Mīļums

Reitings 108
Reģ: 31.08.2009
Jau labu laiciņu gribu jums meitenes pajautāt par vienu lietu.

Aizdomājos par to, cik bieži dienā jūsu mīļotais, dzīvesbiedrs, zaķītis, kaķītis vai vnk draugs reāli pievērš jums uzmanību? Respektīvi, vai viņš jūs samīļo, sabučo vai varbūt skūpsta?
Vienkārši, liekas, ka esmu tāda vienīgā... neesmu saņēmusi pat nieka buču jau 4. dienu. Dzīvojam kopā, guļam kopā, ēdam kopā.. Vai tiešām rutīna? Pieradums? Es vairs nezinu, kas tas ir.
Mēģinu sev iestāstīt, ka vnk viņš tāds ir pēc rakstura, neprot izrādīt mīļumu, bieži strīdamies utt. Nav šaubas ar to, ka viņš mani nemīlētu, par to esmu 100% pārliecināta, bet par to, kāpēc tā ir?
Brīžiem liekas, varbūt esmu pelnījusi ko labāku, būt mīlētai, lutinātai un apčubinātai. Tāpat arī man ļoti patīk parunāties, kaut vai tīri globālas tēmas, bet nekā!

Netaisos ne viņu pamest, ne šķirties.. bet, nu, gribējās zināt, kā ir jums?
Draudzenes jau stāsta, ka bez mīļošanās viņām neviena diena nav bijusi.. tad man jānodur acis un jāpaklusē, jo es dienas ar apskāvieniem, buču vai skūpstu, pēdējā laikā varu saskaitīt uz rokas pirkstiem.
26.11.2012 15:06 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Un kā vispār pieaudzis cilvēks otram pieaugušajam var kaut ko aizliegt?
Tā kā māte savam 5gadīgajam bērnam :D
26.11.2012 15:47 |

Reitings 133
Reģ: 23.09.2012
Nu ja tev tas viss apmierina tad turpini dzīvot tālāk. Ja tomēr nav labi, tad varbūt tas norāda uz to ka viens otram nederat. Vai arī runā ar viņu un liec viņam saprast savas intreses un nepakļaujies viņam tik ļoti.
26.11.2012 15:47 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Čalim ir smagas problēmas ar uzticību, viņš tev neuzticas, tāpēc ir tik ļoti greizsirdīgs. Tur nu nezinu, ko iesākt, it īpaši, ja dzīvojat kopā.

Nu manas attiecības sākumā arī bija diezgan briesmīgas, vienu brīdi jau likās, ka mani grib stikla būrī iesēdināt, jo tikai tad nebūs kašķu, bet nu manējais neuzticējās, jo iepriekš bija smagi piečakarēts. Kaut kā to sākumu izturēju, jo mīlēju viņu, kad sākām dzīvot kopā viss mainījās un nu pavisam ir super attiecības, pat varu iet viena tusēt, ja kaut ko daru pa vakariem, tad bieži pat pakaļ atbrauc. Ja būtu visu laiku tādas attiecīgas kā sākumā, tad šaubos, ka mēs vēl būtu kopā, bet nu tagad viss labi un zinu, ka viņš mans īstais.
26.11.2012 15:53 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Kā var nelaist? Izklausās, ka tu esi palikusi tāda lupatīga - sēdi mājās, čubini, baro. Iespējams, ka viņš vienkārši ir pieradis, ka tu nekur nepazudīsi, čubināsi viņu un miers. Parādi bišķiņ vēsumu
26.11.2012 15:57 |

Reitings 108
Sekss gan viņam interesē, bet tikai tad, kad viņam interesē..
Bet tīri darīšanas pēc arī kaut kā nepatīk to darīt.

Tur tā lieta, ka brīžiem sāk likties, ka viņam vēl vnk ir jāpieaug. Kaut gan viņš raksturā ir ļoti nopietns, taču uzvedība nav nemaz kā vīrietim.
Nav jau gluži arī viss tik melnās krāsās, izmaksā man, kad naudiņa ir, aizved, kur vajag.. bet no tām lietām jau dvēseli pabarot nevar.

