Sveikas! Man ir vienkārši tik nepatīkama situācija izveidojusies. Šobrīd mācos Rīgā un dzīvoju kojās kopā ar vēl vienu meiteni. Sākumā šķita, ka viss būs kārtībā un, ka gan jua sapratīsimies, bet pēc kāda laika sāka parādīties viņas nenormālais piekasīgums, pat par to, ja uz skapja durvīm karājas dvielis, kurš pēc dušas jau ir izžuvis, turklāt tās viņas piezīmes man jādzird paaugstinātā balss intonācijā, protams, sevi aizstāvu, bet ar viņu nav iespējams atrast nekādu kompromisu, vienīgais, ko viņa spēj ir strīdēties, šķiet, ka pašai baigais prieks no tā visa. Jāpiemin, ka es slēdzot līgumu ar skolu, minēju, ka gribu tieši to istabiņu, jo man draudzene, kura mācās vecākā kursā viņu ieteica. Šobrīd situācija ir tik briesmīga, ka viņa mani nenormāli nomelno administrācijas acu priekšā un ir man personiski draudējusi, ka gan jau panāks, ka es te vairs nedzīvošu, nākamajā dienā viņa mani tik ļoti aizskāra, ka man zuda visa pacietība un šķita, ka uzsprāgšu no dusmām un viņu iebaidīju ar to, ka nedaudz pavilku aiz krēsla, tas viss man bija spontāni, jo es biju kā pūķis, līdz tam es tos vairākus mēnešus kaut cik turējos. Un viņa izdarīja nenormālu cūcību, nosimulējot, ka es viņu esmu piekāvusi, pati nokrita no krēsla, lai izskatītos, ka es vainīga. Biju domājusi, ka tā notiek tikai filmās. Un skrēja sūdzēties administrācijai, cerot, ka tur vairs nedzīvošu. Tagad situācija ir tāda, ka vakar uz skolu bija aizbraukuši viņas vecāki, kaut ko runājuši man aiz muguras, kas man šķiet aizdomīgi un bērnisķīgi, jo tomēr pieauguši cilvēki, un šodien ar mani gribēja runāt administrātors vai tiešām nevaram salīgt, jo viņa negrib iet dzīvot uz četrvietīgo, lai gan doma sākumā, bija, ka abas ejam katra uz savu četrvietīgo. Tagad viss apgriezies otrādi! Neuzskatu, ka viņa būtu pelnījusi viena palikt tajā istabā pie kuras speciāli pieteicos es un man jāiet prom, jo ar tādu cilvēku vienkārši nespēju kopā dzīvot. Nezinu, ko iesākt. :( Ir kādi ieteikumi?
P.S. Piedodiet, ka tik gari, bet nevaru pavisam īsi visu izksaidrot, lai būtu skaidrs.