnīcas,jo man sāpēja kreisais sāns,tācu viņa pateica ka tas nav nekas traks un lai atnākot pēc mēneša,taču man tik riebīgi sāp tas sāns un lidz ar to kāja arī..:(
vai tiešām nekas tur nav jādara?
Man teica, ka ir cista olvadā. Lai atnāku vēlreiz pēc mēnešreizēm, jo cistas mēdzot pazust pašas no sevis. Beigās nonācu slimnīcā, operācija, 10 cm liela rēta un tā nebija cista. Situācija un sekas ļoti bēdīgas, bet dakteri nevainoju.
nu par arpusdzemdes gr nevar but runa,jo man testi bija negatīvi jo no bailem taisiju,pazimes nebija kā grūtniecībā un mr ari bija,tiesi vairak ska sapet pec mr..
Starpcitu, gan mēnešreizes, gan tests var rādīt negatīvi arī tad, ja esi stāvoklī un tā ir ārpusdzemdes grūtniecība - visur, kur rakstīts par šo tēmu, ir tas apstiprināts.
Ja esi no Rīgas un esi gatava samaksāt samērā lielu summu, tad varu ieteikt ļoti jauku, saprotošu un labu ginokoloģi - viņai visi aparāti atrodas kabinetā un uzreiz var pārbaudīt..
ne ponette man ari arsts teica ka pie arpusdzemdes grutniecibas tests arī rāda pozitivu rezultātu un mr tik smerejas..a man laika mr bija un kaa vienmer..
Nu nezinu, nemācēšu teikt.. Ja daktere tevi vienkārši izmeklēja bez visādiem aparātiem, tad labāk aiziej uz ultrasonogrāfiju. Pašai sirds būs mierīgāka. :)