Runāts ir tik daudz, ka mute sausa paliek. Tas ir pa vienu ausi iekšā , pa otru ārā.
Varbūt tiešām esam tik nesaderīgi? :( Pirms pāris gadiem tā nelikās..
26.11.2012 15:58 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Zini, ko. Izlasi tādu grāmatu "why men love bitches". Ir, ir viena no n-tajām vienādajām sieviešu grāmatām, bet tur ir reāli padomi tieši tavai situācijai, normālāki nekā visi šitie trakumi
Man dzīt viņu ārā no mājas? Dzīvot atsevišķi? Iet izklaidēties, kaut vai viņš tam nepiekrīt?
. Tiešām.
26.11.2012 16:00 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Tur jau ir tada lieta,ka vinam ir garlaicigi. Vins ir pieradis,ka tu vinam esi un piederi,tapec pats drikst,bet tev nelauj. Vins zin to,ka vinam bus ko paest majas,vinam bus silta gulta katru vakaru,vinam ir un bus viss,kamer vien tu busi vinam. Ja vins laus tev aiziet kaut kur tas ir risks tam,ka vari iepazities ar citiem viriesim,tev var but jautri un tev var tas viss iepatikties ta ka mainities var tavs dzives ritms. Ta ir greizsirdiba. :) Es ieteiktu kadu reizi nepaklausit un rikoties ta ka pasai gribas. Ja pec tam dzirdi parmetumus no vina,tad nenem galva vai ari atbildi,tikai ta sapratigi. Ja bus gudrs, tad saks vairak tev pieverst uzmanibu! :)
26.11.2012 16:02 |

Reitings 8272
Nu man tas nešķiet normāli. jūsu attiecības ir vēsas. pat pārāk. mēs katru dienu samīļojamies, sabučojamies. ne katru vakaru simtiem reižu, bet tomēr ar;i vismaz vairāk par vienu reizi. bet tev nav neviena. nezinu, nepazīstu tādu puisi, kuram riebtos mīļums. tie jau ir kkādi nostāsti par vēsajiem džekiem, kuriem nav sirds un nav jūtu. un ja tā, tev tādu vajag?
un jā tā nevar, ka tev jāsēž mājās, bet viņš var vandīties visur. tas man liek aizdomāties, ka viņam ir kāda cita. piedod , ja tevi sāpina, bet man tā šķiet.
centies atrast veidu un izrunāties ar viņu. pat, ja tā būs jūsu pēdējā sarunu, bet tu vismaz nebūsi neziņā.
ja tā ir, ka viņš pat nevar patiekt ne vārda ne kā savādāk apliecināt kaut vai ka ir garšojušas vakariņas, vnk beidz dancot viņam riņķī. izskatās, ka viņš dzīvo ar tevi kopā tikai tādēļ, ka viņam ir tā ērti, un galvenais, ka tu neko nepārmet. kas var būt labāks?! klusējoša mājkalpotāja, no kuras pa reizei var dabūt sexu, ja citas nav, ēst ir, māja savākta ir, mani aptekalē, rūpējas, un galvenais, ka pats staigā kur grib. tu pati esi radījusi viņam šo vidi, ka viņam ir tik labi, ka šķirties nevajg bet viņš (varbūt) var ņemties ar citām.
26.11.2012 16:04 |

Reitings 8272
es domāju, ka viņš tevi nekur nelaiž, jo tev atvērsies acis. tu satiksi citus cilvēkus, citus vīriešu un varēsi viņu pamest. a tā- tu vnk sēdi mājās un kūko. nevienu nesatiec. kā tad tu vari iepazīties ar citiem, ja tev ir tikai tavas sienas?
26.11.2012 16:05 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
nu vnk pieej viņam klāt, samīļo, sabučo un mīļā tonī pasaki, ka gribi, lai viņš tā dara biežāk. būs viss kārtībā.
26.11.2012 16:05 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
mans ex visu laiku mīlinājās ar mani, kad bijām kopā, bet tas jau nav rādītājs
26.11.2012 16:06 |

Reitings 108
demoidelle _ mēģināšu atrast un izlasīt. Paldies!
Persix _ Es tiešām, lasot Tevis rakstīto, sāku aizdomāties, ka nu.. tā vairs nevar. Jāsāk pievērsties vairāk sev pašai, draudzenēm.
Reāli, viņš dzīvo kā niere taukos :D Bet tā ir, viss viņam nodrošināts, vecāki vēl iedod kādu naudiņu, meitene pie sāniem ( gan jau viņai ir labi ar mani). Viss feini. Es kā muļķīte viena pati te cenšos risināt problēmu..
Un ir tā, kā Tu saki. Viņš mani nelaiž, jo nedod dievs kāds cits džeks uz mani paskatīsies, kur nu vēl dejot ar kādu - kaut vai viņa labāko draugu - viss, beigas ir :D
Man vnk gribas dzīvot un mīlēt. Neesmu vēl gatava tādai dzīvei kā laulībās...
26.11.2012 16:08 |

