Sveikas
Taka tuvojas Ziemassvētku balles, Jaunais Gads, tad vēlējos jautāt, kāda būtu Jums katrai ideja par matu sakārtojumu.. (skruļļaini, taisni, cope)
Padalieties ar idejām
Paldies
Manuprāt, ejot uz balli ir jāveido mati frizūrā, es pat teiktu tikpat obligāti, kā jāvelk skaista kleita.
Vienkārši taisni lai paliek ikdienai.
Idejas:
youtube: hairstyle for ball vai wedding hairstyles (tas stilistikā ir līdzīgi)
Atliek tik izvēlēties pēc spējām sataisīt vai patikšanas un parādīt frizierei
šogad vēlos uztaisīt kādu augsto grizūru. Bet vēl nezinu kādu, gribas ko maximāli vienkāršu, bez liekām detaļām.
Man ir negatīva piedze ar ballēm - Tieši pirms gada ballē, viena meitene uzkāpa uz maniem matiem un, izrāva pamatīgu šķipsnu. :D
Nezinu kas viņai aizmugurē darās, bet no sāna izskatās labi.
Man mati nestāv labi nekā citādi kā tikai taisni, pat ja nez cik lakas sapūsts, lokas, piemēram, jau pēc stundas galīgi saplakušas. Tāpēc man labākais variants, lai smuki - vnk izlaisti. Varu variēt celiņu:D
Man pašai līdzšinējās ballēs ir bijuši lokoti un sasprausti dažādos veidos.
Pēdējā, kurā biju nesen - bija salokoti un sasprausti uz vienu sānu, kombinācijā ar gariem auskariem.
Kādā no nākamajām ballēs varētu ieplānot ko formālāku un savāktāku. Šādā stilā:
Zivs man tieši tas pats. Man plāni mati pietam, varu uz viskarstākā režīma salokot, sapūst ar laku, vēl pirms tam želeju ieziest- neturās. Ja vēl kur jāiet, sevišķi ziemā, ar cepuri galvā, ierodoties pasākumā bail spogulī skatīties.