cau visiem,
atvainojos jau sakuma, ka bez garumzimem.
tatad esmu seit jaunina, un nolemu jautat pec palidzibas vai padoma drizak un ieteikumiem.
man ir tada lieta,esmu ar savu draugu jau kopa kadu laiku,bet problema ta ka esmu kautriga seksualaja dzivee. viss ir labi, bet ja nonakam lidz seksam, tad tas bus tikai tapec, ka vins uzsaks visu, ne es, un tas man visvairak nepatik, es veletos parkapt sim savam netikumam pari, bet nesaprotu, ka un ka lai sak. draugs ari ir teicis, ka esmu parak kautriga, un seksu vienmer uzsak vinjs, ari pozu izvele parasti ir tikai vinja rokas, jo ja vins man lauj izveleties, es vnk nezinju, kuru un ka un ja kada tomer ienak prata, tad vnk neuzdrosinos to pameiginat, man vnk uzreiz sajuta, ka vinjs varbut negribes to vai ka, kgan zinju, ka vinjs velas lai kko uzsaku arii pati. pedeja laika kad esam par so runajusi, pat saprotu, ka sekss vinjam jau saktis maziet garlaicigs ,jo visi laiku sak vins, es nekad, un ari tas ka parsvara mums pozas visas ir vienadas, un jau apnikusas, kas sajagadijuma man jau ir lidzigi, gribas jau kko citu pameginat, bet vnk nespeju sev parkapt un parvaret to kautribu un sakt kko darit pati. seks man loti patik, un gribas pat katru dienu, bet vnk kautrjos kko sakt, un vins jau doma ka man vispar negribas seksu, un pietiek ar retajam reizem, kgan ta nav!
varbut, kadai ir lidziga pieredze un varat kko ieteikt, ka lai es tieku pari sai kautribai?
vins man ir ari pirmais, un censas, lai man butu labi, un tapec ari pasai gribas kko darit lietas laba, lai nenonakam lidz tam, ka viena diena vinjam tas apnik, un iet pie citas, jo tiesam milu vinju un negribu pazaudet.