Reitings 108
odyssey - tā ir mana ikdiena - tieši tā es daru katru dienu ! Nesūdzos, priecājos, ka vismaz mani neatgrūž. Uznāk brīži, kad saka, cik ļoti mani mīl utt. Man toties ir uznākuši brīži, ka histērijā vnk bļauju, ka gribu šķirties, bet tad man paliek viņa žēl un viss.. domāju, kā es tā varēju teikt, varbūt, viņš muļķīts, neprot to visu tā izrādīt utt.
Un tā katru dienu maļas galvā domas - nē, nē, te viss ir cauri, nebūs nekas vairs.. citu dienu, ak dies, viņš ir tik labs, kā es tā varēju domāt utt.
Apburtais loks.
Tādēļ arī negribeju par to rakstīt. :( Jūtos tizli.
26.11.2012 16:12 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Hmmm... mēs KATRU DIENU atvadamies (ejot uz darbu, neatkarīgi no tā vai kāds paliek guļot vai abi esam augšā) un vakarā satiekoties, sasveicinamies ar buču.

Un mēs dzīvojam kopā un esam kopā teju 5 gadus.
Tas ir tā... pašsaprotami.
26.11.2012 16:13 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es laikam esmu no tiem cilvēkiem, kam nevajag visu laiku mīļoties. Ar draugu mazliet sabužinamies pirms gulētiešanas, t.i., apskaujamies gultā lai nomierināties un labāk aizmigtu. Tas arī viss - nav nekādu tradīcijubučoties satiekoties, atvadoties utt. Katram savs, mums jau laikam attiecības kā veciem pensionāriem, bet es esmu apmierināta ar situāciju :D
26.11.2012 16:13 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Ir tādi cilvēki, kuriem tā bužināšanās, mīļošanās nav tik ļoti nepieciešama.
Ar savu draugu vismaz reizi dienā kārtīgi samīļojamies un bučas dodam biežāk kā divreiz. Mums šajā ziņā ļoti sapas. Un nevienam tas nešķiet traucējoši.
26.11.2012 16:15 |

Reitings 8272
kissya-izskatās tev ir sabojāts priekšstats par laulīb\am vai esi neveiksmīgi izteikusies. laulības nenozīmē to, ka jūs vairs nemīlinaties viens ar otru. tieši otrādi. pēc apprecēšanās tas nedrīkst beigties. ja abiem cilvēkiem ir nepieciešamība pēc mīlestības saņemšanas no otra cilvēka un vairāk tā nav, tad nu diemžēl sekos šķiršanās. nedomāju, ka atsalums ir normāla attiecību parādība. tā ir normāla attiecību beigu parādība.
26.11.2012 16:18 |

Reitings 108
Mežāze - tad mums ir ļoti līdzīga situācija, sajūtu, ka man ir puisis, tikai gultā. Apķer mani un aizmieg. Mani tas galīgi neapmierina kā Tevi, bet tagad saprotu, ka tādi cilvēki vienkārši laikam ir..
26.11.2012 16:20 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
kissya_ Es to loti labi zinu,jo man pasai bija ta ar bijuso. Es vienreiz aizgaju ar draudzenem izklaideties. Pec tam 2 nedelas klausijos to cik slikta esmu,ar cik puisiem dejoju un cik vel paspeju pec tam satikt :D Tie teksti ari pielika punktu musu attiecibam!
Ka jau rakstiji,ka tev gribas dzivot,milet un but miletai...Man gribejas un sobrid es tada ari esmu! :)

Laiks domat par sevi! :)
26.11.2012 16:21 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
man ar vīru ir ļoti mīļas attiecības, man liekas katrs nākamais gads mūsu attiecībās ienes lielāku mīļumu vienam pret otru, daudz skūpstu, daudz glāstu, pamostoties, atvadoties, satiekoties un dodoties pie naktmiera.
26.11.2012 16:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits