Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vājprāts

Reitings 5
Reģ: 21.10.2010
Sveiki!!
Varbut ir kāda ideja,padoms.
Lieta tāda brālēna sieva vnk galīgi traka...
Tēlo šausmīgu mājsaimnieci,gudri runā ka nav ko D.. pasūtīt.Izrādās baigā netīrele.
Gribēja pelnīt lielo naudu sēdēja uz tirgu tirgojās mazie pa mājām vieni vai pie tēva darbā,tad sāka ieaugt māja netīrībā utt.
Vienā dienā kašķis pa gaisu viss,viņa sēdēšot mājās audzināšot bērnus,vākšot māju.Protams nenormālās kastes ar paprikām,plūmēm utt.paliek neiztirgots...mušiņas pilna māja.
Labums nekāds tapat viss bardakā,netīrībā.
Nu gribēju kā labāk aizbraucu palīdzēt tomēr 3 berni mazums nav laika visam...
Sāku vākt visas saplēstās mantiņas arā utt gandriz izmeta mani par tadu gajienu...Es viņai saku,ka vajag sašķirot drēbes kas mētājas viņa man saka vecākais puika sametis visas ta,un nekas neesot jasķiro visas vajag.ok,prasu kur viņa liks saplēstas vecas drēbes atcirta kas man par dalu viss noderēšot.(pie visa kkur atrunas ka vīrs vainīgs vai puika viņa ideāla)
KKā savācu daudz maz viņas cūku kūti ir pagājušas labi ja 12h ka brālēns sūta sms un saka ka viss mans darbs kaķim zem astes...Gribas viņu toc nosist...
Man jau būtu vienalga,bet man žēl mazos ka viņiem jadzīvo smirdīgos apstākļos.
No kā lai viņi mācās aug savā vaļā:(
Kā lai viņai ieskaidro ka nav galvenais izskats izklaides un nauda. bet kartība,tirība un labi pabarota gimene pie tv kaut.
15.11.2012 00:33 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Tādām debiliķēm neko neieskaidrosi. Saki, lai brālēns pats runā, kā nekā sieva ar vīru.
15.11.2012 00:35 |

Reitings 5
Viņa viņu neklausās...vienīgā gudrā ir viņa.
Vinš gribēja škirties viņa draudēja ka pametīs mazos kuriem ir tikai 1gadinš.
15.11.2012 00:44 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ir cilveeki, kuriem riebjaas vaakt maaju un neko tur nepadariisi, taapat kaa ir cilveeki, kuri negatavo eest vai negrib beernus. ja visaadaa citaa zinjaa ir ok, tad ir jaapdomaa par maajkalpotaajas pakalpojumiem. un jaa, kad ir tik mazi beerni, par kaartiibu maajaas vari diemzeel aizmirst, ja mazie ir hiperaktiivi. vieniigaa iespeeja ir maajaas tureet peec iespeejas maz mantu un arii beerniem izsniegt tikai 4-5 mantinjas ik reizi. draudzenes mazie, kurus shad tad pieskatu, pa paaris h manu maaju arii apgriezj otraadi..
15.11.2012 00:52 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
vispaar, ja vinja arii pati straadaa, kaapeec braaleens nepiedalaas vaakshanas procesaa?
15.11.2012 00:53 |

Reitings 5
Viņš arī strādā...Viiņam vn garas stundas sanak.viņai nelika iet strādāt vnk viņa ko iedomājas to dara,apnika sēdēt ar bērniem aizgaja sēdēt uz tirgu.(viņa pilnīgi neko negrib)
Neiet runa par tadu bardaku,bet par netīrību.
15.11.2012 01:07 |

Reitings 5
šaubos ka vel kāds mīļotais gribētu tādu dzīvi...atbrauc no darba ap 11vakara un tad tīra māju kur no rīta bērnie rāpot un vel domā ko lai uztaisa paest.
plus klausas to ka vinam jau noteikti cita ka tik ilgi strada.un vel visadi murgi.
15.11.2012 01:11 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Viņa ir psihiski slima. Nopietni. Iespējams, tas ir maniakālās krāšanas sindroms vai depresija, vai vēl kaut kas, bet ļoti nopietns.
15.11.2012 01:26 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Ja jūs dzīvojiet vienā mājā, tad tikai mājas kārtošanas dežūras un darbu atrunāšana, bet vispār, katrai ģimenei jādzīvo savā vietā.

Ja viņi dzīvo atsevišķi, lai dzīvo kā ir, nav jājaucas citas ģimenes darīšanās.
15.11.2012 07:54 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Saprotu, ka gribi palīdzēt savam radiniekam, bet te nu ir jānovelk robeža starp savu ģimeni un viņa ģimeni. Tev av tiesību iet un vākt viņas māju, tīrīt viņas netīrību, jo tā nav tava māja, kurā viņi dzīvo.. Tā nu tas ir. Ja mēs visi tagad sāktu lauzties svešās ģimenēs un darīt visu pa savam, kas tad notiktu? Protams, ir žēl to bērnu, bet, ja reiz viņi ir nodrošināt un nav slimi, nav arī atņemti, tad tev nav tiesību spriest par to, kā viņus audzin;at, jo tie ir viņas bērni un tikai mātei ir tiesības spriest par to, kā audzināt bērnus un kas viņiem nepieciešams.
Tā nu tas ir un tur neko nevar padarīt, vienīgais, ko tu varētu darīt, ir morāli atbalstīt to savu brālēnu, varbūt viņam kaut kā palīdzēt, bet jaukties viņu ģimenes dzūvē, viņu mājas kārtībā vai nekārtībā tev tik tiešām nav tiesību.
15.11.2012 08:00 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
A tev nav poooofig???
Saprotu tavu nostāju un vēlēšanos ieviest kārtību,bet visur tas nav iespējams.
Nafig tev jālien viņas cūku kūtī un jādomā kā viņas sīkie aug? Daudz reiz pierādījies,ka bērni kas aug cūku kūtī, aizgājuši savu ceļu dzīvo ļoooti kārtīgi :).
15.11.2012 08:52 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
varēja jau atļaut atlikušo daļu produktu notirgot un tad sākt mājās sēdēt. kāda jēga,kad tie produkti sabojājās un tādā gadījumā nauda aizgāja "prom"?
Es arī būtu dusmīga,ja ierastos manā māja ,kaut kāda un sāktu pa savam visu kārtot, ievest kārtību. katram ir sava izpratne ,ko vajag un ko nevajag vairs, kur kurai mantai,lietai jāstāv.
protams,ir forši,kad gribēji palīdzēt, bet jāpalīdz,ja otrs piekrīt palīdzībai, neapvainosies par to
15.11.2012 09:16 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Vājprāts, manuprāt, ir tas, ka tu tā vienkārši vari ierasties svešā mājā un sākt kārtot, tīrīt un mest ārā svešas lietas.

Tā ir tava brālēna un viņa sievas ģimene. Nejaucies.
15.11.2012 10:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits