Briesmīgā istabas biedrene.

Reitings 42
Reģ: 15.05.2010
Sveikas! Man ir vienkārši tik nepatīkama situācija izveidojusies. Šobrīd mācos Rīgā un dzīvoju kojās kopā ar vēl vienu meiteni. Sākumā šķita, ka viss būs kārtībā un, ka gan jua sapratīsimies, bet pēc kāda laika sāka parādīties viņas nenormālais piekasīgums, pat par to, ja uz skapja durvīm karājas dvielis, kurš pēc dušas jau ir izžuvis, turklāt tās viņas piezīmes man jādzird paaugstinātā balss intonācijā, protams, sevi aizstāvu, bet ar viņu nav iespējams atrast nekādu kompromisu, vienīgais, ko viņa spēj ir strīdēties, šķiet, ka pašai baigais prieks no tā visa. Jāpiemin, ka es slēdzot līgumu ar skolu, minēju, ka gribu tieši to istabiņu, jo man draudzene, kura mācās vecākā kursā viņu ieteica. Šobrīd situācija ir tik briesmīga, ka viņa mani nenormāli nomelno administrācijas acu priekšā un ir man personiski draudējusi, ka gan jau panāks, ka es te vairs nedzīvošu, nākamajā dienā viņa mani tik ļoti aizskāra, ka man zuda visa pacietība un šķita, ka uzsprāgšu no dusmām un viņu iebaidīju ar to, ka nedaudz pavilku aiz krēsla, tas viss man bija spontāni, jo es biju kā pūķis, līdz tam es tos vairākus mēnešus kaut cik turējos. Un viņa izdarīja nenormālu cūcību, nosimulējot, ka es viņu esmu piekāvusi, pati nokrita no krēsla, lai izskatītos, ka es vainīga. Biju domājusi, ka tā notiek tikai filmās. Un skrēja sūdzēties administrācijai, cerot, ka tur vairs nedzīvošu. Tagad situācija ir tāda, ka vakar uz skolu bija aizbraukuši viņas vecāki, kaut ko runājuši man aiz muguras, kas man šķiet aizdomīgi un bērnisķīgi, jo tomēr pieauguši cilvēki, un šodien ar mani gribēja runāt administrātors vai tiešām nevaram salīgt, jo viņa negrib iet dzīvot uz četrvietīgo, lai gan doma sākumā, bija, ka abas ejam katra uz savu četrvietīgo. Tagad viss apgriezies otrādi! Neuzskatu, ka viņa būtu pelnījusi viena palikt tajā istabā pie kuras speciāli pieteicos es un man jāiet prom, jo ar tādu cilvēku vienkārši nespēju kopā dzīvot. Nezinu, ko iesākt. :( Ir kādi ieteikumi?
P.S. Piedodiet, ka tik gari, bet nevaru pavisam īsi visu izksaidrot, lai būtu skaidrs.
17.11.2012 00:07 |

Reitings 168
Reģ: 29.01.2009
To čali izmeta galvenokārt tādēļ, ka bija piedzēries utt..

tātad, piedzirdi istabas biedreni :D piemēslo istabā un gatavo kameru..
es, protams, to nedomāju nopietni :)
17.11.2012 12:13 |

Reitings 729
Reģ: 07.06.2012
''Huļi bļoda netīra?'' - meiteņu versija ''Huļi tas dvielis tur stāv?''
Bet ja nopietni,tādas ku*es ir pelnījušas pa seju.
Un starpcitu,man arī ir bijis līdzīgs gadījums,ka meitene pateica,ka es viņu piekāvu un tēloja ka viņai ribas lauztas! :D :D Tādiem cilvēkiem ir laba fantāzija.
Nezinu,ej prom no tās istabas,sadraudzējies ar citām meitenēm un ej pie viņām.
17.11.2012 12:15 |

Reitings 350
Reģ: 19.11.2009
Es ieteiktu ignorēt, uzvesties kārtīgi un filmēt istabas biedrieni skandālu laikā! Kad sakrāsi dažus video, ar viņas slikto attieksmi pret tevi, tad varēsi doties pie administrācijas. Ja turpretī Tu uzvedīsies nekārtīgi, mēģināsi viņai iesist vai klausīsies skaļu mūziku, tad viņa to visu varēs nofilmēt un aiziet pie administrācijas, tad jau Tevi varēs izmest no kojām pavisam! Un pēc Taviem stāstiem, tā meitene ir viltīga un nekaunīga, ta kā, varbūt, viņa to vien arī gaida, ka tu mēģināsi atspēlēties, lai varētu to nofilmēt un vērst pret Tevi!
Kamēr Jūs vēl dzīvojat divatā, aicini savus draugus pie sevis, diez vai viņa uzvedīsies riebīgi vairāku cilvēku klābbutnē!
17.11.2012 13:38 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Tak paslep kameru kaut kur,novieto to un pec tam paradi vinas uzvedibu saviem vecakiem,administracijai! Bet to dari tikai tad,ja pa tiesam gribi tur palikt dzivot! :)
Ja nee,tad pec iespejas atrak tiec prom no tadiem cilvekiem! :)
17.11.2012 13:58 |

Reitings 2258
Varat taisīt video, varbūt būs tāds pats šovs kā ar huļi bļodu :D
Cik gadu jaunkundzēm, izklausās pēc b/d :)
17.11.2012 16:13 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Piekritiisu,ka vsp stāst no vienas puses. Bet ja vēlies palikt es arī neieteiktu skriet sist dirs* utt., inteliģence vienmēr uzvar! Daži te bija labi ieteikumi,pa kamerām utt., bet es darītu tā, ka sākuma apseestos ar viņu normāli parunāties, kas tieši viņai tik nenormāli besī tajā ko es daru, piemeram, ok Tev nepatīk, ka es tur karu dvieli pēc dušas, bet kāpēc?? lai viņa pasaka iemeslu! varbūt dažos jautājumos var rast tīri normālu kompromisu!
Vai visvienkāršāk - novelciet robežu, šī mana un tā Tava puse! Ja tavs skapis liec kaut 5 dvieļus vienu otram virsū (tikai pēc tam reķinies,ka smirdēs, haha :D ) . Vienvard sakot, es dēļ tādas svabras dēļ neatdotu 2 vietiigo istabiņu :D
17.11.2012 17:00 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Baigi viegli pateikt - ignorē. Bet ja katru dienu ar jāsadzīvo ar tādu idioti un viņas debīlajiem izgājieniem, nevar tā vnk ignorēt. Es mēģinātu atrast citu istabiņu, jo katru dienu to paciest - briesmīgi. Nervu un sava ikdienas noskaņujma bojāšana nav tā vērta.
17.11.2012 17:12 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
jūs pa šerpu ar tiem vārdiem laižat.... bet jebkurā gadījumā, es ieteiktu būt pieklājīgai un tolerantai, protams reizēm tas nav viegli, taču ne bļaušana, ne atriebība, ne arī nedod dievs grūstīšanās, neko neatrisinās, tikai otrādi, iegūsi sev sliktu slavu.
Un ieteiktu pirms sāc domāt ko sliktu par otru un darīt apdomāt, vai pati maz esi dimantiņš šajā visā stāstā? Tev nav jāataisnojas nevienas priekšā, tikai apdomā pie sevis.
17.11.2012 17:27 |

Reitings 55
Reģ: 01.01.2012
Neizskatās gan, ka autore ir eņģelis, kuru ļaunā cenšas dabūt prom no istabiņas. Piekrītu tām, kas saka,- satikušās abas līdzīgas. Ja mana dzīve būtu psiholoģiski neciešama un tam būtu vienkāršs risinājums (pārcelties uz citu istabiņu), es to darītu. Te lietas grozās ap ko citu- kura kuru? Vispirms godīgi atbildi pati sev uz jautājumu "Ko es patiesībā gribu? Kāds ir mērķis- miers un psiholoģiskais komforts vai uzvara ambīciju cīņā?"
17.11.2012 17:28 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
nu ja viņa uzprasās uz piekaušanu, dari to :D Man viens čalis, armijnieks samācīja, ka vajagot kādu nelielu, vidēji smagu priekšmetu dvielī (DVIELĪ!!! :D ) satīt, un tad var dot vaļā - zilumi nepaliekot :D
Bet tā nopietni, izprovocē viņu. Pati tā mierīgi, laipni lalalā, un tā, lai viņai asinis uzsit. ieraksti kaut kādā veidā. Laikam jau visvienkāršākais būtu ar webkameru.
18.11.2012 10:57 |

Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
neticu,ka šī ir vienīgā istaba ar zelta podiņu,tāpēc savus nervus novērtētu augstāk par kādu tur dullu istabasbiedreni.
un auutore arī neizklausās pēc enģeļa,piekrītu. "iebaidīšana krēslu pavelkot" :D
18.11.2012 11:08 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Zane, protams, ka nav enģelītis, bet pēc principa "kas pirmais brauc, tai pirmajai cosmo forums palīdz" mēs te tagad dodam padomus I_jay :D
Ja uzrakstītu tā otra, visas drošie vien ieteiktu slēpt tos dvieļus un netīros šķīvjus, lai autore nevar atrast, kad savajagas :D
18.11.2012 12:38 |

Reitings 456
Reģ: 15.11.2009
ej uz citu istabu , es ar kojās dzīvoju un bija meitene ar ko kopā dzīvoju zaga zeķes man un vēl vienai meitenei apakšbikses, krekliņus, beigās neizturēju un tagad īreju dzīvokli , kojās negribu nemūžam dzīvot
19.11.2012 19:13 |

Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
kas tajā istabā ir tik īpašs ka nevēlies atstāt
19.11.2012 19:25 |

Reitings 200
Reģ: 27.03.2012
dzīvojot kopā dzīvoklī, kur katrai ir sava istaba nav nemaz vieglāk... ja tu tīri un savāc, kamēr otram labpatīk kā cūķim dzīvot, nekur aiz sevis nesavākt.. no personīgās pieredzes, ceru,ka tas drīz beigsies. :D
19.11.2012 19:34 |

Reitings 8272
pareiza ideja par to, lai tu nofilmē vai ieraksti jūsu sarunas un parādi administrācijai
20.11.2012 13:17 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Ignorē un katru reizi kā viņa ārdās, ar pilnīgi vēsu mieru sāc viņu filmēt. Tev būs tonnām pierādījumu un gan jau šī nobīsies.
20.11.2012 13:28 |

Reitings 150
Man pašai pirms pāris gadiem bija situācija, kad dzīvoju kopā ar divām meitenēm vienā istabiņā, pati pat to izvēlējos, beigās izrādījās, ka viņas abas ir baigās rupekles, neļāva žāvēt apavus uz radiatoriem, skaļi uzvedās, patika iedzert, cirta durvis un tml. Beigās es pārvācos uz citiu iztabiņu, kur dzivoju divatā ar klusu meiteni, biju neizsakāmi laimīga.
Tā kā nevelti ir teiciens, lai vislabāk iepazītu cilvēku, pamēgini ar viņu kopā padzīvot.
Tā kā esi pilnīgi neapskaužamā situācijā... bet noteikti esmu par to, ka tev kkas kompromitējošs ir jāuzfilmē, jo nekas to nespēs apstrīdēt. lai izdodas;)
20.11.2012 13:46 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Es ietu prom no tās istabas, man vienalga, ka tas izskatītos tā, it kā es būtu zaudējusi karā :D Nu lai! Man mani nervi būtu svarīgāki par kaut kādu istabu.
20.11.2012 14:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)