Vadības zinātnes LU

Reitings 121
Reģ: 17.11.2012
Sveikas. :)
Tātad, mācos 12. klasē un kā jau visiem maniem divpadsmitajiem, arī man, ir pienācis laiks domāt par savu nākotni jeb par to, kur iet studēt. takā esmu jauniņā, un ne tikai cosmo, bet arī visā, kas saistīts ar augstskolām, vēlējos lūgt jums kādu padomiņu, nē, drīzāk izteikt savu viedokli. ;)
Proatms, katrai augstskolai ir sava mājaslapa un mūsdienās atrast sev nepieciešamo informāciju nesagādā nekādas problēmas, bet katra augstkola, loģiski, slavē tikai savas fakultātes, bet ''ne viss ir zelts, kas spīd''. :)
Un beidzot ķeros pie lietas. :D
Laikam beidzot esmu izlēmusi, ka vēlos studēt Vadības zinātnes. :)
Vēlos dzirdēt viedokli no tiem, kas ir studējuši Lu Vadības zinātnes vai, joprojām studē, par jebko, par pasniedzējiem, grafiku utt.
Ja ir kāds kurš studē/studēja budžetā, ar kādiem līmeņiem tika?
Milzīgs Pāāldies, jau iepriekš. ;)
17.11.2012 20:21 |

Reitings 121
Biju dzirdējusi, ka Turībā nav budžeta vietu. Varbūt kļūdos. ;)
18.11.2012 17:35 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Tajā pasākumā var iegūt atlaides, ne budžeta vietas, vismaz pagājušajā gadā. Bet vispār arī budžeta vietas un stipendijas Turībā ir.
18.11.2012 17:38 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Ir Turībā budžeta vietas un pacenšoties var tikt arī pie stipendijas un dažāda veida atlaidēm! :)
18.11.2012 17:39 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Par LU - neesmu studējusi, bet draugi, kas tur studējuši, arī vadībzinātnes, saka, ka LU ir bardaks, semestris sen pusē, ar pasniedzējiem līgumi nav noslēgti, daži vnk nenāk uz lekcijām. Reputācija drausmīga. Nemaz nerunājot par to, ka vadībzinātņu bakalauri ir pilna Rīga un nu jau arī Lielbritānija, grāds ir bet jastrādā vienkarši darbi, jo šie speciālisti ir daudz par daudz.

Ceru, ka tā reputācija un bardaks bija domāts tieši par LU Vadības zinātnēm, nevis vispārīgi par LU.
18.11.2012 17:41 |

Reitings 6
Reģ: 16.11.2012
Tagad šai programmai ir pievienota akadēmiskā prakse. (uz C daļas kursu rēķina, protams). LU protams ir labāk par visādām biznesa koledžām, bet rēķinies, ka uz Vadības zinībām iet tie, kas nezina, ko grib. Ja vēlies savu uzņēmumu, labāk dari to tagad, iemācīsies krietni vairāk. Ieguldi pamatkapitālā mācību maksu un uz priekšu!
20.11.2012 13:46 |

Reitings 227
Reģ: 29.01.2009
Mācos maģistrus Vadības zinības. Tā kā bakalauru arī mācījos līdzīgā specialitātē, tad ir priekšmeti, kas atkārtojas, bet kopumā esmu ļoti apmierināta, jo puse no lekcijām notiek angļu valodā, kā arī papildus esmu daudz ko iemācījusies un ieguvusi.

Uz jautājumu, kur strādā mani kursa biedri - ļoti plašs spektrs. Ir tādi, kuri nemaz nestrādā ekonomikas jomā (viesnīcā, veikalā), ir divi, kuri vispār nestrādā, lielākā daļa, protams, strādā bankās, uzņēmumos, manuprāt, 3 ir savi uzņēmumi, biržā strādā, apdrošināšanā, Latvijas Bankā un citādos privātos uzņēmumos..
20.11.2012 13:55 |

Reitings 121
Liels Paldies Jums Visām. :*
21.11.2012 15:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)