Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Matu taisnošana ar keratīnu pie jums mājās jums izdevīgā laikā!

 
Reitings 4
Reģ: 15.11.2012
Tuvojas skaistākie gada svētki – sagatavo savus matus tiem laicīgi!

Profesionāla matu kopšana – tas ne vienmēr ir dārgas vizītes uz skaistumkopšanas saloniem. Esmu sertificēta meistare, kura savā darbā izmanto profesionālu un tikai salonfrizētavām paredzētu bezformaldehīda keratīnu, ar kuru iespējams panākt tādu pašu rezultātu kā salonos, tikai par ievērojami zemākām cenām, nezaudējot sniegtā pakalpojuma kvalitāti. Matu taisnošanu veicu pie jums mājās jums izdevīgā laikā.

Kādiem matiem ir piemērota matu taisnošana ar keratīnu?
Ja tavi mati ir sausi, bojāti un nepaklausīgi, mitrā laikā spītīgi cirtojas un pūkojas, neskatoties uz to, ka to taisnošanai no rīta esi veltījusi 30 minūtes, ja tavi mati pēc ilgviļņiem, ķīmiskās taisnošanas vai biežās ikdienas matu taisnošanas dēļ, ir kļuvuši nespodri, zudis to spīdums un dzīvīgums, vai, ja tev vienkārši ir apnikuši savi cirtainie mati, un tu vēlies kļūt par taisnu matu īpašnieci, tad matu taisnošanas procedūra ar keratīnu ir domāta tieši tev.

Kas jāievēro pēc matu taisnošanas ar keratīnu?
Pēc matu taisnošanas procedūras ar keratīnu, lai nodrošinātu ražotāja garantēto rezultātu un mati ilgāk saglabātu veselīgo izskatu, tos 72h nedrīkst mazgāt, kā arī mērcēt hlorētā un sāļā ūdenī, t.i. nav ieteicams peldēties jūrā, baseinā, kā arī ikdienā jālieto speciāls šampūns un citi matu kopšanas līdzekļi, kas ir papildināti ar keratīnu un nesatur sārmu.
Ja tomēr gadījies šajās 72h izmērcēt matus, tos nepieciešams atkārtoti izžāvēt ar fēnu un iztaisnot mājas apstākļos.
Pēc matu taisnošanas procedūras ar keratīnu mati ilgstoši nebūs izteikti taisni, ja tos ikdienā nedaudz neieveidosiet, taču ar keratīnu taisnotus matus ieveidot ir ļoti viegli. No personīgās pieredzes salīdzinoši matu ieveidošanas laiks man ir sarucis no 30min uz 10min. Ietaupītās 20min noteikti novērtēs jaunās māmiņas un aizņemtās biznesa sievietes, jo mūsdienu dzīves ritms uzliek savus pienākumus neatvēlot tiem papildus laiku.
Krāsot matus nav ieteicams desmit dienas pirms un divas nedēļas pēc matu taisnošanas ar keratīnu.

Vai matu taisnošana ar keratīnu nav kaitīga?
Klients, pāris stundu pavadot procedūrā, formaldehīna kaitīgo ietekmi nejūt. Viskaitīgākā šī procedūra ir frizierim, kas ikdienā strādā ar šo sastāvu, var rasties elpošanas ceļu saslimšanas, alerģija, kā arī citas nopietnas veselības problēmas. Tāpēc patlaban ražotāji formaldehīna daudzumu matu keratīna sastāvā krietni samazinājuši. Eiropas Savienībā strikti noteikts, ka kvalitatīvā izstrādājumā tam nevajadzētu pārsniegt 0,5 – 1%. Keratīna sastāvā, ar kuru strādāju formaldehīda vietā ir iekļauts Methylene Glycol, kas nodrošina tikpat lieliskus rezultātus, bet nav kaitīgs.
Domājot par klientu un savu veselību, matu taisnošanas laikā ar keratīnu, piedāvāju izmantot vienreizējos respiratorus.

Ar ko atšķiras GK „The Best” keratīns no citiem keratīniem?
Tradicionāli matu taisnošana ar keratīnu mums asociējas tikai ar matu iztaisnošanu, taču šobrīd papildus bezformaldehīda keratīnam, saviem klientiem piedāvājumu arī matu taisnošanu ar GK „The Best” keratīnu. GK „The Best” keratīna procedūras primārā pamatfunkcija ir atjaunošana – mati kļūst gludi, zīdaini, viegli ķemmējami un veidojami, nevis iztaisnošana, kā mums maldinoši norāda daudzi „meistari” un saloni.
Mati pēc taisnošanas ar „The Best” keratīnu iztaisnojas tikai gravitācijas ietekmē (piepildot matu ar keratīnu tas kļūst smagāks un gravitācijas ietekmē iztaisnojas), tādejādi, ja vēlies zīdainus, spīdīgus un veselīga izskata matus, kuri saglabājuši tavas dabiskās, vieglas cirtas, šis keratīns būs piemērots tieši tev. Kā papildus pozitīvais faktors jāmin iespēja matus mazgāt jau nākamajā dienā pēc procedūras.

Kā tiek veikta matu taisnošana ar keratīnu?
Visu pirms novērtēju klienta matu struktūru, tad mazgājam ar speciālu šampūnu, kas veicina matu zvīņu atvēršanos, un pēc tam žāvē ar fēnu. Tad matos uz desmit minūtēm ieklāj keratīnu. Pēc tam matus vēlreiz žāvē ar fēnu. Tam seko atbildīgākais un ilgākais process – matus pa šķipsnai apstrādā ar pannai līdzīgu ierīci, tā aizverot matu zvīņas un ieslēdzot keratīnu matā. Šis process parasti rada lielākās bažas, jo teorētiski karstums matiem kaitē, taču keratīna slānis, kas ir apņēmis matu, to pasargā no matu taisnotāja karstuma kaitīgās ietekmes. Procedūras noslēgumā matus vēlreiz izmazgā un žāvē ar fēnu.
Plānojot šo procedūru jums jārēķinās ar vidēji 3h brīva laika.

Cik ilgi mati būs taisni?
Ikdienā lietojot speciālo šampūnu un citus matu kopšanas līdzekļus, kas ir papildināti ar keratīnu un nesatur sārmu, procedūras efekts saglabājas 3-5 mēnešu (tātad vidēji 4 mēnešus).

Vai ar keratīnu iztaisnotiem matiem var ieveidot frizūru?
Matus taisnoju ar keratīnu jau 3 gadu pēc kārtas un no personīgās pieredzes varu sacīt, ka tas nav traucējis nevienam frizierim man izveidot frizūru ejot uz kāzām, jubilejām vai oficiāliem pasākumiem. Tā kā laikapstākļi pie mums ir nepastāvīgi nereti ir gadījies gan pa ceļam izlīt, gan tikt sniegputenī un vienīgais, kas mani nepārstāja priecēt, ka mati nepaliek pūkaini no mitruma.

Kādi būs mati pēc šiem 3-5 mēnešiem?
No medicīniskā viedokļa keratīna procedūra matiem kaitēt nevar, jo iedarbojas uz jau izaugušu mata stiebru, saknes tā neietekmē, tādēļ šo procedūru drīkst veikt arī jaunajām māmiņām. Tā kā procedūras laikā matā keratīns (olbaltumviela, kas veido mata struktūru) tiek iestrādāts atverot un pēc procedūras aizslēdzot matu poras, ar katru mazgāšanas reizi šo 3-5 mēnešu laikā iestrādāto keratīnu mēs pakāpeniski izmazgājam, tādēļ mati pēc šiem 3-5 mēnešiem būs tādi paši kā pirms šīs procedūras. 3-5 mēneši ar vijīgiem, spīdīgiem un viegli ieveidojamiem matiem ir pietiekami ilgs laiks, tādēļ maldīgais viedoklis, ka „mati ir sabojājušies” ir izskaidrojams ar faktu, ka pie labām lietām mēs pierodam ļoti ātri, un esam jau aizmirsušas, kādi mūsu mati ir bijuši pirms matu taisnošanas ar keratīnu.

Cenas:
Īsi mati (līdz plecam) – 30 Ls
Pusgari mati (no pleca līdz lāpstiņām) 40 Ls
Gari (no lāpstiņām līdz gurniem) – 60 Ls
Ponijs (čolka) – 10 Ls
Apmaksa par matu taisnošanu veicama pirms procedūras skaidrā naudā.
Ja nepieciešams piedāvāju arī speciālos matu kopšanu līdzekļus (šampūnus, balzāmus, maskas, serumus).

Sīkākai informācijai un pierakstam zvaniet Kristīnei, tālr. 22155017.
16.11.2012 11:02 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
kāpēc apmaksa pirms procedūras?
16.11.2012 11:05 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
kāpēc apmaksa pirms procedūras?


Lai pēc tam nevarētu pateikt, ka nepatīk un nesamaksāt :D
16.11.2012 11:13 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
šis punkts liek domāt, ka kaut kas nav tīrs
16.11.2012 11:17 |
 
Reitings 4
Reģ: 15.11.2012
Tā, ka nepatiktu vēl nav bijis, bet ir bijuši gadījumi, kad pēc iztaisnošanas klients pasaka - zini, man nav naudas:( Ok, nepatīkami, bet štrunts par darbu - keratīns ir izlietots un atpakaļ to vairs nepaņemsi.
16.11.2012 11:19 |
 
Reitings 4
Reģ: 15.11.2012
Par norēķiniem skaidrā naudā es izsniedzu arī kvīti, tā ka tīrāk nevar būt ;)
16.11.2012 11:20 |
 
Reitings 339
Reģ: 06.11.2012
Garantiju dod, ka mati būs vismaz 3 mēnešus perfekti taisni?
16.11.2012 11:57 |
 
Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Esmu likusi sev keratīnu trīz reizes uN varu pateikt, ka pirmajā reizē, kad taisnoju matus (tas bija gadus 3 atpakaļ ar pāris %-tiem formadelhīdu saturošu keratīnu), rezultāts bija ļoti labs, mati bija taisni tiešām pus gadu. Otrajā reizē efekts bija 2-3 mēneši, 3.reizē- 1 nedēļa, kad taisnoju ar "dabīgu un nekaitīgu" keratīna sastāvu:D

Jautājums autorei: ja nav formadelgīds iekļauts sastāvā, tad kas ir tā viela, kas nodrošinās to efektu???nekaitīgie olas un milti???
Un vēl, ļoti šaubos, ka tas patiešām ir Global Keratin, ar ko autore strādā, jo ir tikai vieni izplatītāji, kas ar šo produkciju strādā Baltijas valstīs un viņi pārdod savus produktus tikai saloniem/to īpašniekiem.
Un treškārt, salonā kurā es strādāju, GK taisnošanas cenas pašlaik ir no 45-60Ls, tā kā nekāda ievērojamā atlaide netiek piedāvāta, ņemot vērā, ka procedūra tiks veikta pie kāda istabā/virtuvē vai vannasistabā:D
16.11.2012 12:38 |
 
Reitings 729
Reģ: 07.06.2012
Vajadzētu tā,pusi pirms un pusi pēc. Savādāk aizdomīgi!
16.11.2012 12:42 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
3.reizē- 1 nedēļa, kad taisnoju ar "dabīgu un nekaitīgu" keratīna sastāvu


man divas reizes tā bija - tieši ar saudzējošo keratīnu abas reizes rezultāts bija redzams dienas 10 maksimums
16.11.2012 12:52 |
 
Reitings 62
Reģ: 12.11.2012
Murgs :D. kapec gan butu janorekinas skaidraa naudaa pirms darbinja , nu tad jau jebkura vieta frizetavaa ari vari aiziet satasiis un davai cau !! nessmu vel saskarusies ar to , ka kada meistere prasiitu prieksapmaksu, deretu pa to apdomaties, es pati ari nodarbojos ar matu pieaudzesanu , bet lai kadreiz jautatu klientam naudu , nu nee paldies !!! Un pie tam riskeeju ar to ka klients var neatnaakt !!!!!
Par pakalpojumu maksaa pec darba veiksanas !!! Taa luuk un risks pastaav vienmeer , tads nu ir tas bizness!!!!!
16.11.2012 12:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits