Vīra "draudzene"

Reitings 31
Reģ: 09.08.2012
Vīram ir draudzene, tiesa gan - krietni sen( seksa tur nav). Mēs vēl nebijām precējušies, viņi bija pazīstami. Bet tagad, kad viņai ir savas attiecības un bērns, mums arī 2 bērni un viss kārtībā, kāpēc jāsatiekas darba laikā? Vīra nostāja skaidra, bet tās sievietes nostāja nav saprotama - vai jums arī ir precēti draugi, ar ko darba laikā tešaties cauri visai pilsētai uz stundiņu padzert kafiju? Kāda jēga? Un ko darīt, ja es šo draudzību gribu pārtraukt viņiem - pačakarēt dāmai dzīvi, vai caur viņas vīrieti to kārtot?
16.11.2012 14:53 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Tiek lasītas un pārbaudītasm (ja vien tādas ir) vēstules no pretējā dzimuma (atskaitot ģimenes locekļu, radu) !!!

Kam tas vajadzīgs? Tas, manuprāt, liecina, ka draugs tev neuzticas (tu biji tā, kas izteicās, ka esi visus krāpusi?? Nu ja tā, tad viņš to pamatoti dara :D). Tāpat, kur garantija, ka viņš tomēr nelasa tās draudzeņu vēstules, ja jau viņam pieeja profilam?

man nav brilles līdzi - ieej manos draugos un nosauca paroli

Es tev neko nepārmetu, bet ko ome bez brillēm var darīt tālāk profilā, ja neko tāpat neredz? :D
21.11.2012 21:11 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Par briesmīgo, briesmīgo sievieti bija attiecināts konkrēti uz šo teikumu
Un ko darīt, ja es šo draudzību gribu pārtraukt viņiem - pačakarēt dāmai dzīvi, vai caur viņas vīrieti to kārtot?

Kontekstā vajag lasīt, nevis izurbināt dažus vārdus. Jūs, kas uzskatat, ka tas ir normāli- bojāt sava mīļotā cilvēka draugiem dzīvi?!
21.11.2012 22:48 |

Reitings 65
Reģ: 02.09.2012
Seksa tur nav.
Pie tā arī varam palikt, ja visu tik labi zini, tad šādai tēmai nevajadzētu būt, bet ja izsaki kkādus vājus apgalvojumus un maldini pārējos, tad droši atrisini pati.
Ja seksa nav, tad tikai tādēļ, ka šī draudzene ir šausmīgi neglīta vai viņa to negrib.
22.11.2012 01:52 |

10 gadi
Reitings 412
Reģ: 10.10.2010
Varbūt esmu nenormāla, bet nespēju draudzeties ar vīrieti. Vīrietis vai nu mani interesē kā vīrietis vai neinteresē nemaz!!! Varu papļāpāt garām ejot ar studiju biedriem, varu ar darba kolēģiem, bet nekādas ārpus darba vides attiecības neveidoju. Man vnk ir neinteresanti ar vīrieti kuru negribu. :) Man šķiet, ka vīriešie ir tapatās.

Vismaz mans bijušais puisis arī vislaik ar meitēnēm draudzejās. Kad es teicu, ka man tas ļoti nepatīk, aizstāvēja savu svēto draudzību, ka tur nekā neesot! Bet, kad izšķīramies, atzinās, ka vienā savā draudzenē saķeries bija jau no 10. klases un labprāt būtu gribējis, ko vairāk (tikai viņa negribēja, tāpēc just friends). Un bija vēl viena, kura viņam pēc mūsu šķiršanās, atzinās, ka gribētu satikties un visu laiku viņš viņu interesēja (bet viņš viņu negribēja = friend zone)! Tā kā bullshits ir tā draudzība! Vienmēr no kādas puses ir tie fluīdi!!!
26.11.2012 21:56 |

10 gadi
Reitings 412
Palasīju visu diskusiju. Man nešķiet normāli, ka pieaugušam cilvēkam esot laulībā ar otru cilvēku vajadzētu iet uz kino un kafejnīcām ar pretējā dzimuma pārstāvjiem divatā. Nu kaut vai nosit... Jā, pusaudžu gados tā dara, bet ne jau pieaugušiem cilvēkiem. Kad man ir draugs, man reāli nav ko meklēt ar citiem puišiem kafejnīcās un tml. Man ir mans vīrietis un ejam kaut kur kopā - vai divatā vai ar citiem pāriem. Ejam arī ar sava dzimuma draugiem vai lielākās kompānijās, bet ne tā, ka kādu divatā! Man tas liekas nenormāli un nepieļauju neko tādu. Un visas manas draudzenes un vsp pārīši tāpat dara.

Es saprotu labi, ka tur satiek studiju biedreni no universitātes laikiem reizi gadā vai pēc ilga laika. Bet regulāri tikties ar citu sievieti.

Un lai mani te visādas koshljenes sadedzina sārtā, BET cita sieviete VIENMĒR ir konkurente!!! VIENMĒR!!!!

A vsp - par ko jūs ar saviem male-friends runājat? Par sex ar savu puisi? Par drēbem? Vaksāciju? Kosmētiku? Darbu?
26.11.2012 22:10 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
tritanija, ar savu draugu puisi runāju par visu to pašu, par ko runāju ar citiem saviem tuviem draugiem/ģimeni - darbu, pašsajūtu, problēmām, filmām, kopīgiem paziņām, jaunumiem, ikdienu - par visu :) Mums gan nav tā, ka tiekamies tikai divatā - daudz vairāk laika pavadām četratā ar mūsu otrajām pusēm arī, bet mums ir vajadzīgs savs laiks divatā. Kāpēc ar draudzenēm meitenēm es varu tikties, bet ar draugu džeku nē? Viņš ir viens no maniem tuvākajiem cilvēkiem, kā ģimenes loceklis. No savas ģimenes taču es arī neatsakos tikai tāpēc, ka man uzrodas attiecības/uzsāku kopdzīvi/apprecos...

Vai tad ar savām draudzenēm tiešām runā tikai par seksu, drēbēm, vaksāciju un kosmētiku? Man tā nav.
26.11.2012 22:18 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Par dažām vīra draudzenēm man ir vienalga, bet dažas nepatīk, bet esmu jau samierinājusies, ko tur. Viena ir tāda, kas dod viņm buču uz lūpām un man iekož par ķipa resno punci, bet ai, par šo man tiešām vnm bijis smagi vienalga, hjo zinu, ka draugam viņa neinteresē kā sievietie noteikti, tusēt laižu jau ar visām, bet nu dažas man vnk nepatīk kā cilvēki :)
26.11.2012 22:23 |

10 gadi
Reitings 412
Ebe... katram savs, es jau rakstīju, ka mani personīgi nekas nesaista ar vīrieti kuru negribu. Ja ar kādu arī kadreiz draudzējos tad tapēc, ka bija dziļākas simpātijas, kurām parejot, atsvešinājos no tā vīrieša. :)

Ar draudzenēm tādas prikolīgas attiečības, runājam pārsvarā par vīriešiem, attiecībām, virtuves lietām, arī dzīves uzskatiem un skolu,BET nespēju iedomāties ka par to pašu runātu ar vīrieti.

Es arī uzskatu, ka ja divi ir tik tuvi, ka spēj draudzeties, bez seksa - par visu runāt un jutās komfortabli otra sabiedŗībā tad tā ir latenta mīlestība. Es zinu vairākus pārus, kas sakumā bija tikai draugi - pie tam labākie draugi un sagajās kopā un varētu teikt ka tā draudzība bijā kā priekšspēle un viņi ir kā dvēseļu radinieki!

Dzīvē redzetie piemēri man galīgi noliedz ticību starpdzimumu tīrai frigīdai, platoniskai draudzībai.
26.11.2012 22:26 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Pag, pēc dažu loģikas sanāk, ka ja sieviete ir biseksuāla, viņai vispār nedrīkst būt nekādu draugu? Jo tad jau katrs potenciālais pretimnācējs apdraud...
Amizanti. Un nepiekrītu trinatijai kaut vai tādēļ vien, ka es ar savu labāko draudzeni, piemēram, gandrīz nekad nerunāju ne par vaksāciju, ne kosmētiku. Mani tas neinteresē. Maksimāli reizi gadā varu pajautāt vai viņa nevar ieteikt kādu sejas krēmu, jo mans man ir apnicis.
Te jau bieži ir aprunāta tā nodrillētā tēma par to vai vīrieši un sievietes var būt draugi, bet mani piemēram, vispār neinteresē nevienas puiši, līdz ar to es neesmu ne drauds, ne konkurente. Man tiešām ir tā, ka kamēr kāds vīrietis ir attiecībās, viņš vispār nav vīrietis. Kur nu vēl draudzeņu. Kad satieku savu draudzeņu puišus, varam mierīgi palikt vienatnē, flirtēt nekad mūžā nesākšu un runāt par kādām pikantām tēmām arī nē. Varbūt tās ir sliktas draudzenes, ja jau bail viņas atstāt ar saviem puišiem. Nu tad nevajag ar tādām draudzēties. :D
26.11.2012 22:27 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Es arī uzskatu, ka ja divi ir tik tuvi, ka spēj draudzeties, bez seksa - par visu runāt un jutās komfortabli otra sabiedŗībā tad tā ir latenta mīlestība.

Es arī tā uzskatu un vienmēr esmu uzskatījusi, taču ja esošajās attiecībās viss apmierina, pie cita dvēseles radinieka neskries prom. Ja aizskries, tad varbūt nemaz nebija lemts. Nu tā, banāli un nodrāzti, bet nudien uzskatu, ka patiesība.
Ja palūkojos paziņu lokā, tad ir tādi pāri, kas visilgāk ir kopā arī ir tādi, kuriem abiem - gan puisim, gan meitenei ir daudz pretējā dzimuma draugu, kolēģu un viss notiek kaut kā vienkārši un brīvi, bet aizdomām un histērijām.
Citādāk, es šķiet, jau kaut kad sen citā diskusijā stāstīju to, ka pazinu pāri, kur abi bija šausmīgi greizsirdīgi, un puisis reiz teica, ka priecājas, ka viņa meitenei kursā nav puišu, jo citādāk nezina kā laistu viņu uz augstskolu vienu pašu. :D
26.11.2012 22:32 |

Reitings 2715
Es arī uzskatu, ka ja divi ir tik tuvi, ka spēj draudzeties, bez seksa - par visu runāt un jutās komfortabli otra sabiedŗībā tad tā ir latenta mīlestība. Es zinu vairākus pārus, kas sakumā bija tikai draugi - pie tam labākie draugi un sagajās kopā un varētu teikt ka tā draudzība bijā kā priekšspēle un viņi ir kā dvēseļu radinieki!

Jā, varu piekrist, ka tā ir platoniska mīlestība - es tiešām savu čomu mīlu, bet tās ir pavisam citas jūtas, nekā tās, ko jūtu pret vīru.
Ar vīru sākumā arī bijām it kā tikai draugi, bet abi jau no sākuma zinājām, kas tas būs citā līmenī ar laiku. Ar savu čomu nekad nav gribējies to citu līmeni.
Piekrītu tev, ka katram tas ir citādi. Es arī nevaru iedomāties nevienu citu cilvēku - ne sievieti, ne vīrieti - ar kuru būtu tādas attiecības, kā ar manu čomu, tāpēc pilnīgi saprotu, ka tu saki, ka nevari iedomāties, ka tā varētu draudzēties ar vīrieti.
26.11.2012 22:35 |

10 gadi
Reitings 412
Man kaut kā šķiet, ka vīrieši ir vairāk ietekmējami un naivi neka sievietes un viņus vieglāk savaldzināt! Nu te es domāju, ka ja uzrodas konkrāta tava vīra tīkotāja! Tad nav nemaz tik gruti iekārdināt svešu vīrieti - pie pareiziem manevriem viss izdosies. Tāpēc uzskatu, ka mana vīrieša dzīvē jābūt tikai tŗīs sievietēm - viņa mamma, es un mūsu meita :D

Vēl man besī šitās losenes, kuram pašam ir vīrs, bet vislaik piesienas kjipa draugam, lai aizved, lai palīdz, lai pakavē laiku. Man vienai draudzenei bija puisis, kuram tāda druška bija. Viņai vīrs gāja jūrā uz trim mēnešiem un tad viņa vislaik karās kaklā tam puisim - viņai vēl bērns bija un nebija nevienas normālas draudzenes. Tad visus trīs menešus tas puisis viņai kā otrs vīrs bija. Pēc tam izrādījās, ka viņie pirms pieciem gadiem bija vairākus gadus kopā. Nu tgd jau viņiem nebija sex attiecības, bet tas bija īpatnēji - vinu attiecības. Manai draudzenei tā draudzība likās nenormāla. Man arī, jo es uzskatu, ka ja jau ir vīrs tad arī turies pie sava vīra, nevis vazājies apkārt ar bijušo!
26.11.2012 22:36 |

10 gadi
Reitings 412
Ebe - es jau spriežu tikai no pašreizējās dzīves pieredzes - nav gadījies nekad savā dzīve sastapt tādu vīrieti kurš varētu būt vnk draugs, varbūt tas kādreiz notiks un mainīšu savu viedokli!
26.11.2012 22:38 |

Reitings 70
Reģ: 10.10.2012
chaneli ,šodien ievēroju ierakstu tava drauga "runā"sadaļā :)
"Reinis Ziemelispirms 6 min
Lūdzu uzlieciet manai draudzenei Līgai Bizunei uz profila bildes kādu dāvaniņu, viņa ļoti pārdzīvo, kad man visi liek! . "
Vai Tu gadījumā te nemācīji, ka no greizsirdības ir "jāizaug" ,un ka tu esot "izaugusi" ? :)
Lūk kārtējais pierādījums, ka forumā visas tēlo supersievoietes, kurām nav problēmu, kuras nav greizsirdīgas u.t.t... kā kāda uzraksta savu sāpi, tā lielākā daļa lielās, ka viņām gan nav tādas problēmas :)
02.12.2012 19:42 |

Reitings 70
Tā bija domāta atbilde uz taviem komentāriem šajā diskusijā.
02.12.2012 19:43 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man nav pienemama sada draudzesanas! kaut vai esiet pazistami 100gadus!
02.12.2012 20:00 |

Reitings 70
bet dažas redz esot "izaugušas" no greizsirdības un viņām nav tāads problēmas :)
02.12.2012 22:51 |

Reitings 2715
Daniela , tev jau neienāk prātā, ka tas, ko Chanely draugs rakstīja Runā sadaļā bija domāts kā joks? :D Vismaz man neienāk prātā ko tādu uztvert nopietni un vēl jo vairāk izmantot kā "pierādījumu" greizsirdībai :D Nu goda vārds, nenoticēšu, ka Chanely nopietni uztver dāvaniņas uz profila bildes :D
02.12.2012 22:58 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Daniela, tuk, tuk, prātiņ nāc mājās :D ĻOĢISKI, ka tas ir joks :D :D :D Ak jel... Mēs tiešām ar draugu ieņirdzām, ka viņam pilns profils nosēts ar visādiem sūdiņiem, kamēr man nē. Tagad, pateicoties mana drauga jociņam, arī manējais ir nosēts :D Mums abiem tracina tās dāvaniņas. Es nesaprotu, kā vispār ar naudu izmest par kaut ko tādu
02.12.2012 23:04 |

Reitings 70
nu laikam tad tracis par neko :)
Manai paziņai vienudien bija histērija, lika parādīt savam džekasm kas viņam dāvaniņas dāvina. viņš nerādīja, viņa trakoja...
Domāju kārtējā, kas tā dara.
02.12.2012 23:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits