vecā labā tēma par vīriešu viltībām

Reitings 164
Reģ: 25.11.2012
Sveiki!
Noteikti neesmu ne pirmā, ne arī pēdējā, kas ar to ir saskārusies, bet te nu būs arī mans stāsts.....
Es satikos pirms kādiem 3 mēnešiem ar vienu vīrieti... katru nedēļu mēs satikāmies, lai kopīgi padejotu, kas (vismaz man tā likās) mums abiem patika..... Trešajā tikšanās reizē viņš mani noskūpstīja un es atbildēju skūpstam- sajutu abpusēju interesi. Tā nu mēs apmēram mēnesi tikāmies reizi nedēļā, lai padejotu, parunātos un neiztika arī skūpstu turpinājums. Vīrietis ir ļoti jauks un vienkāršs, bet ar savu šarmu. Viņš mani iepazīstināja arī ar saviem draugiem, mēs apmainījāmies ar telefona numuriem un bieži sarakstījāmies- mums vienmēr bija tēmas par ko parunāt. Lielākoties sarunas uzsāka tieši viņš.
Tad pēc kāda mēneša mēs nolēmām satikties ārpus deju plača- lieki piebilst, ka tā bija diezgan jauka, intīma tikšanās, kuras laikā mēs mīlējāmies. Es domāju, ka tas varētu būt sākums, kaut kam jaukam un skaistam (nevarētu teikt, ka iemīlējos no pirmā acu skatiena vai vēlētos uzreiz nopietnas attiecības, bet vismaz turpināt tādā pat garā gan bija un ir joprojām vēlme).... bet..... pēc šīs nakts viņam aizvien retāk sanāca laiks ar mani sazināties, ne vienmēr atbildēja uz manām sms aizbildinoties, ka nav laika. Tomēr joprojām apgalvoja, ka vēlas ar mani sazināties.... Lieki piebilst, ka kopš tās nakts vairāk neesam tikušies... Viņš bieži stāstīja, ka esot bijis atbraucis uz vietu, kur es dzīvoju, ka viņam tur bijušas darīšanas... bet par iespējamo vēlmi tikties- nekad... Tā nu es saņēmu dūšu un uzdevu jautājumu, vai 'viņš nevēlētos vēl kādreiz atbraukt un kopā ar mani padejot, uz ko bija atbilde, ka jāpadomā.... nu jau kādu nedēļu neesam vispār sazinājušies....
Tātad jautājums- vai visi vīrieši ir tādi, ka seksa dēļ būs gatavi tēlot to foršo un ieinteresēto, bet pēc tam ir par gļēvu, lai to atzītu un tāpēc wnk ignorē? Vai man vajadzētu censties vēl uzturēt ar viņu kādus sakarus/ censties sazināties? (ir arī iespējamība, ka viņa bijusī meitene viņu neliek mierā, un cik nu es nopratu, tad viņam tas diezgan jauc prātu....??? ). Vai ir kādi ieteikumi, idejas?
Būšu ļoti priecīga par jebkuru atbildi, domām, idejām! ;)
25.11.2012 02:54 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Ne jau obligati ar sho. Tu esi forsha meitene, taapeec, ka naakamais puisis buus labaaks par sho, bet lai neatkaartoties tas pats, ka tikliidz skess bijis, taa puisis aiziet, varbut nepieciesams uzlabot seksa kvalitati, jo, ja sekss kluust nekvalitativs, tad tas saak nepatikt.
27.11.2012 07:47 |

Reitings 2727
Lidz pecpusdienai.
27.11.2012 07:49 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
nav jau 100%,kad viņam patīk vienas nakts sakari, ir izmantotājs. citreiz vienkārši gadās,kad pēc pirmā kopīgā seksa saproti-ai, nav tas ,nav jēgas tālāk būt kopā. ne jau visi grib dod iespēju, mēģināt atkal un atkal ar cerību,kad kādu nakti būs viss labi seksa ,ka viss būs , tā kā patīk.
vīriešiem sex ir ļoti svarīgs.
es domāju,ka ja vīrietim sieviete ļoti ,ļoti patīk,viņš viņu nopietnāk uztver kā seksa partneri vien, tad viņš mēģina viņu samācīt, iemācīt kā viņam patīk, bet ja tā vidēji, nav super lielas simpātijas, tad var pēc neveiksmīgas nakts novērsties, jo apkārt ir daudzas citas sievietes, kuras varētu uzreiz būt labas šajā plānā.
ir vīrieši,kuriem nepatīk pa tiešo pasūtīt , sāpināt un viņi izvēlas,lai meitene pati ar laiku saprot,ka nekas neiznāks. varbūt Tu viņam kā persona patiki un tāpēc ir patīkami uzrakstīt kādu vēstuli, vienkārši parunāties, bet nevēlas fizisku kontaktu.
kāpēc aicināja iet tusēt kopā ,bet pārdomāja? tur varbūt dažādi iemesli. visticamāk,kad sākumā Tevi uzaicināja, bet tad uzradās iespēja iet ar citu sievieti,kura vairāk simpatizē. varbūt nebija kompānija, uzaicināja Tevi un piezvanīja draugs,kad tomēr draugs neviss uz laukiem brauks, bet gan paliks Rīgā tusēt. visādi varbūt. otram jau galvā neielīdīsi.
27.11.2012 09:09 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Es nemaz neko negribētu ar bi puisi. ja man arī būtu bijušas,kaut kādas simpātijas,tad pazustu kā es sāktu iedomāties,ka viņš otru puisi...fui!
27.11.2012 09:10 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
^^- nu tādi jau ne tikai staigā pakaļ meitenēm. vnk tā ir daļa viņa dzīves. darbs, pēc darba tusiņi, meitenes. un ta djau vienmēr kkur kkāda atradīsies. kamēr ar vienu, citai saka, ka mājās atpūšas utt. tur jau tā nelaime, ka viņas jau vnm pašas gribēja, tikai nedeva uzreiz. tjipa turējās. un šim vnk dzīvesveids, azarts viņas ievilkt gultā. kā tas notika, meitene uzreiz palika neinteresanta
27.11.2012 09:13 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man domāt, ka kvalitatīvs sex nerodas jau pirmajā reizē ar jaunu partneri. Tas ir abu partneru pieslīpēšanās un izkopšanas rezultāts. Bieži mainot partnerus, manuprāt, nav iespējams izkopt kvalitāti. To var izdarīt ar vienu partneri ilgstošās attiecībās. Mana pieredze rāda, ka ar gadiem sex kļūst arvien kvalitatīvāks un labāks esot kopā ar vienu partneri. Mana attiecību pieredze ir 2.5 gadi ar vienu un 5.5 gadi ar citu sievieti un tiešām kvalitatīvs bija tikai ar to, kuru 5.5 gadus bijām kopā un arī ne uzreiz, bet pēc kāda ievērojama kopā būšanas laika. Lai gan jāatzīst, ka no otras puses man nav pieredzes .. respektīvi, nav bijušas one night stand, lai spētu spriest no abām ierakumu pusēm. Es ticu, ka jebkurš pāris, kam ir attiecības, atvērta domāšana un vēlme pie tām strādāt, ir spējīgi izkopt lielisku sexu ..
27.11.2012 09:17 |

Reitings 3966
one night stand vairs uz tādiem neparakstos, bija divi džeki ar kuriem tiešām bija labs sakars, bet nu vai zin, ja man jāsatiek viņi pēc tam netālu no darba vietas, 1x mēnesī pavisam nejauši tad es vairs ar tādiem neielaižos. Tā var dabūt sliktu slavu :D
Secinājums turpmāk neiešu vairs uz randiņiem.
27.11.2012 09:59 |

Reitings 3966
sliecos par šāda veida jautājuma uzdošanu!

kgan labāk neuzdod tādu jautājumu viņam, vienam es uzdevu, tagad šis vairs skype nesēž ja sēž tad ir away kur bērnišķīgi. Saprata, ka vairs nedabūs :D
27.11.2012 10:29 |

Reitings 164
sniegpulksteniite - arī man sākotnēji padomājot par to, ka viņš ir biseksuāls, tā dīvaini palika... bet tad es padomāju, ka simpātijas pret viņu ir lielākas nekā pretenzijas pret šo faktu...
27.11.2012 11:34 |

Reitings 164
Man - katram cilvēkam jau tas ir savādāk. Ja ar vienu viss liekas seksa ziņā ļoti labi, tad varbūt citam jau tā neliekas. Kā var uztrenēt kāda cita cilvēka stilu un vēlmes tajā, ja to par šo cilvēku nemaz nezina?
27.11.2012 11:36 |

Reitings 164
Sany - saprotu, ka ir tādi vīrieši, bet ir "čābīgi" apzinties, ka cilvēks tik labi izliekas vai iejūtās tēlā, ka viņam notici....
27.11.2012 11:39 |

Reitings 164
^^ - es Tev pilnībā piekrītu! Man ilgākās attiecības bija vidēji 4 gadus un tiešām tā arī bija, ka sākumā nekā, bet vēlāk neko labāku nevarēja vēlēties..... ar kādu puisi biju gadu kopā un arī nemaz nevarēja salīdzināt ar to, kas bija ar to ar kuru biju 4 gadus kopā. Man šis bija pirmais kā Tu saki "one night" sakars....
27.11.2012 11:42 |

Reitings 164
hvz - galīgi uz randiņiem jau arī nevar neiet! Ir jāiet, tikai jāsadomā laba stratēģija kā labumus atsijāt no pelavām.... bet arī man ar to ir grūtības..
27.11.2012 11:48 |

Reitings 164
hvz - manam variantam skype nepatīk un iepriekš tur nemaz nekad nebija, bet nu sēž vienā laidā! :D Vot i padomā kāpēc! :D
27.11.2012 11:51 |

Reitings 2727
Guna - biezi vien lielu atskiribu nav, visi kaut kada zina ir apmeram vienadi. Bet niansees, protams, nevar zinat katra cilveka velmes.
27.11.2012 19:28 |

Reitings 164
Man - atzīstu, ka tajā ziņā varu būt nedaudz kautrīga un tā... bet kā jau teica, ne visi uzreiz atrod to saskaņu ar otru cilvēku... ir vajadzīgs laiks... žēl, ak ir arī tādi cilvēki, kuri tajā nesaskata neko īpašu. Un, manuprāt, ir stulbi, ja tikai pēc seksa vērtē visu cilvēku un interesi pret to- ne visiem tas ir galvenais... nu vismaz nevajadzētu būt!
27.11.2012 20:29 |

Reitings 2727
Guna - var ari but, ka ne seksa kvalitate, bet pilnigi kaut kas cits nav paticis. Vins padomaja, vai nopietni ar Tevi saistities, izdomaja, ka nee, un noleema, ka labaak maniities prom, pirms galigi nebriivs paliek.
27.11.2012 21:45 |

Reitings 164
Man - arī variants...
27.11.2012 21:48 |

Reitings 2727
Es domaju, ka tagad jaapsver variants iet cuceet - labunakti.
27.11.2012 22:37 |

Reitings 164
Man - ok, tad arlabunakti! :)
27.11.2012 22:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits