Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kautrejos

Reitings 53
Reģ: 18.11.2012
cau visiem,

atvainojos jau sakuma, ka bez garumzimem.
tatad esmu seit jaunina, un nolemu jautat pec palidzibas vai padoma drizak un ieteikumiem.

man ir tada lieta,esmu ar savu draugu jau kopa kadu laiku,bet problema ta ka esmu kautriga seksualaja dzivee. viss ir labi, bet ja nonakam lidz seksam, tad tas bus tikai tapec, ka vins uzsaks visu, ne es, un tas man visvairak nepatik, es veletos parkapt sim savam netikumam pari, bet nesaprotu, ka un ka lai sak. draugs ari ir teicis, ka esmu parak kautriga, un seksu vienmer uzsak vinjs, ari pozu izvele parasti ir tikai vinja rokas, jo ja vins man lauj izveleties, es vnk nezinju, kuru un ka un ja kada tomer ienak prata, tad vnk neuzdrosinos to pameiginat, man vnk uzreiz sajuta, ka vinjs varbut negribes to vai ka, kgan zinju, ka vinjs velas lai kko uzsaku arii pati. pedeja laika kad esam par so runajusi, pat saprotu, ka sekss vinjam jau saktis maziet garlaicigs ,jo visi laiku sak vins, es nekad, un ari tas ka parsvara mums pozas visas ir vienadas, un jau apnikusas, kas sajagadijuma man jau ir lidzigi, gribas jau kko citu pameginat, bet vnk nespeju sev parkapt un parvaret to kautribu un sakt kko darit pati. seks man loti patik, un gribas pat katru dienu, bet vnk kautrjos kko sakt, un vins jau doma ka man vispar negribas seksu, un pietiek ar retajam reizem, kgan ta nav!

varbut, kadai ir lidziga pieredze un varat kko ieteikt, ka lai es tieku pari sai kautribai?
vins man ir ari pirmais, un censas, lai man butu labi, un tapec ari pasai gribas kko darit lietas laba, lai nenonakam lidz tam, ka viena diena vinjam tas apnik, un iet pie citas, jo tiesam milu vinju un negribu pazaudet.
18.11.2012 16:49 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Ja Tev tās ir pirmās nopietnās attiecības, viss normāli. Es pat no vīra kautrējos pirmos mēnešus. Tā ka ar laiku pāries, un viss būs labi.
18.11.2012 16:54 |

Reitings 53
bet mums jau tulit gads pari, un man tas sak jau pasai trucet, jo reizem tiesam gribas panemt un ievilkt draugu gulta, bet vnk nespeju un viss:( man jau bija pat periods kad skupstities pat pirma nesaku, jo satraucos ja nju nepareizi izdarisu kko, bet sim jau lenam kapju pari, bet a seksu man vnk ir murgs:(
18.11.2012 16:56 |

10 gadi
Reitings 6261
Reģ: 01.04.2009
Nu, bet ja, padomā, kas tad var noiet greizi un nepareizi? Viņš taču ne smiesies par Tevi, nekā. Domāju, vnk dari, ko sirdī vēlies un viņš nebūs vīlies :)
18.11.2012 17:01 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
sievietēm tas ir normāli. tas pat skaitās labi. ja būtu čalis, tad gan varētu aizmirst par seksu;alam aktivitātēm ar citu personu.
18.11.2012 17:13 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Tev tacu vajag tikai "savakties" un sakt,pec tam viss notiksies pats no sevis...Tavs virietis tacu ari iesaistisies un neko nepareizu jau Tu neizdarisi,ja jau jums tik ilgu laiku ir intimas attiecibas :) tad jau pazisti vinu un zini kas vinam patik un kas ne!!!! Hmmm mans padomas skiet nav iipasi uzmundrinos,ja jau esi tik kautriga... nezinu vai palidz,ja kads uzraksta "ej un dari!!!" :) jebkura gadijuma - lai veicas!!! :) Tev noteikti izdosies ;)
18.11.2012 17:30 |

Reitings 53
n00b nezinju vai mana gadijuma tas ir tik normali, pec tik ilga laika, un domaju, ka virietim ari negribetoz visu laiku gaidit, kaamer beidzot beigsu tada but.

Valerija zinju, ka vajag savakties, bet vnk nesaprotu, ka lai saku, ir man bijusi meginajumi, bet tie vienmer apstajas pirms tieku lidz virietim, un tas man vnk kretine, gribu, lai varu tikt lidz galam, bet kka vnm apstajos.

ari tagad izrunajoties ar draugu par sito lietu, pec tam man pasai tads kauns pa sevi radies, ka esmu tada, un pat sak mocit tas domas, ka vins ar laiku varetu aiziet pie citas, vai sakt krapt mani, vai sekss vinjam vispar ar mani vairs liksies grlaiciigs:( un tadas domas mani tagad vnk nomoka katru dienu.

vel mana problema, ir ari tada, ka, piemeram vinja naudu uzskatu tikai par vinja, un nekad nenemu no vinja kad vins dod , vai grib man kko apmaksat, piemeram zobaarstu utt. lidz ar to mums veikala parasti sanak nepatikami brizi, kad es vnk negribu ka vinjs manis del terejas, jo nejutos erti tada situacija, bet vinjs atkal prasa ko man nopirkt un ko gribu. si problem man jau no bernibas, kad vnm esmu uzskatijusi, ka ja maana nauda, tad terejos drosi, ja cita, tad vins pats lemj ko pirkt un tada gar
18.11.2012 21:46 |

Reitings 133
Reģ: 23.09.2012
Nu pēc savas pieredzes tomēr ieteikšu saņemties un ko darīt ja puisi negribi pazaudēt :) nu bet vienreiz saņemies un rīkojies, ievelc viņu gultā, iečuksti ausī ko un kā vēlies. Puisis būs patīkami pārsteigts un iespējams pašai arī turpmāk būs ar to visu vieglāk. Puisis jau nebūs tas kas tev atteiks pa gultu pavārtīties tā kā zaudēt nav ko :D
Varbūt iesākumā mēģini to tumša lai tev vairāk drošības sajūta, ja galīgi nesanāk varbūt paņemt ko drusku grādīgu lai vieglāk atslābināties un ar laiku jau tas cerams paliks par ierastu lietu un abi būsiet laimīgi :)
19.11.2012 02:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!