Vīra "draudzene"

Reitings 31
Reģ: 09.08.2012
Vīram ir draudzene, tiesa gan - krietni sen( seksa tur nav). Mēs vēl nebijām precējušies, viņi bija pazīstami. Bet tagad, kad viņai ir savas attiecības un bērns, mums arī 2 bērni un viss kārtībā, kāpēc jāsatiekas darba laikā? Vīra nostāja skaidra, bet tās sievietes nostāja nav saprotama - vai jums arī ir precēti draugi, ar ko darba laikā tešaties cauri visai pilsētai uz stundiņu padzert kafiju? Kāda jēga? Un ko darīt, ja es šo draudzību gribu pārtraukt viņiem - pačakarēt dāmai dzīvi, vai caur viņas vīrieti to kārtot?
16.11.2012 14:53 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Atvainojiet, ja atkārtojos - neizlasīju visus komentārus :)
Uh, es vienmēr mazliet sadusmojos lasot šitos "gribētu mazliet pačakarēt viņai dzīvi un izjaukt šo draudzību" ,jo es pati esmu šāda draudzene. Esmu precējusies, mans čoms dzīvo kopā ar superīgu meiteni, bieži pavadām laiku četratā, bet mums tāpat kā agrāk vajag šo laiku divatā.
Ko tev tā viņa draudzene ir izdarījusi, ka tu tagad viņai gribi dzīvi čakarēt? Kā tu zini, ka viņa nav tā, kas iesaka tavam vīram piekāpties, ja viņš stāsta par jūsu strīdiem? Kā tu zini, ka nav bijis tā, ka viņš sūdzas, bet tieši viņa tevi aizstāv? Tava greizsirdība nav viņas problēma - kāpēc, lai viņa nevarētu darba dienas vidū satikties ar savu čomu, ko pazina jau pirms tevis? Tu savam vīram liec pārtraukt attiecības arī ar citiem viņa draugiem? Ja gribi kaut ko darīt un "čakarēt" to draudzību, tad runā ar savu vīru, bet nejaucies tās sievietes dzīvē. Bet vispār labāk iepazīsties ar viņu - kas zina, varbūt forša sieviete, ar kuru tev arī izveidosies jauka draudzība! :) Izturies pret viņu tāpat kā tu izturētos pret jebkuru savam vīram tuvu cilvēku. Jo, ja tu esi greizsirdīga, tātad iekšēji domā, ka tavs vīrs varētu būt neuzticīgs, bet ja viņš tāds varētu būt/ir/taisās būt, tad ir pilnīgi vienalga, vai viņam ir šāda draudzene vai nav - krāpējs tāpat krāps...
Man gan radās jautājums - kāpēc tu vēl joprojām neesi iepazinusies/tikusi iepazīstināta ar šo sievieti? http://attiecibas.espati.lv/index/view/raksts/Manam-virietim-ir-VINA---tikai-DRAUDZENE/id/2534/
Palasi šo
16.11.2012 15:44 |

Reitings 31
sievas klātbūtne viņam izraisa paralīzi sabiedrībā - var jau būt, ka esmu vecmodīga, bet tas nav normāli. Spēju iedomāties, cik pretīga sajūta ir sievai.
16.11.2012 15:45 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Manuprat tu esi parak greizsirdiga. Iespejams pat tur kur to nevajag!
16.11.2012 15:48 |

Reitings 31
Ebe - es viņu pazīstu, tāpēc arī nedaudz tā nepatīk tās tikšanās. Viņas pirmā frāze, kad uzzināja, ka esam precējušies bija "Cūka!" Es tikai nesapratu, vai tas bija man vai viņam veltīts. Un vēl ne pārāk patīk, ka tas notiek vairāk tā kā paslepus.
16.11.2012 15:48 |

Reitings 2715
sievas klātbūtne viņam izraisa paralīzi sabiedrībā - var jau būt, ka esmu vecmodīga, bet tas nav normāli. Spēju iedomāties, cik pretīga sajūta ir sievai.

Jā, tas nav normāli - spēju iedomāties, cik pretīga sajūta ir vīram :D
Nu sievai droši vien arī, bet nu... Esmu jau šeit rakstījusi, ka pati esmu bijusi kārtīga histēriķe un fūrija, tāpēc atļaušos teikt - lai cik nožēlojami jūtas sieviete, kad viņa psiho, viņas vīrietis jūtas vēl trīs reizes stulbāk. Tas patiesībā ir apzināts/neapzināts emocionālais terors no sievietes puses. Un atkārtoju vēlreiz - es to saku, tāpēc, ka pati esmu bijusi šāda sieviete un labi atceros, ko domāju, kā rīkojos un kā tas ietekmēja manas attiecības. Nedariet pāri saviem vīriem! :)
16.11.2012 15:50 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ebe - es viņu pazīstu, tāpēc arī nedaudz tā nepatīk tās tikšanās. Viņas pirmā frāze, kad uzzināja, ka esam precējušies bija "Cūka!" Es tikai nesapratu, vai tas bija man vai viņam veltīts. Un vēl ne pārāk patīk, ka tas notiek vairāk tā kā paslepus.

ja mans labaakais draugs/draudzene buutu slepus no maniim appreceejies, neieluudzis uz kaazaam un pat nepabriidinaajis par to, es ar vinjam puspajokam tieshi to pashu pateiktu.
16.11.2012 15:54 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
jā, interesanti zināt, ja jau laba draudzene, kāpēc neuzaicināja uz kāzām?
16.11.2012 15:56 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
GR. Manī ir tik daudz dusmu par šo tēmu..
16.11.2012 16:04 |

Reitings 2715
ja mans labaakais draugs/draudzene buutu slepus no maniim appreceejies, neieluudzis uz kaazaam un pat nepabriidinaajis par to, es ar vinjam puspajokam tieshi to pashu pateiktu.

+1 šim

Bet tas, ka šīs tikšanās notiek slepeni, tas gan nav forši, tomēr joprojām - tā jau nav viņas vaina, ka tav vīrs tiekas ar šo sievieti pa kluso no tevis. Padomā, kāpēc viņš tā dara?
Droši vien tāpēc, lai izvairītos no kašķiem ar tevi...
16.11.2012 16:11 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Vispar jau nav normali, ka viram ir kaut kada odze kas uz kafiju brauc, tapat nav normali, ka piektdienas vakara ar "draugu parasto" ej uz kino, ar iznemumu, ka tavas "nopietnas attiecibas" ilgst, visticama, 2 nedeljas un dzeks tevi nekur sovakar neved.
16.11.2012 17:09 |

Reitings 300
Reģ: 20.06.2011
Mana dzīves uztvere - ja tavs vīrietis gribes no tevis aiziet ar citu - tāpat aizies - jeb - kas būs gājejs tas tāpat aizies!!!! Un ja tev nav uzticiba - tad nav jega attiecībām - vai arī tev savas jūtas jāpasaka vīram!! Ko gan mes varam tev palīdzet ;)
16.11.2012 17:19 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Manam vīram nav tādas draudzenes ar ko kafiju padzert. un es tikai priecājos!!!

Mums kkā pieņemts ka viņš satiekas ar saviem čomiem, bet es ar draudzenēm.

Un mani tas ļoti apmierina. :)
16.11.2012 17:30 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Un vēl ne pārāk patīk, ka tas notiek vairāk tā kā paslepus.

Varbūt tāpēc, ka tavs vīrietis negrib, lai tu taisītu stulbas histērijas.
16.11.2012 17:47 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
nesaprotu šādas attiecības vēl jo vairāk, ja šīs attiecības tiek glabātas priekš diviem (tajās nav vietas citiem)
16.11.2012 17:52 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Jebkuram tacu ir draugi. Man arī ir puiši draugi, ar kuriem ne tikai kafiju dzeram
16.11.2012 17:53 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Manuprāt badita trāpija kā naglai uz galvas.
Es nebūtu laimīga ar tādu situāciju. Ar savu parasto draugu/paziņu parasti satiekos reizi gadā un tīri par dzīvi parunājam. Kad reiz biju ar viņu uz kafiju, tad manējam baigi nepatika un es arī netaisos savam puisim dzīvi čakarēt tādā veidā un vēlvairāk, iedomājos, ka puisis ar kaut kadu fīdu brauktu kafiju padzert... ar čomiem nepietiek?
Domāju, ka ar dzīves čakarēšanu gan aizrauties nevajadzētu - problēmas var citādāk atrisināt. Izrunājies, sliktākajā gadījumā ar puiša draudzeni.
16.11.2012 18:02 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Un ko darīt, ja es šo draudzību gribu pārtraukt viņiem - pačakarēt dāmai dzīvi, vai caur viņas vīrieti to kārtot?

Pačakarēt viņai dzīvi...?????? PAR KO?

Arī mans labākais draugs man ir atzinis, ka, ja draudzene (kopā 4 gadus) noliktu viņu izvēles priekšā, viņš nedomājot viņu pamestu. Un ne varbūt tādēļ, ka viņa viņam ir mazāk svarīga par mani, bet gan tādēļ, ka meitene viņa vietā mēģinātu izlemt, ar kādiem cilvēkiem draudzēties un kādiem nē. UN galvenokārt par to, ka neuzticas.
Jo es, kā viņa draudzene, nevis dzīves sieviete vai mīlestība, varu teikt, ka viņš nekad viņu nekrāps, zinot to, kā viņš par savu meiteni izsakās un ko par viņa attiecībām un attieksmi pret viņu zinu.
16.11.2012 18:05 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
nesaprotu šādas attiecības vēl jo vairāk, ja šīs attiecības tiek glabātas priekš diviem (tajās nav vietas citiem)

sim pilniibaa piekriitu. viss kaut kaa diivaini. ja ir variants, sieviete ir greizsirdiigas dabas, viirietis buutu centies laiku pavadiit trijataa, lai miiljotaa redz un saprot, ka taa ir tikai draudziiba, nevis lieki kultiveetu vinjas greizsirdiibu veel vairaak.
Jebkuram tacu ir draugi. Man arī ir puiši draugi, ar kuriem ne tikai kafiju dzeram

kaa sho saprast? ka guli ar vinjiem arii pie reizes?
16.11.2012 18:13 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pilniigi piekriitu DIO-iznaak ,ja divi cilveeki saakusi dziivot kopaa,apprecas,tad jaamaina draugus un radus,ja otrai pusei tie nepatiik!:D
Vissliktaakais ,kas var buut-saakt reguleet to otru cilveeku!Tad attieciibas loti aatri beigsies!
16.11.2012 18:27 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Esmu par veselīgām un brīvām attiecībām, tādēļ man nav saprotams, kā otram var kaut ko aizliegt / neļaut , tajā skaitā komunikāciju ar sev vēlamiem cilvēkiem.

Mans labākais draugs ir vīrietis , kurš man ir ļoti tuvs un mīļš un es nespētu pieņemt situāciju, ka mans vīrietis tādēļ taisītu skandālus un aizliegtu ar viņu komunicēt, jo, , redz, viņam kaut kas nepatīk. Esmu skaidri un gaiši novilkusi visas robežas un neko neslēpju.
Ja nu tiešām ir kaut kāda problēma , kas otro pusi patiesi sāpina, tad ir jārunā un jāmeklē kompromiss. Bet nekādā gadījumā ne ultimātu veidā vai radikāli- nogriežot kontaktu vispār ar sev tuviem cilvēkiem.
Arī manam vīrietim nav aizliegts komunicēt/ satikties ne ar vienu sievieti. Viņš ir brīvs darīt, ko vēlas. Ja kāda sieviete man raisa īpašu nepatiku ,es to daru zināmu un tas tiek izrunāts, nevis: man viņš/viņa nepatīk, tu nedrīksti tikties!
16.11.2012 18:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)