Chavinas. Tātad drīz jau decembris klāt,Tā kā laiks domāt ,kur un kā sagaidīt Jauno 2013 gadu. Kādi Jūsu plāni vai ieteikumi???? Ceru uz iedvesmojošām atbildēm. Es jau kā parasti visu plānoju pēdējā brīdī. :(
ha ha,ir jau ar pēdējais brīdis,lai plānotu kā to sagaidīt. Nē Pasaules gals nekad nebūs. Es šodien redzēju refresh.lv piedāvājumu svinēt JG uz kuģa,bet palasot sīkāk nebija laba ideja. Njā,protams,ka kopā ar draugiem,bet kaut ko pa foršo vajag.. ;)
Tā kā esmu ārzemēs, pirms JG lidošu uz LV un tur sagaidīšu jauno gadu. Ja godīgi nav nejausmas kā, kur.. galvenais, ka mēs ar draugu satiksim draugus un viņa ģimeni. :)
Oj, es arī domāju par Vecgada vakaru. Kā jau katru gadu ir uzaicinājums uz drauga drauga Jaunā gada sagaidīšanas ballīti, bet gribas kaut ko jaunu- sajūtas, cilvēkus! :)
Ar ģimeni ģimenes mājās :) pēdējos gados gribas mierīgu Jauno gadu, ko sagaidīt ar pašiem tuvākajiem. Vienīgi pēc pusnakts varbūt, ja ir nemierīgs prāts, tad ejam vēl uz kādu tuvāko ballīti :)
Paskatījos piedāvājumu par to kuģi(Tallink) - bez 300ls nekur neieskriesies, pie tam tas vēl ir tad, ja kajītē nav logu :D Par to naudu var sarīkot daudz foršāku pasākumu kopā ar draugiem,ģimeni, manuprāt.
drošvien ar puisi pie manas ģimenes vai arī ar puisi divatā Rīgā mūsu apartamentos, drošvien izietu līdz Krastmalai un tad mājiņās izdzert šampi :)
bet ja viņš taj naktī strādās (jā, tieši tā :D) braukšu pie ģimenes. Īpaši neatzīmēšu.
nezūdoša vērtība - pierīšanās ar savu ģimeni, pierīšanās ar drauga ģimeni un pierīšanās ar vecvecāku ģimeni un tad salūts, un nezūdoša vērtība - jaungada balle. katru gadu vienāds jaunais gads un ziemīši.