Man šķiet, ka arī 60 gados nav par vēlu neko mainīt, jo tas, kas noticis tikai ļāva iekrāt dzīves pieredzi un kādreiz taču sniedza prieku... Un ja jau kādreiz patika, tad tas laiks bija pavadīts produktīvi, vienkārši ir noslēdzies viens dzīves posms.
Es personīgi neticu Persix minētajām palaistajām izdevībām. Man šķiet, ka palaistas izdevības ir tad, kad baidies ļauties mirkļa (vai ilglaicīgi pārdomātām, arī) emocijām, jo prātā nāk sabiedrības normas par to, ka nedrīkst taču 26 (vai 30, vai 50, vai 70) gadu vecumā visu mainīt. Varbūt tāda ir MANA dzīves filosofija - nedomāt par šīm te sabiedrībā pieņemtajām normām un sistēmām, bet jādara to, ko vēlies. Man patīk dzīvot brīvi un, ja es gribu 5 gadus skraidīt nesaprotot ko daru, tātad gribu. Bet katram savs. Taču autorei es bez liekām runām vienkārši iesaku to, ko jau teicu - ļauties sajūtām un, ja nepatīk, tad kaut ko mainīt. Kaut maziem soļiem, sāc skatīties citos virzienos, un kā jau zili_rudzi te saka, ar maģistra grādu PR ir plašas iespējas, un ja jau tev ir labs darbs, tad nav uzreiz jāskrien prom no tā, tas tieši nozīmē, ka varbūt vari paralēli izmēģināt kaut ko citu kā hobiju, vismaz pagaidām.